home
09-02-11

Mache love, not war!

Dom’ne e greu! Solitudinea, dilemele, tensiunea acumulata, stresul, departarea, si un antivirus performant… De piatra sa fii si tot te-ai inmuia in fata web-camului. Acum am confirmarea pentru ce s-a renuntat la surghiunul de la Forban. Unde mama dreacu sa poti sa rezolvi si tu ecuatia, cand tremuri cu trei paturi de armata pe tine si la geam iti bate ursu’? Unde mai pui ca semnalu la net in creierii muntilor nu e la fel ca ala provenit din satelitii langurosi de pe plajele cadanelor expatriate?

Petrica!!!!, Petrica!!!!, Petrica da ma pe webcam! Aaaa ... ba Mache, ba Mache, nu e ba nici o oaie ma pe-acolo pe care s-o gasesti acceptabila? Nici o moldoveanca de-a noastra sau vreun tirist darnic din Belgia? Atunci esti pe cont propriu ba baiatule da mie incarcat acasa nu mi te intorci ca de greutatea aia mai aduci ascunse in dos doo lanturi sa le vindem la butic. Baaaa! Daca nu rezolvi ai sanctiune! Baa si sa nu risipiti in curvasaraie banii de pe cola Steaua care pac-pac ati vandut-o pe sub mana pe post de limonada ca sa-I dam sa-i julim instalarea lu Burdu Jean.

Petrica!!!!, Petrica!!!!, da ma pe Gesepe, sa sunam, sa vorbim, sa-i spunem lu Samuila ca-l transferam pe Vali Badea, sa spere prostu, si dupa aia pe la doo la noapte ii dam semese sa-i spunem ca-i dam ce-a produs Mache in Antalya ca ne-am luat scula, pe Burdu Jean.

Mache, mai esti? Ba-ba-ba… sa nu te speli ma pe mana ca-ti trimet pe tir doo butoaie albastre de lapte si tre sa ai grije sa se leaga branza! Dupa ce vindem si branza, dam telefon la Kapetanos sa-i fosnim bacnotele ma, sa auda ca aveam sa-i dam salaru’ da nu a vrut…… noastra.



E buna caterinca? Doar atat ne-a ramas? Atat mai e sfant din culorile si Blazonul nostru? Asa am ajuns? Cu individul care ne-a facut de cacao la UEFA sa ne faca acum de cacao peste tot, si cu stapanul turmei luandu-i apararea epocal? Ma tot intreb pana unde putem merge, si care sunt limitele de jos unde ne putem scufunda.

Intrebare la Radio Erevan
Cu ce mai poate face Gigi si gasca lui imaginea Stelei de ras?
Nu stim nici noi, mizam pe imaginatia lui!

Sunt milioane de scenarii apocaliptice, luati-le pe rand in calcul, oricare dintre ele poate deveni realitate, cand ti-e lumea mai draga!

Alex (Keluboss)

Image and video hosting by TinyPic

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
CCA-turneul din Anglia in presa vremii - lbj

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

LA MULTI ANI, GICA!!!

Pe Curand, HAGICIANULE!!!În data de 5 februarie 2011, UNICUL Gică Hagi împlineşte vârsta de 46 de ani! FCSteaua.ro, în numele Suporterilor Stelişti, îi urează "Regelui" un călduros LA MULŢI ANI! cu un fragment a

Destinul lui Ştefan Sameş: întîi operat de coxartroză, acum dat afară de la Steaua: "Aşa au vrut să scape de mine?"

Stefan SamesEste 11 dimineaţa şi gerul înveleşte Complexul Sportiv Steaua. Un bărbat de 59 de ani stă în cabinetul doctorului echipei secunde şi povesteşte. Nu, acum nu are probleme medicale, doar că nu

https://fcsteaua.ro