home
19-01-11

Table TV cu Gigi şi Piţi

Gigi şi Piţi sunt amici, Gigi şi Piţi n-au serviciu. Acum, ce pot să facă în România doi băieţi cu mult timp liber? Corect, microbistul din rândul doi a ghicit, pot să joace table. Da’ doi băieţi din fenomen, carevasăzică vedete? Joacă table la TV, învârtind vorbele pe post de babaroase.

Întâi, Piţi aşază un pul mare şi negru pe tablă, acoperind un pul alb: MM Stoica vrea să-l schimbe pe Lăcătuş, mai pleacă MM Stoica în Brazilia să facă transferuri şi să te facă de bani? Gigi dă imediat 6-5, zar de fugă, cu fraza „Lăcătuş rămâne până la capăt!”. Pauză de respiraţie, apoi Piţi închide calea asta cu un 1-1, poartă în casă: „Nu cred în promisiuni, aşa ai zis şi când l-ai dat afară pe Hagi!”. Aici, Gigi dă o gherlă: „Hagi a plecat singur”. Da’ nici Piţurcă nu e mai inspirat după aia, că insistă pe calităţile sale de antrenor comunicator. Cum ar veni, „domnu’ Becali, băi Gigi, după ce am plecat io, ai devenit fraierul şef”, adică domnu’ Piţi era un fel de scut antifraiereală la Steaua. Dacă n-a mers pe partea de scandal în ogradă, poate e mai sensibil Gigi la partea financiară. Domnu’ Becali iese şi din asta cu o mişcare din poker.

Dă cu sec, asumându-şi rolul de Gigi TV: „Mai bine să fiu fraierit de toată lumea şi să fac ce vreau eu”. Corect, dar G. Becali e Steaua, aşa că fraza se traduce simplu: mai bine să fie fraierită echipa din Ghencea de toată lumea, decât să tacă dom’ Gigi. Când antrenorul vorbeşte aşa, când patronul îşi asumă aşa ceva, trebuie să închei cronica meciului de table. E remiză, Gigi n-a pierdut, Piţi n-a pierdut, pierd în fiecare zi alţii.

Marius Nitu(Prosport)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru veteranii Armatei Romane: suntem alaturi de voi!

Clubul Sportiv al ARMATEICand spui "Armata Romana" spui "Steaua" si invers. De la infiintare si pana-n zilele noastre, cele doua institutii s-au confundat. Intr-un fel, ambele au (re)prezentat demnitatea, mandria si gloria ac

Inceput de drum

Cupa RomanieiData de 19 decembrie este o data de referinta in istoria glorioasa a Stelei. Putini cunosc acest fapt si chiar mai putini cunosc de ce aceasta data este una istorica. Pe 19 decembrie 1949, Steaua, pe