home
10-12-10

Tiki-Taka pleaca Laca !

M-am sculat dimineață, mi-am luat o ceașcă de cafea și m-am așezat să citesc presa. Deși mi-am propus să nu mai intru pe anumite site-uri de sport, lapovița din zori m-a făcut să îmi omor timpul pe site-ul „Don Becali” sau mai exact, Gazeta Sporturilor.

Evident că mi-a sărit în ochi stirea cu managerul Stoica, impreuna cu jucătorii Stelei într-un club de fițe din capitală. Poate nu e atât de rău, mi-am zis eu. Dacă Stoica e acolo, băieții nu exagerează și se întorc la o oră rezonabilă. Însă apoi am văzut și pozele cu respectivul manager, dându-se în spectacol cu o individă. Până la urmă este viața lui, mi-am zis eu, dar oare Peter Kenyon, Kaldoon sau Ed Woodward fac asemenea gesturi ? Ies în halul asta în public și își scot jucătorii într-un club, când echipa are a doua zi antrenament ?

Citeam și reacția lui Lăcătuș, săracul Lăcătuș care încă nu s-a prins că Stoica îl vrea afară, că Stoica vrea să își aducă oamenii în club, iar fostul numar 7 este doar un obstacol.
Fară să vreau, am început acest articol despre o întâmplare destul de ciudată, din cadrul clubului, în loc să vorbesc despre Lăcătuș.

După înscăunarea lui Lăcă pe bancă, mi-am propus să urmăresc atent reactia ”suporterilor” de pe acest site, pe măsură ce timpul o să treacă, vom avea atât rezultate pe teren cât și declarații din lojă îndreptate spre Lăcătuș.
Astfel, după un eșec la Galați, într-o duminică, ne-a Gigi face o confidentă în direct la Gesepe și declară așa : "Marius Lacatus e noul antrenor al Stelei! Am discutat 5 minute si l-am convins! Eu nu ma bag la echipa pana la finalul campionatului. Am negociat si ne-am inteles pana la finalul campionatului. Marius are un suflet bun si i-am zis: 'Mariuse vino incoace'. I-am zis ca trebuie sa fie fiara cu jucatorii. I-am spus sa nu fie asa bland cu jucatorii", a declarat Becali la GSP TV.
Imediat pe site apar urmatoarele comentarii :

Cei care il injura pe Lacatus sunt niste ***** sa va fereasca Dumnezeu sa strigati pe stadion ceva nasol de Lacatus,***

Este o BLASFEMIE sa-i aduci injurii Dumnezeului Lacatus !!! RUSINE NERECUNOSCATORILOR !!!

Huliganilor, voi si pe Lacatus il injurati, faceti rau echipei si nu va pasa. Daca nu erati voi eram pe primul loc.

Urmează, imediat meciul cu Napoli, în care Steaua a avut 3-0,însă a fost egalată după ce a rămas în 10 și s-a aparat din minutul 40. Majoritatea, printre care și eu, au contestat abordarea acestei partide cât și jocul din repriza a doua. Imediat după meci, cel autointilulat Principe declară : "Situaţia de acum este de aşa natură de a face puncte. Suntem interesaţi de Europa League. Avem nevoie de meciuri câştigate pentru a ne creşte coeficientul. Dacă astăzi băteam şi mai câştigam la Utrecht, eram calificaţi. Am căzut pe final. Nu mai suntem oameni, nu maşini. Îi batem pe Napoli la ei acasă, îi batem şi pe Liverpool aici. Fanii sunt mulţumiţi. Dă-le naibii de două puncte pierdute. Am avut valoare, atitudine, onoare. Ne-au furat!"

Pe site au loc urmatoarele reactii :

Hot nenorocit, meritam sa batem !

Nu pot sa cred asa ceva !! nu pot nu pot (( Si eu care credeam in victorie mai mult decat orice !!

Sa mai zica cainii si ciorile ca Steaua este echipa norocoasa. Dupa o grupa , probabil cea mai grea din EL , ne mai fura si arbitrii in primele 2 etape. Doamne nu imi pot crede ochilor , am fi scapat in sfarsit de cosmarul italo-gay , am fi facut pipilica pe ei

Imediat, un user a postat ceva foarte pertinent si din pacate real : Arbitrul a arbitrat foarte bine!in minutul 90 s-au acordat 4 min de prelungiri. timp in care tatarusanu s-a lovit..si meciul nu se poate relua cand portarul se accidenteaza si nu primeste ingrijiri medicale sau pana nu este schimbat! treziti-va ! Daca eram buni... nu ne plangeam de arbitrii...am ajuns ca rapid acum 3 ani! sa acuzam arbitrajul!
Ce a urmat la adresa lui ramâne bine băgat în coșul de gunoi al site-ului.

Au trecut zilele și a urmat infrangerea de Bistrita, din Ghencea cu Gazul si venirea lui Mihai Stoica. În direct din postul său drag, Gsp Tv, creditorul declară : "Din punctul meu de vedere problemele sunt Timişoara şi Rapidul. Nu mi-e frică de Galaţi! Mi-e frică de Rapid şi de Timişoara. Dacă se menţine distanţa de acum faţă de lider sau se micşorează până la pauza de iarnă, Lăcătuş rămâne. Era bine dacă am fi câştigat meciul cu Gaz Metan. Mai aveam 3 puncte acum.Pai cum cine e vinovat ? Tata cine? Lăcătuș, echipa, toata lumea"

”Suporterii” : Au dat un gol din obside, nu jucam nimic, e nevoie de altceva

Laca nu stie, sa vina Dan Petrescu

Sa plece toata lumea.

Așadar, mandatul lui Lăcă se apropie de finalizare, din pacate el este cam singurul care nu realizează asta, iar despre ”suporterii” de mai sus si cei pe care îi vedeți pe stadion scuipând cu sămânța în jur, prefer să nu spun nimic, ci să vă las pe voi să trageți concluzia
Oricum, mulți se regăsesc în asta :



Uploaded with ImageShack.us


I.N.Money

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Danciulescu si Stelea, sau de ce nu ne mai facem bine

Tu in ce piesa joci, stelistule?Duminica, 5 decembrie, a fost ziua de nastere a lui Bogdan Stelea. Luni, 6 decembrie, a fost ziua de nastere a lui Ionel Danciulescu. S-a considerat (ca sfat si parere, nu ca impunere) ca doua arti

Legea fair-play-ului financiar, spaima fotbalului romanesc

În 2011 va intra în vigoare legea fair-play-ului financiar, o modalitate prin care UEFA încearcă să controleze cheltuielile exagerate ale unor cluburi. Pentru fotbalul românesc înseamnă însă