home
02-02-11

De ce nu are nevoie Steaua de un vârf clasic?

CFR l-a vândut pe Bjelanovic şi l-a luat imediat pe Kapetanos. Steaua l-a cedat fără remuşcări pe Kapetanos şi n-a adus nimic în loc! Precizez, e vorba de vârful de careu, nu de al doilea atacant, ca să nu mi-l aruncaţi în faţă pe Dică. Steaua a rămas într-un singur atacant de careu, în Bilaşco, şi tatonează la nesfârşit la Moraes, care nici el nu e pe profilul grecului.

Dacă fotbaliştii s-ar cumpăra cu vorbe-n vânt, Steaua ar fi avut cel mai tare lot din Estul Europei. CFR a luat 700.000 de euro pe Bjelanovic şi, din banii ăştia, îi dă lui Kapetanos prima de instalare şi salariul pe aproape trei ani. Steaua a luat trei-şase milioane pe Stancu, dar… se aud în continuare vorbe la televizor. Reamintesc că, în 2010, Steaua, cu doi atacanţi pursânge în lot, nu a avut pe cine să aşeze pe acest loc la Napoli, într-un meci decisiv de calificare, pentru că Bilaşco nu avea drept de joc în Europa, iar Kapetanos era suspendat. Credeţi că au învăţat ceva cei de la Steaua din acest episod?

Steaua a luat zero trofee în ultimii patru ani, CFR a câştigat nu mai puţin de opt! Nu sunt speculaţii, nu sunt poveşti. E realitatea crudă şi dură pentru suporterii Stelei. Mai ciudat este faptul că nu am auzit pe nimeni de la Steaua spunând că mai e nevoie de un atacant de careu în locul lui Kapetanos. Nici măcar pe antrenorul Lăcătuş. Dar aţi văzut ce a făcut Mourinho pentru că Valdano nu-i adusese încă un „buldozer” lângă Benzema: l-a lăsat şi pe francez pe bancă şi a evoluat fără vârf clasic într-un meci. Între timp, Real a pierdut deja titlul. Ce şanse credeţi că are Lăcătuş?

Florin Caramavrov(Prosport)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
31 ani de la 03-02-1980

Ziua de nastere a lui George Ogararu

A plecat de la Steaua in vara anului 2006 cu destinatia Ajax Amsterdam. A revenit la Steaua in vara anului 2008 sub forma de imprumut pentru intreg sezonul.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Umbra Samanthei

Steaua 1978În ţara de origine al lui Eugen Ionesco, e o inflaţie de Ioneşti. Ia uitaţi-vă numai în fotbal: atacantul golgeter Ion Ionescu de la...Grant; suficientul preţios Jackie; harnicul mijlocaş O

Puiul de caprioara

Alin ArtimonA debutat la Steaua pe 20 septembrie, 1989, la numai 18 ani, intr-o victorie cu 5-0 impotriva defunctului Inter sibian, o echipa tare in acea perioada. Cariera tanarului subtirel si cu chica plina de