home
25-11-10

MM Stoica: "Nu ma intereseaza ce posteaza bloggerii! Suporterii adevarati il vor primi bine pe Maftei!" - VIDEO

Manageru' general al Stelei, Memiţă StOIca, loveşte din nou! Ciudat, într-o zi de jOI, probabil noua lui zi preferată a săptămânii.

Deranjat în adâncu' fiinţei de stelist neînţeles de bloggerii şi forumiştii care i-au spus adevărul în faţă - "MM, eşti o slugă penală, care ai recunoscut cu nonşalanţă că abia aşteptai să te întorci la stăpână-tău, ciobanu' opărit", dl. StOIca s-a arătat extrem de deranjat că Vasile Maftei nu este aşteptat pe Ghencea cu un covor roşu, că suporterii adevăraţi nu au compus ode înălţătoare fundaşului care duce Steaua în finala Ligii Campionilor Galaxiei, că fanii - culmea, majoritatea sunt cei care l-au contestat pe interlopul-său, şi pe care Memiţă îi dădea exemplu chiar Stăpânului într-un interviu, la începutul anului - se pot opune transferului unui simbol al Ghiuleştiului...


MM Stoica Suporterii Adevarati Il Vor Primi Bine Pe Maftei
Încărcat de Nila179. - Discover the latest sports and extreme videos.

Astfel, după ce ne-a făcut pe toţi să râdem, acu' trei zile - că cică el nu a pupat apăsat şi cu scârţâieli unde-a scuipat, ci a venit din dragoste pentru iubăreţu' de oi, pardon, din pasiune pentru Steaua, Memiţă afirmă apăsat că suporterii adevăraţi îl vor primi călduros pe Vasile Maftei. Crezându-ne de nivelul protejatului său de la Unirea Urziceni - cel care nu era lăsat de colegii de la Rapid să vorbească la conferinţele de presă, din cauze de sinapse deficitare - Memiţă spune răspicat că fanii l-au acceptat şi pe Ionuţ Rada, aşa că nici Maftei n-ar trebui să fie primit cu ostilitate.

Dom'le StOIca, da, şi Rada a fost destul de "darnic" la adresa Stelei, dar Vasilică se număra printre activiştii de vază ai sub-podarilor: nu rata nicio ocazie să se dea în stambă la adresa noastră, în stol cu cei de-o natură cu el. Mai mult, omu' a devenit, în timp, şi un soi de simbol ghiuleştean! Atât datorită evoluţiilor sale, cât şi datorită gurii sale de haur.

Desigur, suporterii adevăraţi la care vă referiţi Dvs. sunt tot ăia din grupul-ţintă al "ciobanului opărit". Adică ăia care să vă înţeleagă atunci când debitaţi enormităţi precum "după ce am plecat de la Steaua, nu vroiam ca această echipă să obţină rezultate mai bune decât cu mine la cârmă".

Cum să vă doriţi Dvs. suporteri care să vă tot pună în faţa ochilor o oglindă în care să vă vedeţi adevărata faţă? Adica aia de om profund dedicat buzunarului propriu, de om care nu are nimic în comun cu idealurile CITIUS, ALTIUS, FORTIUS, de om care continuă opera de distrugere a Stelei construite de Omul Secolului la Steaua, Ion Alecsandrescu!

Meme, rămâne cum am stabilit: eşti Gigi al II-lea, Dă Secănd Ciobandante, al doilea simbol al zăbrăuţenilor! Îţi urăm un sincer BEEEHHHEHEHEHEHEEEE!!!

Later Edit: Iată ce zicea Memiţă în septembrie 2007, la transferul lui Ionuţ Rada de la Rapid la Steaua. Mucles, bă, vorbeşte Gigi al II-lea! "Cind vad acum in lotul Stelei niste jucatori care in sezonul trecut purtau echipamentul altor echipe si care acum au la piept stema Stelei... imi vine sa.. nu mai zic nimic".

nOIembrie 2010: "Trebuie să schimbam mult din comportamentul fanilor faţă de niste jucatori care vin de la rivale. Dacă suporterii Stelei vor vedea doar cum se antrenează Maftei, nu mai zic de cum joaca atunci vor realiza cit de mare nevoie avem de el la Steaua"

De asemenea, umblă un zvon în târg: se pare ca patronul Unirii, Dumitru Bucsaru, i-a ramas dator cu 200.000 de euro fostului sau manager, restante dupa castigarea titlului si a participarii echipei in grupele Ligii Campionilor. Pentru ca Bucsaru se confrunta cu reale probleme financiare, a ajuns la un acord cu "Meme". Anume, daca Maftei va fi vandut, Mihai Stoica sa-si recupereze, din suma tranzactiei, restantele care-i revin.

ridică mâinile suporterii adevăraţi!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Martori si autori ai prabusirii Stelei

Nume: mediocritate. Prenume: neputinta. Pseudonim: Steaua Bucuresti. A fost indecenta bucuria stelistilor la golul lui Bilasco. Nu au jucat mai nimic astazi, iar ocaziile au aparut dupa ce au fost