home
02-02-11

Steaua - Dinamo Zagreb: 1-1 (0-1) - VIDEO

Steaua Bucureşti şi Dinamo Zagreb, campioana ultimilor cinci ani din Croaţia, au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), într-un meci de pregătire din cadrul stagiului din Antalya (Turcia). Golul echipei noastre a fost reuşit de Marius Bilaşco ('49), după o fază frumoasă, la care au mai contribuit Laurenţiu Marinescu şi Nicolae Dică. Dinamo Zagreb a deschis scorul prin Morales ('37), direct din lovitură liberă.


Steaua - Dinamo Zagreb 1-1
Încărcat de Nila179. - More professional, college and classic sports videos.

Antrenorul Marius Lăcătuş a folosit echipa:

Tătăruşanu ('62 C. Lungu) - Bonfim ('80 Onicaş), Galamaz ('67 E. Baciu), Gardoş, Brandan ('80 Emeghara) - Nicoliţă ('62 Szekely), Ricardo ('62 Bicfalvi), L. Marinescu ('72 Răduţ), Surdu ('62 C. Matei) - N. Dică ('70,Onofraş) - Bilaşco.

În prima repriză, Marius Lacatus a fost aproape să se bată cu antrenorul lui Dinamo Zagreb, Vahid Halilhodzic. Croatul era nervos, dupa ce un jucător de-ai săi a fost accidentat, iar "Fiara" dorea, probabil, să-i explice mai de aproape ce părere are despre chestiune. Mihai Stoica a intervenit şi a reuşit să calmeze spiritele.


www.Sport.ro


Declaraţii după meci:

Narcis Răducan: "Sunt mulţumit de joc, pentru că am întâlnit o formaţie foarte puternică, au jucători care vor face în curând pasul către fotbalul mare, aşa cum ne-au obişnuit croaţii. Mă bucur pentru Bilaşco, pentru că a înscris astăzi şi a avut o evoluţie care e importantă pentru moralul lui. Tănase trebuie să îşi revină, până la prima etapă va fi apt de joc. Suntem optimişti în perspectiva returului".

Pablo Brandan: "Am vrut o victorie, dar n-am putut. A fost un meci bun, tare, am întâlnit o echipă bună, organizată. Cred că am jucat ce ne-a cerut antrenorul. Păcat că n-am câştigat. Tănase e un jucător important pentru noi, a demonstrat că merită să fie titular şi căpitan. Sperăm că se va întoarce la antrenamente repede şi că va începe campionatul bine. A fost un gol foarte frumos. Felicitări pentru 'Bilă' şi să dea cât mai multe în campionat. N-am auzit nimic de albanezul luat de Dinamo. Dar, dacă e adevărat, sper să-i fie greu, să aibă o perioadă de adaptare lungă".

Steaua nu a pierdut niciun meci de pregătire în acest an, având următoarele rezultate: 2-0 cu TSG 1899 Hoffenheim II, 1-1 cu Kapfenberger SV şi 4-1 cu Şeriff Tiraspol.

Alte meciuri amicale din acest cantonament:

6 februarie - Steaua - Lech Poznan (locul 10 in Polonia)
8 februarie - Steaua - FC Koper (locul 3 in Slovenia)
10 februarie - Steaua - Steaua Rosie Belgrad (locul 2 in Serbia)
13 februarie - Steaua - Debrecen (locul 4 in Ungaria)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
31 ani de la 03-02-1980

Ziua de nastere a lui George Ogararu

A plecat de la Steaua in vara anului 2006 cu destinatia Ajax Amsterdam. A revenit la Steaua in vara anului 2008 sub forma de imprumut pentru intreg sezonul.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Umbra Samanthei

Steaua 1978În ţara de origine al lui Eugen Ionesco, e o inflaţie de Ioneşti. Ia uitaţi-vă numai în fotbal: atacantul golgeter Ion Ionescu de la...Grant; suficientul preţios Jackie; harnicul mijlocaş O

Puiul de caprioara

Alin ArtimonA debutat la Steaua pe 20 septembrie, 1989, la numai 18 ani, intr-o victorie cu 5-0 impotriva defunctului Inter sibian, o echipa tare in acea perioada. Cariera tanarului subtirel si cu chica plina de