home
18-03-11

Filmul Steaua-Nascut Campion

Scurt metrajul cu durata de 20 de minute, este o producţie cinematografică independentă, realizată de o echipă tânără de profesionişti în cinematografie, condusa de Daniel Soare. După 1 an şi 2 luni de muncă, rezultatele sunt de o calitate tehnică şi artistică excepţională.

Asteptarea a luat sfarsit. Iata si scurt metrajul promis:






Acest film iţi este oferit gratuit pe youtube, pentru ca tu să decizi cât de faimos să devină. Asa că, dacă-ţi place, nu ezita să dai mass-uri, să-l postezi pe Facebook sau să-ţi anunţi toţi prietenii prin orice altă metodă.

Echipa “Steaua Nascut Campion – Filmul”

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Asa a vrut Dumnezeu

RonaldicaSteaua s-a calificat in finala Cupei Romaniei, editia 2010/2011, dupa o "dubla" deloc agreabila cu FC Brasov, in semifinalele intrecerii. Daca in Ghencea a fost 0-0, elevii lui Olaroiu (sau ai lui Car