home
22-12-10

Capitanul Necula, de la Jandarmerie, arata "muie" participantilor la mars

Jandarmeria Romana isi face din nou datoria. Unul dintre reprezentantii sai de marca(recunoscut de catre participantii la meciurile de fotbal drept Capitanul Necula), in timp ce asigura filajul golanilor care si-au permis sa omagieze victimele revolutiei, revoltat de faptul ca un reporter Alfanews l-a identificat si ii filma activitatea, i-a raspuns cu un sec "deget mijlociu" fluturat in aer. Va redam, mai jos, articolul preluat de pe alfanews.ro.

Unul din reporterii noștri prezenți marți în zona Pieței Universității la comemorarea revoluției din decembrie 1989 a avut parte de o surpriză neplăcută.

În timp ce filma participanții la comemorare aflați pe partea carosabilă, a observat unul din numeroșii jandarmi în civil care supraveghează întrunirile publice. Când reporterul nostru a început să-l filmeze pe respectivul jandarm, acesta i-a arătat degetul mijlociu. Imaginile sunt elocvente și dezonorante pentru un reprezentant care ar trebui să asigure respectarea legii în România.

Probabil respectivul jandarm, care conform informațiilor noastre, deține o funcție superioară în structurile instituției, a căpătat urâtul obicei la manifestațiile împotriva scăderii cu 25% a salariilor bugetarilor.

alfa news va sesiza organele competente pentru sancționarea jandarmului, deoarece acesta se afla în timpul serviciului, în misiune.

Vă vom ține la curent cu evoluția cazului!



FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Istorie Europena... in FANIOANE - toc

Istorie Europena... in FANIOANE pana in 86 - toc

LA MULTI ANI 2011 ! - toc

Istorie...metalica... in ros-albastru - toc

ISTORIA STELEI - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Steaua - oglinda decaderii

Imparatul este GOOOL !Auzi la ei, „ghinion”. Nu dragilor, e neputinta si un blestem aroman care joaca table si mulge oi. Ghinion a fost cand am avut doua bare in returul semifinalei CCE din 1988 cu Benfica sau cand ne-

Dan, capitan de play

Noi nu uitam cine esti!Produs 100% al Clubului Steaua, Dan Petrescu este una din cele mai stralucitoare personalitati pe care le-a dat ros-albastrul fotbalistic, alaturi de Ilie Dumitrescu, Marcel Raducanu, Anghel Iordanesc