home
31-01-11

Kapetanos, la CFR Cluj!

Pantelis Kapetanos a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu CFR Cluj! Cum s-a întâmplat asta, în ciuda declaraţiilor Ăluia ca grecul nu va putea juca la o altă echipă din România? Păi pentru că juriştii Stelei au omis - cică - să menţioneze în actul eliberat lui Pantelis că acesta se poate transfera numai la un club din străinătate şi că ar urma să plătească o despăgubire în cazul în care va semna cu un club din Liga I.

Atacantul a fost în atenţia mai multor grupări din Europa, printre care St. Gallen, Energie Cottbus, Celta Vigo şi Anorthosis Famagusta. Presa dăduse ca sigură, în urmă cu patru zile, informaţia că Pantelis a semnat cu ciprioţii.

Kapetanos a marcat 27 de goluri în 65 de partide pentru Steaua şi a fost golgheterul echipei sezonul trecut, reuşind să marcheze 19 goluri în toate competiţiile, dintre care 15 în Liga 1.

Reamintim că, la primele sale meciuri în Ghencea, Pantelis era jucătorul de care "mingea se lovea ca de colţu' mesei", pentru ca apoi să devină o valoare inestimabilă.

La mijlocul lunii ianuarie, pus pe liber de Gigi Becali, Pantelis Kapetanos a anunţat că acceptă să plece din Ghencea doar dacă i se plătesc salariile restante. Cum Ăla nu vrea să-i mai dea niciun ban, grecul a depus memoriu la FIFA pentru a-şi primi drepturile şi pentru a deveni liber de contract. Forul internaţional a înştiinţat deja Steaua cu privire la reclamaţia jucătorului grec.

Kapetanos mai avea contract cu Steaua până la vară, dar Ăla nu mai vroia să-l mai ţină în Ghencea, pentru a scăpa de plata celui mai mare salariu de la echipă.

Vă readucem aminte că Pantelis Kapetanos a avut curajul să spună răspicat ceea ce nu am auzit din gura multor foste glorii, probabil satisfăcute de situaţia managerială şi sportivă în care se găseşte clubul:

Preşedintele nu vrea un salariu mai mare de 10.000 de dolari pe lună. Această cifră este una ridicolă pentru Steaua, o echipă care vrea să facă performanţă. E ruşinos pentru un club ca Steaua ca preşedintele să spună că nu-şi permite să dea mai mult de 10.000 pe lună.

Aceste contracte sunt oferite de echipele mici din Grecia, poate de liga a doua sau a treia. Dacă există o problemă economică, te ridici şi pleci!


Incidentul care a grăbit, cu siguranţă, plecarea lui Pantelis din Ghencea, a fost cel din meciul cu Napoli, din Ghencea. Grecul a fost acuzat chiar şi de suporteri foarte vechi ai Stelei că din cauza eliminării sale Steaua a ratat victoria şi, apoi, calificarea în primăvara europeană (!!!), în ciuda faptului că atacantul a negat vehement că îşi lovise adversarul.


Kapetanos Nu am de ce sa-mi cer scuze
Încărcat de Nila179. - Discover the latest sports and extreme videos.

MULTĂ BAFTĂ, KAPE!!! Modestia, profesionalismul, discreţia, dar mai ales COLOANA VERTEBRALĂ de care ai dovadă în ultimele şase luni, în special, au făcut să fii dat afară.

TE VOM IUBI MEREU!!!

LATER EDIT: ŞOC ŞI GROAZĂ! S-a confirmat!
Nu mă interesează un jucător pe care eu nu l-am mai vrut. Pe mine m-a enervat foarte tare acel cartonaş roşu pe care l-a luat cu Napoli.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
31 ani de la 03-02-1980

Ziua de nastere a lui George Ogararu

A plecat de la Steaua in vara anului 2006 cu destinatia Ajax Amsterdam. A revenit la Steaua in vara anului 2008 sub forma de imprumut pentru intreg sezonul.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Umbra Samanthei

Steaua 1978În ţara de origine al lui Eugen Ionesco, e o inflaţie de Ioneşti. Ia uitaţi-vă numai în fotbal: atacantul golgeter Ion Ionescu de la...Grant; suficientul preţios Jackie; harnicul mijlocaş O

Puiul de caprioara

Alin ArtimonA debutat la Steaua pe 20 septembrie, 1989, la numai 18 ani, intr-o victorie cu 5-0 impotriva defunctului Inter sibian, o echipa tare in acea perioada. Cariera tanarului subtirel si cu chica plina de