home
08-12-10

STELISTII au facut SPECTACOL la CSA Steaua - Dynamo: 72-59! - VIDEO

Când aţi adormit ultima oară doar ca timpul să treacă cât mai repede până la meciul de-a doua zi al Stelei? Când aţi făcut ochi dimineaţa extaziaţi că seara veţi delira în roşu şi albastru? Care este ultima oară când aţi simţit că zburaţi spre locul unde joacă Steaua? Când aţi răguşit ultima oară răcnind Roş-Albastru până când aţi simţit că vă ies ochii din cap? Când aţi plecat ultima oară acasă extenuaţi de bucurie că aţi dat aripi Stelei?

Când aţi simţit ultima oară că are rost să fiţi Stelişti?

A fi alături de echipe precum CSA Steaua Turabo, mai ales în cupele europene, înseamnă a fi parte a unui mic miracol:

- jucătorii intră pe teren cu un respect deosebit pentru meseria pe care şi-au ales-o, prin urmare spectacolul sportiv este garantat,
- conducătorii clubului au relaţie mai mult decât cordială cu suporterii: de la rezervarea unei secţiuni a sălii pentru "pasionaţi", până la acordarea accesului la locaţiile de unde se poate filma în condiţii excelente,
- conducătorii CSA îi sună deseori pe reprezentanţii suporterilor prezenţi la meci, pentru a le mulţumi pentru prezenţă!
- în aceste condiţii, suporterii trec cu vederea deosebit de uşor exagerările cu "floricelele" ale lui Fortson, de exemplu, ratările de sub panou, greşelile personale inutile, aruncările libere ratate, pasele greşite, ori lipsa de pragmatism a unor jucători care preferă un pas/dribling în plus unei aruncări dintr-o poziţie avantajoasă.

SUPORTERII ÎI VOR RESPECTA ÎNTOTDEAUNA, LA MODUL ABSOLUT, pe cei care le respectă IDEALURILE de spectacol sportiv, onoare, civilizaţie, dorinţă de performanţă!

Marţi, 7 decembrie 2010, CSA Steaua Turabo a obţinut o victorie splendidă în faţa ruşilor de la Dynamo Moscova, cu scorul de 72-59 (25-16 ; 17-18 ; 12-9 ; 18-16). Cei câţiva zeci de fani prezenţi la meci au încercat să le dea aripi. Dacă au reuşit sau nu, rămâne la latitudinea voastră.

Esenţial este, totuşi, că NICI MĂCAR UN SINGUR SUPORTER care şi-a scuipat plămânii la acest meci nu a regretat vreo miime de secundă din tot ce veţi vedea mai jos! Ba mai mult:

STELIŞTII S-AU SIMŢIT DIN NOU STELIŞTI!

AISS şi FCSTEAUA.RO le mulţumesc conducătorilor secţiei CSA Steaua Turabo pentru sprijinul acordat în realizarea materialelor de mai jos !

Adresăm, de asemenea, MULŢUMIRI SPECIALE şi lui Om Bun !














VA URMA...


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Danciulescu si Stelea, sau de ce nu ne mai facem bine

Tu in ce piesa joci, stelistule?Duminica, 5 decembrie, a fost ziua de nastere a lui Bogdan Stelea. Luni, 6 decembrie, a fost ziua de nastere a lui Ionel Danciulescu. S-a considerat (ca sfat si parere, nu ca impunere) ca doua arti

Legea fair-play-ului financiar, spaima fotbalului romanesc

În 2011 va intra în vigoare legea fair-play-ului financiar, o modalitate prin care UEFA încearcă să controleze cheltuielile exagerate ale unor cluburi. Pentru fotbalul românesc înseamnă însă