home
24-03-11

Legile lui Becali

Supărat rău din cauza deselor escapade ale jucătorilor stelişti prin cluburile de fiţe, Gigi Becali a anunţat că va scrie personal nişte reguli stricte pentru echipă. Am reuşit să intrăm, în exclusivitate, în mintea lui Becali şi iată proiectul de legi pe care l-am găsit:

1. Jucătorii vor face cantonament la stână, vor bea lapte direct de la oaie, dimineaţa vor mânca numai brânză şi se vor antrena alergând cu un berbec în spinare. Nu, nu cu Meme! Cu un berbec adevărat!

2. Jucătorii trebuie să fie conştienţi că orice înţelegere iniţială devine nulă după ce au jucat mai mult de o lună la Steaua!

3. Fără chelioşi, homosexuali şi jucători de culoare în echipă!

4. Salariile se dau numai în valize şi doar în cazul în care echipa joacă pe placul patronului: tiki-taka, ţaka-paka.

5. Antrenorul se schimbă o dată la trei etape, pentru diversitate şi pentru ca jucătorii să nu se plictisească de metodele unuia singur. Amendament: Antrenorul din etapele 1-3 mai poate apărea şi în etapele 12-15 sau 21-24. Dar nu la voia întâmplării, ci după pofta patronului.

6. Antrenorul trebuie să îndeplinească o condiţie esenţială: el trebuie să antreneze jucătorii, nu să facă echipa!

7. La meciurile Stelei vor fi primiţi doar spectatorii care cred în strategia patronului, chiar dacă aceasta nu există.

8. Fanii îi vor scanda numele necondiţionat patronului. Echipa e pe locul doi. Pardon, pe 6!

9. La talk-show-urile sportive, ziariştii trebuie să pună numai întrebările care îi plac lui Gigi Becali. În momentul în care toate acestea au fost epuizate, se poate adresa şi întrebarea extrem de dificilă: „Aşa, şi?”. În cazuri excepţionale, se poate folosi: „Deci, ce-ar mai fi de spus?”

10. Contractele jucătorilor, spectatorilor şi ziariştilor se anulează necondiţionat dacă nu se respectă legile de mai sus!

Florin Caramavrov(Prosport.ro)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Dupa 25 de ani: Kuusysi Lahti - Steaua 0-1

SensDupă meciul-tur, terminat cu un scor alb, în ciuda dominării cvasi-totale şi a condiţiilor speciale, steliştii intraseră într-o oarecare pasă mai proastă, atmosfera proastă radiind într-un