home
02-04-11

Memento analfa

Acu’ doi ani pe vremea asta m-a lovit năpasta, chiar dimineaţa pe la şapte când m-am trezit pus pe fapte, a venit ceasu’ greu, trimis de la Dumnezeu, că nişte canalii l-au arestat pe Gigi Becali !

De cum am aflat vestea nasoală am scăpat cafeaua fierbinte în poală şi-am scos un urlet sacadat, i-au dat lu’ Nea Gigi mandat, femeia a sărit din aşternuturi înainte s-o iau io la şuturi, scoală, fă, toanto, fă bagaboanto, dă drumu’ televizorului la televiziunea poporului, spune o rugăciune, sun-o pe băbăciune, pune-o pe mă-ta să dea în pasenţe c-o să ajungă Nea Gigi în zdrenţe ! Vrea ăştia să-l facă de bani şi să-l condamne vreo câţiva ani, vrea să-i ia averile, toate puterile, l-au arestat în halat ca să-l lase fără palat, l-au luat în papucii de casă să nu mai aibă ce pune pe masă, să-i lase copiii săraci, ăştia nu-s oameni, sunt draci, vor să-i ia pământurile, le-am ghicit gândurile, prigonesc un creştin, un om bun şi blajin care a ajutat sinistraţii, a făcut şi donaţii la mănăstiri, astea nu-s povestiri, omu’ a făcut fapte bune, a dat bani la lume, la oamenii din popor, la preoţii din sobor, chiar şi la oropsiţii sorţii care-i stăteau în faţa porţii, la cerşetori, handicapaţi, a ajutat chiar şi oameni bogaţi, politicieni şi oameni de vază, Domnu’ Dumnezeu să-l aibă în pază !

M-am dus şi la biserică unde lumea ţipa isterică, aflase de întâmplare, cu toţii cereau îndurare, aprindeau lumânări, făceau cruci către zări, enoriaşele triste dădeau acatiste, blestemau, se rugau, citeau molifte, Nea Gigi să fie ferit de ispite, io am ridicat ochii la cupola de sus şi-am văzut chipu’ lu’ Domnu’ Isus, era luminat de soare, Nea Gigi era la-nchisoare, purta pe Golgota coroana de spini, Nea Gigi cătuşe, ce oameni haini, atunci am avut o revelaţie, o stare de graţie, am realizat că Nea Gigi e ca Mântuitoru’, îl iubeşte poporu’, iar acum era sacrificat precum mielu’ de Paşte, vedeam un sfânt, un martir cum se naşte, cum îl urăsc fariseii, drogaţii şi derbedeii ! Doamne Dumnezeule şi Sfinţi Părinţi, îndurăm toate, scrâşnim din dinţi, numa’ îndepărtează de la noi acest pahar, pogoară al Tău har, scoate-l pe Nea Gigi din lanţuri viu, nu- Ţi sacrifica şi al doilea Fiu !

Şi a venit minunea din Vinerea Mare, când o doamnă de judecătoare a dat sentinţa de eliberare, cu toţii am oftat de uşurare ! Doamne Dumnezeule, Sfinte fără de moarte, îţi mulţumim c-ai făcut dreptate, te-ai pogorât în Tartar, Nea Gigi e parlamentar, eurodeputat, aşa i-a fost dat, da’ să ţii, Doamne, minte, fă-l pe Nea Gigi şi preşedinte. Să-i dea Dumnezeu sănătate şi lu’ domnu’ Vadim, pe amândoi îi iubim, amândoi sunt destoinici, arhangheli războinici, păstrează-le, Doamne, funcţia, ca să se lupte cu corupţia, că au venit ăia din Parlamentu’ European să-i mituiască, Nea Gigi i-a spurcat cu mânie cerească. De câte ori se urcă Nea Gigi pe maibac, mai moare un drac, are misiune divină, ascultă Trinitas în maşină, lumea îl aplaudă din palme, copii, bunici, taţi şi mame, îmi place de el cum dansează la nuntă, manele, disco, muzică cultă, e roman de-al nostru, adevărat, boieru’ e tare, e împărat, joacă puternic la cazinouri, sume imense cu multe zerouri, are ţoale de firmă de mii de parai, un palat de zici că-i serai, şmecherit, cu acoperiş aurit, cu scări marmorate, mochete parfumate, scaune aurite, turme de oi şi de vite, moşii de mii de hectare, case peste hotare, are tot ce-i omenesc cu putinţă, Domnu’ să-i dea îngăduinţă.

Mi-am amintit ce a fost acu’ doi ani, că acum e criză şi nu mai am bani. Lumea e săracă, e mai greu parcă, s-au scumpit toate până peste poate, Iri a divorţat de Monica, când pui benzină te apucă frica, Oana se ceartă cu Pepe, băncile ne trag ţepe, Elodia tot n-a apărut, în caz de cutremur ne-am cam... kaput ! Io la religie mă rog, nu sunt milog, să-i dea Dumnezeu lu’ Nea Gigi sănătate, să aibă de toate, să fie pomenit în vecii vecilor, alături de numele regilor. Îl rog pe Tatăl Ceresc ca pe Nea Gigi să-l întâlnesc, poate că mă ajută şi pe mine, orice mi-ar prinde bine ! Doamne, mă rog şi mă-nchin, bogdaproste, amin !

LDS

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-