home
26-11-10

Duckadam e carne de tun! Valeriu Argăseală face ce vrea din el!

Fostul mare fotbalist al Stelei, Lucian Bălan, a lansat un atac dur la adresa conducerii clubului din Ghencea, după ce a fost dus cu vorba în privinţa salariului restant. Fostul echipier al Stelei a ajuns din nou într-o situaţie disperată cu banii şi pe această cale, prin intermediul Prosport şi-a arătat dispreţul faţă de cum conducătorii Stelei l-au tratat în ultimele săptămâni.

"Ştiti foarte bine că eu am fost dat afară de la Steaua şi nu am primit salariile pe 2 luni. "Am tot fost plimbat cu vorba, iar eu mi-am dat seama ieri că n-o să mai văd niciodată banii, dupa ce am discutat cu Duckadam. Îmi pare rău că acest om, care mi-a fost coleg de cameră, din marele "Erou de la Sevilla", a ajuns carne de tun pentru cei de la Steaua, şi-mi pare rău că Helmuth nu-şi dă seama că Valeriu Argăseală face ce vrea din el.

Nu înţeleg cum el, practic a venit în Ghencea fără să aibă un cuvânt de spus acolo. I-am rugat în ultimul timp, să-mi dea banii munciţi dacă tot m-au dat afară. Dar ei işi bat joc de mine, plimbându-mă de pe o zi pe alta.

Oamenii din Ghencea pentru care nu mai am niciun respect sunt acest Ţiţi Dumitriu, care-i bun la toate şi nu face nimic şi Valeriu Argaseală. Pe acesta din urmă îmi pare rău că l-am respectat şi l-am băgat în seamă în perioada în care eu eram fotbalist iar el alerga cu fanionul la marginea terenului.

Îi anunţ pe această cale că renunţ la aceşti bani, nu vreau să vă spun suma că este mică şi m-aş face râs, să se îmbogăţească cei de-acolo cu ce am de primit", a declarat Lucian Bălan pentru ProSport.

Prosport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Martori si autori ai prabusirii Stelei

Nume: mediocritate. Prenume: neputinta. Pseudonim: Steaua Bucuresti. A fost indecenta bucuria stelistilor la golul lui Bilasco. Nu au jucat mai nimic astazi, iar ocaziile au aparut dupa ce au fost