home
11-01-11

Florentin Matei, marea speranta, a plecat de la Steaua!

A debutat la Steaua la 17 ani într-un meci oficial, a fost supranumit "noul Messi" şi pleacă cu coada între picioare din Ghencea. Florentin Matei, puştiul de 17 ani care i-a impresionat pe cei de la Liverpool şi Espanyol Barcelona, a plecat de la Steaua fără prea multă ceremonie.

Puştiul este foarte dezamăgit de tratamentul la care a fost supus de Gigi Becali, atacându-l dur pe finanţatorul Stelei. Matei a declarat că deşi i-a promis că va avea grijă de el, Becali nu a discutat nici măcar un minut cu el de când a venit în Ghencea. Mai mult, Florentin Matei spune că a trebuit să plătească bani pentru a fi lăsat liber de clubul lui Becali.

" E adevărat, tatăl meu, astăzi, a obţinut hârtia de la Gigi Becali care îmi permite să plec liber. Ţin să precizez că m-a costat bani ca să pot pleca liber e contract. Am dat bani de la mine.

Sunt dezamăgit de domnul Becali şi chiar supărat pe dânsul că nu m-a ajutat cu nimic, atunci când am semnat cu Steaua. Îl credeam un altfel de om, mai ales că atunci când am venit eu la Steaua, a zis că o să aibă personal grijă de mine. Vă spun sincer, că nici măcar, în anii petrecuţi aici, nu am discutat cu el faţă în faţă.

Sunt total dezamăgit de domnia sa, deoarece, înainte să vin în Ghencea am avut oferte de la echipe importante din Europa, dar am ales să vin să joc în România. Nu am discutat cu Lăcătuş, MM, nu am discutat cu nimeni.

Meritam alt tratament la Steaua.", a încheiat Matei pentru ProSport.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Voteaza utilizatorul anului 2010!

Votarea pentru concursul "Userul anului 2010", se va desfasura pe forum, la ACEASTA ADRESA, pana Duminica 16 ianuarie 2011, orele 23:59. Mult succes participantilor!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gabi Balint - parte din Steaua

Anii de sus ai gloriei lor...Dupa despartirile de Marcel Raducanu si Lita Dumitru, inceputul anilor `80 era marcat de necesitatea remanierii unui lot care avusese sansele lui (multe), dar care, acum, se considera, pe buna dreptat

ROŞU’

Nicolae UngureanuNicolae Ungureanu, un fotbalist de mare valoare, provenit din şcoala craioveană, a evoluat sub culorile alb-albastre 10 sezoane. Cum părul său bătea în roşcat, tribuna l-a alintat „Roşu’