home
08-02-11

FC Steaua - FC Koper: 1-0 (0-0). Burdujan, la Steaua

Steaua a învins campioana Sloveniei, FC Koper, cu scorul de 1-0 (0-0), prin golul reuşit de Romeo Surdu, din penalty, în minutul 81.

Echipa Stelei: C. Lungu (Stanca, '46) - Eder Bonfim (Emeghara, '56), Galamaz (Martinovic, '60), Gerlado Alves (E. Baciu, '71), Brandan - Nicoliţă, L. Marinescu, Ricardo Gomes (Onicaş, '72), Szekely - N. Dică (Onofraş, '72), Bilaşco (Surdu, '60).

Meciul s-a încheiat cu o busculadă generală, pornită după ce Szekely a fost faultat de un sloven şi a ripostat. Ca de obicei, Marius Lăcătuş a trebuit să fie ţinut de juma' de echipă, tehnicianul nostru sărind la bătaie după ce Szekely a fost faultat.

La FC Koper a evoluat şi fratele lui Samuel Eto'o, David.

La finalul meciului, idolu' lumpenilor, împreună cu fostu' locatar al cutiilor libere de carton, au anunţat un nou scuipat pe obrazul clubului: l-au transferat pe Lucian Burdujan!

Am vorbit cu patronul şi am decis să nu facem o ofertă pentru Gerlem. Axente este un jucător care nu ne interesează. Nici dacă ni l-ar oferi gratis, nu l-am accepta. Pentru Moraes s-a făcut o ofertă mult prea mare. Este un jucător bun, dar nu putem lua un jucător pe care se cer atât de mulţi bani. Ofertele din străinătate sunt nişte bazaconii. Una e să oferi un jucător unei echipe şi alta este să primeşti o ofertă. Mai mult ca sigur, un atacant român va veni mâine. Este vorba de Lucian Burdujan. Este un jucător puternic, rapid, cu experienţă la nivel de top. Este un jucător liber, a acceptat condiţiile pe care i le-am oferit fără să negocieze, a spus Cartonel.

Întrebat de reporteri dacă se teme că Lucian Burdujan va fi primit ostil în Ghencea, Gigi al II-lea i-a rugat respectuoso-sictirit să nu imagineze conflicte care nu există şi care, "poate, nici nu vor exista". Memiţ a mai dat exemplul lui Ionuţ Rada, care a fost apreciat de mulţi suporteri şi, esenţial, al fraţilor Karamyan.

Şi ce? Armenii n-au fost primiţi cum trebuie în Ghencea? Ohohoooo, zăpadă să mai fi fost...

Pentru cei nedrogaţi, nebagabonţi, nehahalere, pe care îi interesează fotbalul, nu scandalu', FCsteaua.ro încearcă să acopere niţel strălucirea carierei lu' Burdujan, ca să o puteţi admira fără probleme, să nu vă doară ochii: între 2002 şi 2004 a jucat la Ceahlăul Piatra Neamţ 45 de meciuri, reuşind 8 goluri. Apoi a prins aripi timp de 4 ani, jucând în 69 de jocuri, marcând 18 goluri (era constant rezervă, atunci când Ghencea prăbuşea Ghiuleştiul, în Cupa UEFA). De trei ani a rupt plasa de 10 ori la Vaslui, în 54 de meciuri.

Să mai ziceţi că Memiţ n-a avut dreptate să spună despre el că este puternic, rapid, cu experienţă la nivel de top!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
CCA-turneul din Anglia in presa vremii - lbj

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

LA MULTI ANI, GICA!!!

Pe Curand, HAGICIANULE!!!În data de 5 februarie 2011, UNICUL Gică Hagi împlineşte vârsta de 46 de ani! FCSteaua.ro, în numele Suporterilor Stelişti, îi urează "Regelui" un călduros LA MULŢI ANI! cu un fragment a

Destinul lui Ştefan Sameş: întîi operat de coxartroză, acum dat afară de la Steaua: "Aşa au vrut să scape de mine?"

Stefan SamesEste 11 dimineaţa şi gerul înveleşte Complexul Sportiv Steaua. Un bărbat de 59 de ani stă în cabinetul doctorului echipei secunde şi povesteşte. Nu, acum nu are probleme medicale, doar că nu