home
13-12-10

S-a lansat si Sampania Steaua

Cu ocazia apropiatelor Sarbatori de iarna, FC Steaua Bucuresti lanseaza astazi, in editie limitata, vinul spumant Steaua.

Doar 300 de sticle produse de Spumante-Silvania SA au fost puse in vanzare la magazinele oficiale ale clubului, de la stadion si din Unirea Shopping Center, costul unei sticle fiind de 99 lei. Vinul spumant lansat astazi a fost medaliat de doua ori cu aur si este obtinut prin metoda traditionala, aceea de fermentare a vinului in propria butelie. Acest proces de refermentare are loc la peste 60 de metri sub stanca, in cei 4 kilometri de hrube situate la poalele Magurii Simleului.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Danciulescu si Stelea, sau de ce nu ne mai facem bine

Tu in ce piesa joci, stelistule?Duminica, 5 decembrie, a fost ziua de nastere a lui Bogdan Stelea. Luni, 6 decembrie, a fost ziua de nastere a lui Ionel Danciulescu. S-a considerat (ca sfat si parere, nu ca impunere) ca doua arti

Legea fair-play-ului financiar, spaima fotbalului romanesc

În 2011 va intra în vigoare legea fair-play-ului financiar, o modalitate prin care UEFA încearcă să controleze cheltuielile exagerate ale unor cluburi. Pentru fotbalul românesc înseamnă însă