home
24-01-11

Steaua - FC Kapfenberg: 1-1 (0-0) - VIDEO

Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), cu a opta clasată din campionatul Austriei, FC Kapfenberg, în ultimul meci din cantonamentul din Antalya. Mihai Răduţ a înscris primul său gol pentru echipa noastră, în minutul 61, austriecii egalând 8 minute mai târziu, prin Gregoritsch.

Au evoluat echipele:

Steaua: Tătăruşanu (Cezar Lungu, '46) - Eder Bonfim (Onicaş, '66), Gardoş, Galamaz (E. Baciu, '46), Brandan (Emeghara, '60) - Nicoliţă (Szekely, '46), Bicfalvi (Ricardo Gomes, '46), L. Marinescu (Răduţ, '46; Andrei Ionescu, '74), Cr. Tănase (C. Matei, '60) - Bilaşco (Surdu, '46), N. Dică (Onofraş, '60).

De subliniat că Florin Gardoş a fost singurul jucător care a rămas pe teren pe întreaga durată a jocului.

FC Kapfenberg: Kostner - Taboga, Mavric, Rauscher, Sharifi (Spirk, '72) - Pitter (Schmid, '65), Huettenbrenner (Fukal, '65), Erkinger, Umut Kocin (M. Gregoritsch, '46) - Alar (Pavlov, '65), Elsneg (Wieger, '65).

În minutul 16, Stelei i-a fost anulat un posibil gol, însă arbitrii au considerat că balonul şutat frumos de Tănase nu a trecut linia porţii.

Declaraţii după meci:

Mihai Răduţ: Eu spun că am controlat jocul în mare parte, dar trebuie să lucrăm mai mult în punctele noastre slabe. În cantonamentul al doilea vom avea timp mai mult să pregătim meciurile din campionat. Mi-e dor de un meci cu Dinamo, sper să pot să joc şi eu de data aceasta. Nu contează rezultatele în meciurile de pregătire. Eu vreau să o ţin tot aşa, dacă voi fi folosit. Îl aşteptăm cu braţele deschise şi sperăm că va face o treabă bună cum a făcut la Bistriţa.

Pablo Brandan Echipa a arătat foarte bine, dar am avut ghinion, au avut un şut la poartă şi au dat un gol. Dacă vom continua aşa, vom începe bine campionatul. Ne-am dorit să câştigăm, dar a fost bine. Ne pregătim pentru retur, în următorul cantonament vom avea multe meciuri. Nu ne-am plictisit în acest stagiu, aveam două antrenamente pe zi, n-am avut timp să ne plictisim.

Acesta a fost al doilea şi ultimul meci disputat de Steaua în cadrul stagiului de pregătire de la Belek. În prima partidă, Steaua a învins, vineri, formaţia TSG 1899 Hoffenheim II, din eşalonul al patrulea al Germaniei, cu scorul de 2-0.

Steaua revine în ţară marţi, iar în al doilea stagiu de pregătire, programat între 28 ianuarie şi 15 februarie, de asemenea în Turcia, va disputa şase meciuri amicale:

Steaua - Sheriff Tiraspol (31 ianuarie) (locul 3 in Moldova)
Steaua - Dinamo Zagreb (2 februarie) (locul 1 in Croatia)
Steaua - Lech Poznan (6 februarie) (locul 10 in Polonia)
Steaua - FC Koper (8 februarie) (locul 3 in Slovenia)
Steaua - Steaua Rosie Belgrad (10 februarie) (locul 2 in Serbia)
Steaua - Debrecen (13 februarie) (locul 4 in Ungaria)

FCSteaua.ro


Steaua - FC Kapfenberg: 1-1
Încărcat de Nila179. - Discover the latest sports and extreme videos.



www.Sport.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
21 ani de la 27-01-1990

Ziua de nastere a lui Mihai Onicas

Mihai Onicas a debutat pentru Steaua in ultima etapa a sezonului 08-09 in deplasarea contra Unirii Urziceni
Istorie in ROS ALBASTRU - toc

ISTORIA STELEI - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru veteranii Armatei Romane: suntem alaturi de voi!

Clubul Sportiv al ARMATEICand spui "Armata Romana" spui "Steaua" si invers. De la infiintare si pana-n zilele noastre, cele doua institutii s-au confundat. Intr-un fel, ambele au (re)prezentat demnitatea, mandria si gloria ac

Inceput de drum

Cupa RomanieiData de 19 decembrie este o data de referinta in istoria glorioasa a Stelei. Putini cunosc acest fapt si chiar mai putini cunosc de ce aceasta data este una istorica. Pe 19 decembrie 1949, Steaua, pe