home
25-11-10

Unicate ca Eminescu





Scalambaielile si contorsionarile morale pe care le-a executat in ultimele doua decenii Ovidiu Ioanitoaia sunt deja ceva diluat ca efect, si expiratul saltimbac nu mai este contrat de nimeni, caci nu sta nimeni sa se puna la mintea lui, fiind tratat asa cum merita: O sandrama imbatranita in rele.

Cu o biografie salvata de exagerarile lui, conform carora ar fi fost non-grata a regimului, din cauza unei casatorii in SUA, la o varsta frageda, Ovidiu Ioanitoaia, este unul dintre clovnii monstruosi care conducea toata mascarada ce a ingropat fotbalul romanesc in mizerie.

Asa-zisa lui moralitate, verticalitate si demnitate profesionala nu reprezinta decat un paravan pentru toate nenorocirile care s-au facut si se fac sub girul sau moral, ca lider de generatie.

Articolasele sale penibile, scrise la alibi, atat de moale incat sa nu cumva sa deranjeze pe nimeni, sau sa atace problema frontal, dar suficient de bine facute incat sa se constituie in dovada ca a luat atitudine, pe varii subiecte, il fac pe Ioanitoaia un mare farsor, un nenorocit care tot ce face face pentru bani, stramband tot sensul jurnalismului sportiv.

Nefericitii carora li s-au terminat bateriile la telecomanda si sunt obligati sa priveasca emisiunea aia devenita ridicola si absurda, in care, de 20 de ani, niste rinoceri caricaturali tampesc sufletul fotbalului, sub regia perversa a acestui broscoi imputit, sau cretinizatii ancestrali, sunt singurii care-i mai urmaresc strofocarile mumii ambulante.

Celui care a dat tonul la balci si cel care a instigat si a permis, ca redactor-sef, sau director general al celor mai importante ziare de sport din ultimele 2 decenii, proliferarea jegului. Cel care se ascunde – prin articolele sale – de orice luare de pozitie ferma in probleme in care nu exista interpretare, moraliceste. Cel care face semn cu degetul, discret, la dezlantuirea de mizerii provocata de subordonatii sai (la instigarea sa), si-si pune o masca de om moral, cu pozitii echilibrate, nuantate, asa-zis intelepte.

Astfel, a pacalit pe multi care nu sunt in stare sa-si activeze, macar din cand in cand, cate o sinapsa.

Reptila asta ticaloasa isi da, insa, din cand, arama pe fata. Sunt momente in care nu se mai poate controla si-si vomita toate maruntaiele in fraze indubitabile, care-l arata fidel: un vierme cu pretentii, care a fost, mereu, de partea raului, prin compromisul pe care l-a imbratisat din toata fiinta si prin optiunile malefice pe care si le-a sustinut agresiv, nu numai prin sine insusi, ci prin tot sistemul pe care l-a influentat sa le reflecte stramb, creind, astfel, o conceptie bazata strict pe manipulare si deformare a adevarului.

Astfel, este notorie fratia (ca prietenia e putin spus) lui Ioanitoaia cu celebrul Baron de Aparatorii Patriei, colonelul de militie economica, cunoscutul blatist si excroc international, cioara Mircea Lucescu.

Ca urmas ideologic al lui nea Vanea Kirilov, cel mai mare deformator de opinie (pe anumite subiecte) pe care l-a dat gazetaria sportiva, discipolul Ioanitoaia, arata clar ca la batranete omul nu devine mai intelept, ci doar putin mai senil, neatent, impotent etc, dar la fel de ticalos ca in toata viata lui.

Daca nea Vanea era mai onest, in optiunea lui murdara, pentru care stramba realitatile, si se declara pe fata ca fiind Lucist (Lucica il alinta Kirilov pe tanara speranta securisto-dinamovisto-rapidista, Mircea), atunci Ioanitoaia e mult mai pervers, fiind o vulpe (a se citi coarda) batrana si mult mai harsita.

Ioanitoaia Canalia l-a promovat toata viata lui pe Lucescu ca Luceafarul fotbalului romanesc, ca maximul, ca reper si ca standard. Dupa `90, a facut campanii pentru el, cand a revenit la Rrapid, creind presiuni uriase pentru ca oropsitii de sub Pod sa faca baie de sampanie (dublandu-si astfel, numarul de dusuri facute in acel an), a transmis in direct, in calitate de comentator, multe meciuri din Seria A si B a celor care se rusinau si ei ca au ca antrenor al randunelelor o cioara, l-a promovat mereu ca un astru al fotbalului. Statea Ioanitoaia frecvent la Lucica acasa, in Italia, acolo cimentandu-se legatura dintre ei.

