home
25-11-10

O datorie

Chiar daca Mihai Stoica mi-a stricat putin bucuria (si intentiile curate), ma voi duce la meci duminica seara. Nu stiu cati oameni vor raspunde la apelul noului ... al Stelei (chiar, care e functia lui Meme la Steaua? avem un presedinte, avem un director sportiv, avem un antrenor, plus Argaseala...pe partea economica. Ce va face, oficial, Meme?). Sincer sa fiu, cred ca va conta mai mult vremea de la ora meciului (si inteleg ca sunt sanse mari sa ploua), decat indemnurile acestui conducator care mai bine moare in picioare, decat sa traiasca in genunchi.

Dar una peste alta, eu ma voi duce la meci nu pentru ca jucam cu CFR Cluj, nu pentru ca a trecut mai bine de o luna de cand n-am mai fost la un meci pe Ghencea si cu atat mai putin pentru ca a facut Stoica apel la mine, ci pentru ca am o datorie. Si nu-mi place sa raman cu datoriile neplatite si nici nu-mi plac oamenii care uita de ieri pana azi.

Baietii au scos Rapidul din Cupa, in Giulesti, rezistand eroic o repriza si ajungand in semifinale, unde am ajuns doar de doua ori in ultimii 11 ani. Vi se pare putin? Mie nu. E cea mai mare performanta interna a Stelei in ultimii 4 ani de zile (ca sa vedeti si cat ne-am prabusit...).

In amintirea acelui meci si a steguletelor ros-albastre luate in autocar de Kapetanos si Latovlevici, sper sa fim cativa in Ghencea care sa-i aplaudam pe ros-albastri. Pe cei care merita, care au invins in Giulesti intr-o competitie care aduce "doar glorie dezinteresata Stelei si nu bani in buzunarul patronului". In ciuda valurilor din presa, acesta este singurul castig al Stelei din ultima luna.

2011 - vrem Cupa in Ghencea!

Ovidiu

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Martori si autori ai prabusirii Stelei

Nume: mediocritate. Prenume: neputinta. Pseudonim: Steaua Bucuresti. A fost indecenta bucuria stelistilor la golul lui Bilasco. Nu au jucat mai nimic astazi, iar ocaziile au aparut dupa ce au fost