home
13-01-11

Ion "Lita" Dumitru, "principal" la Steaua II. Strizu, mahar la Academie!

Fostul mare jucator al Stelei, Ion Dumitru(61 de ani) a fost numit astazi in functia de antrenor principal al echipei Steaua II.

“Lita” Dumitru a evoluat la Steaua intre anii 1972-1980, fiind unul dintre cei mai important jucatori din istoria clubului.
Lita Dumitru a fost prezentat in acesta zi si jucatorilor in prezenta presedintelui CA, Valeriu Argaseala, iar de la ora 15:30 a condus primul antrenament in calitate de antrenor principal.

FC Steaua Bucuresti ii ureaza noului tehnician al echipei secunde a clubului multa bafta si cat mai multe victorii.

SteauaFC.com

Pe de altă parte, numirea unuia dintre cei mai spectaculoşi mijlocaşi din istoria liniei mediane a Stelei nu este doar o "mişcare" singulară. Gesepeii anunţă:

Steaua reorganizează structura Centrului de Copii şi juniori, dar umblă şi la componenţa băncii tehnice de la echipa secundă a clubului. Liţă Dumitru, care a activat ca jucător în Ghencea în perioada 1972-1980, bifînd peste 250 de meciuri în tricoul Stelei, a fost numit antrenor principal la Steaua II. El a acceptat să revină în ţară, după ce în toamna lui 2010 plecase în Germania, unde se angajase ca şofer de tir, cu care transporta mobilă. Liţă, care a împlinit 61 de ani pe 2 ianuarie, a condus ieri primul antrenament la Steaua II, echipă aflată pe locul 14, din 16 echipe în Seria B1.

În schimb, aproape sigur vor pleca din Ghencea alte nume de legendă ale Stelei. Mai multe grupe de la Centrul de Copii şi Juniori vor fi comasate, astfel că primii aflaţi în pericol să rămînă fără obiect de activitate vor fi cei mai în vîrstă dintre antrenori. Printre fostele glorii care mai sînt acum la grupele de juniori se află Vasile Aelenei, Radu Troi, Ştefan Sameş şi Lajos Sătmăreanu.

În orice caz, să ne bucurăm că Leo Strizu nu a rămas pe drumuri. Uriaşul tehnician sub magheta magică a căruia zeci de fotbalişti de la Steaua II au impresionat în ultimii ani a fost avansat, fiind numit Sheph al Academiei de Fotbal din Ghencea!

Ca-n bancu' ăla: un trecut de rahat cu Interlopu' la cârmă avem, un prezent cu Zer Comandante la cârmă avem, bine măcar că n-avem niciun viitor...

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Voteaza utilizatorul anului 2010!

Votarea pentru concursul "Userul anului 2010", se va desfasura pe forum, la ACEASTA ADRESA, pana Duminica 16 ianuarie 2011, orele 23:59. Mult succes participantilor!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru veteranii Armatei Romane: suntem alaturi de voi!

Clubul Sportiv al ARMATEICand spui "Armata Romana" spui "Steaua" si invers. De la infiintare si pana-n zilele noastre, cele doua institutii s-au confundat. Intr-un fel, ambele au (re)prezentat demnitatea, mandria si gloria ac

[handbal] Interviu Stefan Birtalan

Stefan BirtalanReporter steaua.ro: Buna ziua domnule Birtalan. De la AISS suntem, ne puteti acorda un scurt interviu? Stefan Birtalan: Aaaa…Sunteti draguti voi. Bravo, ma bucur pentru voi ca faceti o treaba foarte