home
14-12-10

Fanii Stelei merg la Napoli! "Nu ne ducem la bataie!"

Steliştii sunt pregătiţi de confruntarea decisivă de mâine, de pe "San Paolo" din Napoli. Iar fanii au exact acelaşi discurs ca şi jucătorii sau conducătorii clubului. Sunt conştienţi că aceasta e cea mai periculoasă deplasare a sezonului, speră din tot sufletul să nu existe lupte de stradă cu fanii napoletani şi vor un egal în fieful lui Maradona. ProSport a stat de vorbă cu un grup de stelişti, "Old Boys 1947", care a decis să ignore sfaturile şefilor şi să-şi încurajeze echipa la Napoli.

Chiar dacă mărturisirile unor români care au trăit experienţe neplăcute în zona respectivă din Italia stau drept dovadă că lucrurile nu se întrevăd a fi tocmai roz pentru suporterii Stelei, membrii grupării Old Boys 1947 sunt convinşi că vor evita fără probleme scandalurile. "Suntem conştienţi că această deplasare are un grad maxim de risc, însă suntem siguri că nici nu ne vor înjunghia şi nici nu vor fi altercaţii. Noi nu ne ducem să ne batem, ci să încurajăm echipa", afirmă ei.

"Ne trimit în Dubai cu două molotoave"

Din grup se aude o glumă prin care se face haz de posibilul necaz de care or să dea în oraşul lui Maradona: "E simplu, ne dau ăia (n.r. - napoletanii) două molotoave şi... suntem direct în Dubai!". Dintr-un buzunar iese o hartă prelucrată manual şi detaliată. "Pe aici o luăm, şi pe lângă mare ne vor escorta poliţiştii. Trebuie să evităm centrul, pe acolo vor fi probabil napoletanii şi nu vrem să ne întâlnim cu ei! Ne vom lua şi măsuri de siguranţă, nu vom avea fulare sau însemne ale Stelei la vedere", explică unul dintre fani.

Prosport


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Danciulescu si Stelea, sau de ce nu ne mai facem bine

Tu in ce piesa joci, stelistule?Duminica, 5 decembrie, a fost ziua de nastere a lui Bogdan Stelea. Luni, 6 decembrie, a fost ziua de nastere a lui Ionel Danciulescu. S-a considerat (ca sfat si parere, nu ca impunere) ca doua arti

Legea fair-play-ului financiar, spaima fotbalului romanesc

În 2011 va intra în vigoare legea fair-play-ului financiar, o modalitate prin care UEFA încearcă să controleze cheltuielile exagerate ale unor cluburi. Pentru fotbalul românesc înseamnă însă