home
05-03-11

Cutia cu maimute (1)

Septembrie 2007:

Gigi Becali a dezvăluit de ce a fost mediatizat excesiv de ProTV: „A fost o compensare în trei, Steaua-Marriott-ProTV”.

„O firmă care colabora cu ProTV-ul avea o datorie faţă de Steaua din drepturile TV. Eu trebuia să plătesc către Marriott, unde aveam sediul, iar Marriott îi dădea reclamă ProTV-ului. N-au mai primit banii şi a fost o compensare în trei”, şi-a început Gigi Becali dezvăluirea făcută în cadrul emisiunii Naşul, de miercuri seară (22 august 2007 – n.n.), referitoare la faptul că ProTV l-a promovat cel mai mult de cînd a devenit patron al Stelei.

Întrebat de moderator cîţi bani l-au costat apariţiile, Becali a replicat: „Nu era vorba de nici un ban, pentru că ProTV oricum lua publicitate de la Marriott, deci banii ăia mi-i dădea mie. Ca idee, cred că erau vreo 230.000.

De fapt, nu era nici o idee, a fost vorba de nişte profesionişti de la ProTV care şi-au dat seama că Gigi Becali e cel mai bine vîndut la ora actuală din România”.

Gazeta Sporturilor a solicitat şi punctul de vedere al postului din Pache Protopopescu: „ProTV nici nu infirmă, nici nu confirmă declaraţia domnului Gigi Becali. Nu discutăm contractele noastre comerciale”.

Băi domnu` Moraru, that was the beginning of a beautiful friendship...


Artur

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Supercupa Europei: Steaua - Dinamo Kiev 1-0 - VIDEO

Anii de sus ai gloriei lorDupa castigarea Cupei Campionilor Europeni, in urma finalei de la Sevilla, din 7 mai 1986, Steaua aborda sezonul 1986-1987 cu obiectivul clar de a-si confirma statutul castigat, atat prin continuarea