home
11-03-11

Victoria Branesti - Steaua 0-1 (0-0) - Stelistii n-au talent

Meciul Stelei cu Victoria Branesti a fost dat pe Antena 1, de la 20.30, ca sa poata fi vazut de toata lumea, ca e un meci important, nu ca derby-ul cu Dinamo, derby dat pe canale necunoscute, la care au acces doar unii. Asadar, romanii din intreaga tara puteau in sfarsit sa vada un meci al Stelei. Problema era ca de la aceeasi ora, pe ProTV, incepea o emisiune destul de buna, poate cea mai buna emisiune data de un post TV de multi ani incoace.

Tatarusanu - Bonfim(Onofras, 54), Gardos, Martinovic, Brandan - Nicolita, Radut(Ricardo,77), Bicfalvi, Tanase - Surdu(Szekely,64), Bilasco

Venirea lui Cartu a intinerit primul 11 al Stelei dar, din pacate, nu a imbunatatit cu nimic jocul. Carcotasii ar putea, astfel, sa traga concluzia ca intre batranii Stelei si tinerii ei nu prea exista diferenta de valoare. Dar problema asta va fi discutata in alte articole.

Cum ne-am obisnuit pana acum, desi Steaua e echipa numarul 1 din fotbalul romanesc(sau ar trebui sa fie), monstrul din laguna neagra, Godzila care baga frica in toti micutii care ii dau piept, Branestiul a venit fara frica, afisand multa lipsa de respect, tratand fosta echipa ros-albastra(ca mai nou e galbena) ca pe un nimeni.

Minutul 5 a adus prima si singura ocazie importanta a primei reprize. Bineinteles, pentru Branesti. Coman a scapat singur cu Tatarusanu dar i-a lipsit inspiratia. Au urmat incercari penibile ale Stelei, incercari esuate, bineinteles. Banel a tras in adversari, Surdu a centrat aiurea, Bilasco s-a plimbat, Bicfalvi a faultat, stelistii de la TV au mutat la Romanii Au Talent.
Dupa o repriza lunga, plictisitoare, fara ocazii, a venit si pauza, 0-0.

In a doua repriza a venit si golul, in minutul 63. Dupa un atac haotic al Stelei, mingea a ajuns la Onofras, acesta a trimis un sut centrare din marginea careului, Surdu a deviat cu capul si Steaua a trecut in avantaj pe tabela. Imediat, la chiar un minut dupa, Cartu a tinut sa le arate tuturor ca isi merita porecla de Sorinaccio, l-a scos pe marcatorul unicului gol, Surdu, si l-a bagat pe Szekely. A urmat o alta schimbare defensiva, Ricardo schimbandu-l pe Radut, iar Branestiul s-a aruncat in ofensiva, Coman reusind sa dea emotii stelistilor in minutul 78 dupa o eroare a defensivei steliste.

Ultima ocazie i-a apartinut, totusi, Stelei. Tanase a scapat singur cu portarul si a trimis in bara.

Cartu a debutat cu o victorie pe banca Stelei, o victorie chinuita dar o victorie oricum. Pentru ca, odata, Sorin Cartu mi-a aratat ca e, pe langa un fost fotbalist important al Romaniei si un antrenor foarte bun pentru liga 1, un om adevarat, un om de fotbal cum putini sunt, un barbat care isi respecta suporterii, ii doresc mult succes pe banca Stelei. Ii doresc mult succes si sa aiba parte de cat mai putin contact cu becali.

Concluzia dupa acest meci: Stelistii n-au talent, "sa moara ma-sa"!

Adrian

Sorin Cirtu: "Ceea ce ne-am propus pentru partida asta am realizat. Înainte de meci, le-am spus jucătorilor că un meci cu Brăneşti trebuie să îl treci cu şase puncte. Punctele cu Vaslui, Timişoara trebuie luate. Acolo sunt adevăratele examene. A început un nou campionat pentru noi. Mai avem 13 etape.

Steaua trebuie să se gândească la câştigarea celor 14 meciuri. Dacă eşti în vestiarul clubului Steaua, aşa trebuie să te gândeşti. Steaua are posibilităţi de a lua toate punctele, dar trebuie să şi gândim aşa. Am avut nişte momente dificile pentru că la pauză era 0-0, dar este totuşi o diferenţă între Steaua şi Brăneşti. Chiar dacă adversarul conduce, Steaua poate să recupereze".


Romeo Surdu: "Ne bucurăm că am cîştigat cu 1-0. Ne pare rău pentru meciul cu Braşov. Acum trebuie să ne gîndim la meciul cu Vaslui, va fi un meci dificil. Sper ca fanii să vină în număr mare la stadion. Mai sînt 13 meciuri, vrem să le cîştigăm pe toate. Dacă vom reuşi, atunci vom fi acolo, sus".

Mihai Stoica: "O victorie de caracter, o victorie de echipă, pe un teren execrabil, este foarte greu să te impui cu un joc competitiv, cum am încercat noi. Sunt bucuros că unii jucători au demonstrat că cei care îi contestă ar trebui să ţină gura închisă. E normal ca cei care au jucat mai puţin să intre mai determinaţi. Am avut un feeling că Tănase înscrie, dar a dat în bară. Am vorbit cu cei care au văzut meciul la televizor, n-a fost off-side, a plecat la limită Surdu.

Este foarte greu să tragem o concluzie, în condiţiile în care terenul a fost greu. Puţine echipe vor pleca cu puncte de aici. La Steaua nu va fi linişte niciodată, cum nici la Dinamo sau Rapid nu va fi. De ce? Un club mare are probleme mari".


Mogulu' lu' Musty: "Am avut atitudine, nu am dat nicio şansă adversarului, am avut şi câteva faze frumoase. Golul lui Surdu e gol, nu mai contează că e sau nu offside. Nu mă interesează dacă a greşit sau nu asistentul. Dacă nu era gol la Surdu, tot dădeam gol.

E prea devreme să spun cum se vede Steaua cu Cîrţu. Bilaşco a alergat azi cât nu a alergat în viaţa lui. Tănase mi-a plăcut, nu a pierdut nicio minge. Bicfalvi a fost extraordinar, forţă, a intrat în joc, a fost stăpân la mijloc. Când a intrat şi Ricardco, nu mai era niciun fel de problemă. Răduţ a fost slab. Tănase face jocul, îl dinamizează, vine stânga, dreapta. Ce mai sper să luăm? Cupa şi campionatul, mereu o să cred şi o să rămân optimist.

Acum nu mai am nicio treabă cu jucătorii. Acum îl am şi pe Sorin, numai cu biciul faci treabă. Noi am câştigat, acum să vedem Timişoara, Oţelul, Vasluiul. Dinamo şi Rapid nu mă interesează, poate fac egal".


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

AISS: Punct de vedere referitor la plecarea lui Marius Lacatus

AISSAsociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a constatat cu tristeţe situaţia în care a fost pus Marius Lăcătuş de ultimele evenimente. Cu această ocazie, ne exprimăm regretul că Marius

M.U. si blaturile

matei udreaAșa cum am bănuit, ”dezvăluirile” care au pus pe jar Giuleștii nu erau decât fumigene menite a pregăti adevăratele atacuri, cele împotriva celor două cluburi militare. De data asta, dl.Ud