home
01-04-11

Protestul, ultima zvacnire a demnitatii de roman

Becali trebuie si merita contestat fie si doar in ideea de a te detasa de ceea ce reprezinta acest personaj hidos si de influenta-i mizera. Da, e foarte probabil sa nu plece imediat dar e mult mai important sa-ti transmiti mesajul tau simplu de om vertical care isi doreste un dram de echilibru si decenta.

Cu putin noroc sa-ti vezi si echipa de fotbal jucand ca pe vremuri. Adica esential este sa participi mai intai, sa depui un efort minim fie si din dorinta de a demonstra ca nu semeni cu acei romanasi care injura si apoi apeleaza la folclor cand li se suplimenteaza impozitele dar care se grabesc sa se alinieze la cozi dis de dimineata pentru a-si face platile in loc sa "puna mana pe par" si sa PROTESTEZE asa cum ne-au demonstrat-o englezii, francezii, sarbii si alte multe natii (Revolutie ati spus?).

E important sa participi, iar modul in care te manifesti ramane sa-l stabilesti in functie de educatie.

Indraznesc sa cred ca un astfel de protest poate ar trebui construit impreuna cu rivalii din Stefan cel Mare, cu rapidisti, iesenii, craiovenii, ardelenii inclusiv cu persoane carora nu le pasa de fotbal. Suna socant? Poate, dar consider ca Becali este o picatura mica dintr-un rau pe care l-am lasat prea mult timp sa se manifeste, iar acum ne sufoca si ne pute direct sub nas.

Miza e mult mai mare, protestul anti Gigi Becali (un om) poate ar trebui transformat in protestul anti mafie (o cloaca), intr-o lupta disperata de ceas 12 a romanului de rand impotriva unei gasti de samsari care au poluat canalele media, au injurat, au distrus si au anulat nu doar fotbalul ci si bunul simt, decenta si respectul pentru munca si valoare.

Steaua libera!
!---->


"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Fanii Stelei din Chisinau au protestat contra lui Becali!

Mesaj al suporterilor stelisti din Basarabia Faptul că suporterii Stelei nu-l mai "înghit" pe Gigi Becali nu mai este demult o noutate. Sezoanele trecute au fost marcate de proteste violente contra europarlamentarului, acestea finalizându-