home
12-01-11

VOT: User-ul anului 2010 pe fcsteaua.ro

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti lanseaza un nou concurs! Dupa "Bradul ros-albastru" va invitam sa alegeti userul anului pe forumul www.fcsteaua.ro.

Am primit foarte multe propuneri si ne-a fost foarte greu sa intocmim lista finala a userilor ce vor participa la concurs. Chiar daca au fost propusi de catre voi, redactorii si moderatorii siteului nu vor participa la concurs pentru ca se putea ca acestia sa fie premiati pentru articole sau activitatea depusa pe site, dar si pentru a putea premia userii obisnuiti.(exceptie face Adrian, care desi a scris articole, s-a facut remarcat pentru parerile postate pe forum)
Lista finala, din care va trebui sa votati, este:

Tupac Amaru
Strezahuzum
Greenyes
Andrei Dobre
Maye
DanStan
predatorpulse7
crouch
Adrian
Le reseau pansant
sabin 1307

Votarea se va desfasura pe forum, la adresa urmatoare, pana duminica 16 ianuarie 2011, orele 23:59. Mult succes participantilor!

Premiile, pentru ca avem si premii, sunt atractive:

Locul 1: cartea aniversara a clubului

Locul 2: un set de dvd-uri cu drumul spre Sevilia si finala Steaua-Barcelona 1986

Locul 3: un tricou aniversar AISS “Anul 63”

Premiu special: acordat de colectivul AISS si fcsteaua.ro

Multumim tuturor userilor pentru activitatea din anul 2010, indiferent daca se afla pe lista finala sau se vor numara printre castigatori. Datorita voua, fcsteaua.ro este cea mai importanta comunitate a suporterilor stelisti, un site facut de suporteri – pentru suporteri.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Voteaza utilizatorul anului 2010!

Votarea pentru concursul "Userul anului 2010", se va desfasura pe forum, la ACEASTA ADRESA, pana Duminica 16 ianuarie 2011, orele 23:59. Mult succes participantilor!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru veteranii Armatei Romane: suntem alaturi de voi!

Clubul Sportiv al ARMATEICand spui "Armata Romana" spui "Steaua" si invers. De la infiintare si pana-n zilele noastre, cele doua institutii s-au confundat. Intr-un fel, ambele au (re)prezentat demnitatea, mandria si gloria ac

[handbal] Interviu Stefan Birtalan

Stefan BirtalanReporter steaua.ro: Buna ziua domnule Birtalan. De la AISS suntem, ne puteti acorda un scurt interviu? Stefan Birtalan: Aaaa…Sunteti draguti voi. Bravo, ma bucur pentru voi ca faceti o treaba foarte