home
16-12-10

Vinovat pentru hainele noi ale imparatului

Cand imparatul a dat faliment si e in fundul gol, nu e greu absolut de loc sa zici are cele mai frumoase haine. Asta e, din pacate, situatia de la echipa de fotbal Steaua. De cativa ani buni, echipa nu joaca nimic iar linistea lipseste in totalitate. Cu toate acestea, nu trece zi fara sa auzim de "tiki-taka", performante, bani, campionate si cupe, super transferuri sau alte povesti de adormit copii.

De unde aceste inventii? De unde toate aceste minciuni atat de proaste incat nu ar prosti nici pe cel ai prost dintre prosti? Evident, din gura celui mai mare povestitor de la Creanga incoace. George Becali, ursul, razboinicul luminii, Mihai Viteazu, cel mai bogat om fara bani, acest om e atat de bolnav mintal incat a ajuns sa creada toate minciunile rostite.

"Ce să mai spui când iei gol în minutul 92? Nu e decât ghinion şi cu asta, basta! Aşa a fost şi la Bucureşti, ce să mai zici? Anghelov a pierdut câteva mingi, Ricardo mai lent. Ei n-au fost într-o formă excelentă... În prima repriză s-au pierdut multe mingi.. Anghelov era terminat, obosit. El e un fel de struţo-cămilă. Nu e nici mijlocaş la închidere, nici ofensiv. Îşi va lua banii la zi şi va fi jucător liber. Recunoaşte că nu a avut un parcurs bun. Pot să-l dau şi în România. La Dinamo nu-l dau.

Vor pleca Anghelov, Kapetanos...Abrudan, Zapata şi poate Onofraş, dar nu am unde să îl dau. Şi Bilaşco e posibil să plece în străinătate, în China", a declarat Gigi Becali la gsptv.

"Ne-am apărat eroic, trebuia să joci ceva. Noi ştiam că Napoli are o apărare mai precară, trebuia să marcăm. Nu am jucta cu Real, am jucat cu Napoli! Nu am avut cu cine: Ricardo si Anghelov nu au fost in apele lor. Kapetanos e vinovat pentru tot ce s-a întâmplat! Nu lua roşu atunci, băteam, ne calificam şi gata. Va fi amendat", a mai spus Becali.


Asadar, cine e vinovat pentru esecul Stelei?

1.Anghelov.
"E terminat si obosit, o struto-camila." - Descrierile creditorului Stelei nu demonstreaza decat un singur lucru: GEORGE BECALI NU S-A UITAT LA MECIUL STELEI CU NAPOLI.

Anghelov a fost cel mai bun stelist de pe teren. A legat mijlocul Stelei, a dat pase, a creat toate actiunile periculoase, a muncit, a fugit, a recuperat, a facut tot ce trebuie sa faca un mijlocas central. Cu toate astea, el nu e altceva decat o "haina veche", o haina care nu mai poate fi vanduta, o haina care nu mai poate aduce bani si care ar putea reprezenta un pericol pentru hainele preferate ale creditorului Stelei.

2. Kapetanos.
"Kapetanos e vinovat pentru tot ce s-a întâmplat! Nu lua roşu atunci, băteam, ne calificam şi gata. Va fi amendat" - Ati vazut vreodata aberatii mai mari?
Kapetanos e unul dintre cei mai buni atacanti care au calcat in curtea Stelei in ultimii 20 de ani. Grecul e un golgeter adevarat si a dus Steaua in spate in ultimele 2 sezoane. Banel Nicolita nu a fost niciodata vinovat pentru meciurile slabe sau pentru autogolul de pe Bernabeu. Kapetanos e insa vinovat pentru pierderea unui meci in care nici nu a jucat.

Si, asa cum ii place sarantocului care se crede bogatas, Kapetanos va fi si amendat pentru ca a luat rosu acum cateva saptamani. Sa vina banii, sa vina banii, sa vina banii!

Sa vina! Si vor veni. Odata cu plecarea grecului, Stancu nu va mai avea probleme in a fi titularizat in atac. Nu va mai avea probleme nici Surdu, care a jucat "demential"(asa a zis creditorul) desi intregul meci a fost pe jos si, atunci cand a dat norocul peste el si a avut ocazii de gol, a dat cu stangul in dreptul. Dar, spre deosebire de Kapetanos, Surdu are o calitate pe care Becali o cauta la un atacant: il poate ajuta pe Stancu sa ajunga golgeter, sa fie cautat si vandut si sa ii aduca bani lui Becali.

Abrudan a gresit o pasa intr-un meci si a fost trecut pe linie moarta. Onofras a venit la Steaua, a fost pus sa joace pe postul lui Banel si a fost automat trecut in afara lotului. Zapata e Kapetanos 2. Hainele vechi trebuie indepartate pentru a le face loc hainelor inexistente, haine care, daca crezi destul de tare, te pot imbogati.

Da, hainele vechi sunt vinovate pentru situatia Stelei din acest moment. Daca Kapetanos nu ar fi dat goluri in sezoanele trecute, echipa nu ar fi terminat niciodata pe un loc de Europa League si nu ar fi jucat in aceasta competitie.

Sa speram ca acesti jucatori vor pleca de la Steaua. Macar asa au o sansa sa nu fie furati de bani, sa nu fie jigniti, sa nu fie umiliti, sa mai joace niste fotbal. La Steaua aceste lucruri nu sunt posibile. La Steaua joaca doar hainele preferate ale imparatului, chiar daca acele haine sunt inexistente(pe teren).

Ce s-a intamplat in ultimii ani a fost doar inceputul. Sezoanele fara performante, pline de umilinte, de scandaluri, de mizerie, acestea vor continua pentru Steaua.

Steaua e in fundul gol, fratilor. Degeaba incearca anumiti povestitori sa ne spuna altceva.
Nea Gigi, noi suntem obositi, nu prosti. Incearca sa iti vinzi hainele in alta parte. De la noi nu vei primi nimic mai mult decat un sfat: PLEACA, ESTI SINGURUL VINOVAT!


Adrian
FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Danciulescu si Stelea, sau de ce nu ne mai facem bine

Tu in ce piesa joci, stelistule?Duminica, 5 decembrie, a fost ziua de nastere a lui Bogdan Stelea. Luni, 6 decembrie, a fost ziua de nastere a lui Ionel Danciulescu. S-a considerat (ca sfat si parere, nu ca impunere) ca doua arti

Legea fair-play-ului financiar, spaima fotbalului romanesc

În 2011 va intra în vigoare legea fair-play-ului financiar, o modalitate prin care UEFA încearcă să controleze cheltuielile exagerate ale unor cluburi. Pentru fotbalul românesc înseamnă însă