home
17-01-11

KAPETANOS a reclamat Steaua la FIFA din cauza lui Gigi Becali

Pus pe liber de Gigi Becali, Pantelis Kapetanos a anunţat că acceptă să plece din Ghencea doar dacă i se plătesc salariile restante.

Cum patronul roş-albaştrilor nu vrea să-i mai dea niciun ban, grecul a depus vineri memoriu la FIFA pentru a-şi primi drepturile şi pentru a deveni liber de contract, anunţă Adevărul. Forul internaţional a înştiinţat deja Steaua cu privire la reclamaţia jucătorului grec.

Kapetanos mai are contract cu Steaua până la vară, dar Gigi Becali nu vrea să-l mai ţină în Ghencea pentru a scăpa de plata celui mai mare salariu de la echipă.

ProSport

Vă readucem aminte că Pantelis Kapetanos a avut curajul să spună răspicat ceea ce nu am auzit din gura multor foste glorii, probabil satisfăcute de situaţia managerială şi sportivă în care se găseşte clubul:

Preşedintele nu vrea un salariu mai mare de 10.000 de dolari pe lună. Această cifră este una ridicolă pentru Steaua, o echipă care vrea să facă performanţă. E ruşinos pentru un club ca Steaua ca preşedintele să spună că nu-şi permite să dea mai mult de 10.000 pe lună.

Aceste contracte sunt oferite de echipele mici din Grecia, poate de liga a doua sau a treia. Dacă există o problemă economică, te ridici şi pleci!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru veteranii Armatei Romane: suntem alaturi de voi!

Clubul Sportiv al ARMATEICand spui "Armata Romana" spui "Steaua" si invers. De la infiintare si pana-n zilele noastre, cele doua institutii s-au confundat. Intr-un fel, ambele au (re)prezentat demnitatea, mandria si gloria ac

Inceput de drum

Cupa RomanieiData de 19 decembrie este o data de referinta in istoria glorioasa a Stelei. Putini cunosc acest fapt si chiar mai putini cunosc de ce aceasta data este una istorica. Pe 19 decembrie 1949, Steaua, pe