Asta nu ar deranja prea mult, caci fiecare poate sa fie nigger lover cat vrea, dar devine suparator cand, cu o perseverenta demna de o cauza mai buna (cum ar fi sa urce vre-o 8 etaje pana pe acoperisul unui bloc, de unde se vede lumina/fuga dupa Madalina), Ioanitoaia manipuleaza si face o propaganda infantila, ticaloasa in idiotenia ei, si prosteste in fata, luandu-i drept maimutoi (pe stelisti ii ia de maimutoi) pe cititorii capului mafiei sportive, organul de propaganda si santaj (spalare pe creier, indobitocire, minciuna, latrina etc.) la care este director.

Dupa o campanie furibunda – care mai dureaza si azi – prin care l-a impus pe Puradelul National, Razvanica, la carma nationalei, si prin care il sustine acolo, deformand toate realitatile, si sustinand ca negrul nu e negru, tucalarul lui Kirilov, ne mai da o dovada de ticalosie, de nemernicie si de jeg.

Faptul ca voma prin care Ioanitoaia ne arata cat de nenorocit este, e facuta la un nivel de gradinita, si nu poate pacali sau influenta pe nimeni nu inseamna nimic altceva decat ca mosul a ajuns la un nivel in care crede ca toata lume e proasta si nu mai e nevoie de tactici sofisticate.

Merge si o compunere de Scoala Ajutatoare, prin care sa faca propaganda nesimtitata, in contrazicerea flagranta a realitatilor.
Iata cum se intituleaza ultima mizerie a Broscoiului Activist Sef la Limbarit pe care si moarte il ocoleste, la cat de jegos e: Nici măcar suporterii Stelei nu-l mai contestă: “Ăl bătrîn”
Poate v-ati gandit ca-i vorba de vre-un intim al clubului Steaua. Ca doar de aia si-a intitulat compunerea de aspirant ratat la Stefan Gheorghiu, cu trimitere la Steaua si la stelisti. Pe undeva cam asa e, caci Lucica e un intim al Clubului Steaua. Ne cunoaste toate intimitatile, caci el deschide gura si noi ii transmitem tot ce ne vine.
Principalul scop pe care-l urmareste Ioanitoaia este tradat de titlul pervers al articolului, care este, in esenta, o crima la adresa Stelei si stelistilor.
De fapt, jegul de Ioanitoaia incearca o manevra subtila (crede el, in mintea lui de bibilica) prin care sa-i mai aduca ceva voturi lui Lucica in raport cu cosmarul vietii sale: Steaua! Caci de aia si-a construit viermele asta la andropauza articolul in jurul Stelei si al stelistilor, care, vezi-Doamne, ar fi reprezentativi pentru succesul si statutul atins de Il Muce, caci daca si dusmanii il aprecieaza, se demonstreaza astfel, valoarea unui om, a carui statura patriarhala este, astfel, recunoscuta plenar, acum, in amurgul existentei.
Ce omite securistul asta ratat de Ioanitoaia e ca stelistii nu sunt atat de dobitoci pe cat ii crede el, nu poate sa-i prosteasca in fata, si nu va obtine efectul dorit ci, eventual, vre-o 4-5 pumni in cap, doua picioare in cur si vre-o treisuteoptzeci de mii de scuipati intre felinarele alea doua ca fundul de sifon.
Iata cum isi incepe mizeria la andropauza, boratura cu pretentie de articol (si de manipulare, pe de-asupra): „S-au rărit cei care-l mai ¬contestă. Pînă şi înfocații suporteri ai Stelei, care ¬l-au perceput mereu ca pe-un duş¬man de moarte, au ajuns ¬să-l preţuiască şi să-l respecte. Nici ¬măcar ei n-ar putea gîndi altfel de ¬vreme ce tehnicianul despre care scriu şi-a transfor¬¬mat numele în renume. Ba şi în BRAND”.
Sa moara ma-ta, Ioanitoaia? I-auzi, si-a transformat numele in brand! Scris cu litere mari (ceea ce-i echivalent cu a tipa), ca sa ne convinga cu forta, cu de-a sila, ca-i asa cum spune mintea lui sifilitica. In ce renume si-a transformat cioara asta numele?
Al frustrarii? Asta da, recunoasteam! Al minciunii? Recunoastem si asta! Al aruncarii vinei pe altcineva? Si asta recunoastem! Al sindromului de persecutie? De acord! Al furtului? Recunoastem, nigger lover! Al invinsului permanent? Al looser-ului? Asa e! Al ratarii? Al esecului?
Care e scopul spurcaciunii de Ioanitoaia? Jegul vrea sa acrediteze – in cel mai pervers mod posibil – doua idei false. Odata, ca stelistii l-au perceput – ei – pe Bulibasa ca un dusman de moarte. Si a doua oara, ca acum, in urma statutului la care a ajuns minoritarul, stelisistii si-au schimbat optiunea, datorita rezultatele obtinute de rrom si a intregii sale anverguri.
Pai ba, nenorocitule, nu-ti crapa soriciul de pe tine, panarama de om, sa minti in halul asta? Tu crezi ca lumea doarme, fiindca nu-ti da ce meriti, adica vre-o trei tone de oua stricate in mecla aia care cere palme? Deci, vedeti cum incearca nemernicul asta de Ioanitoaia sa schimbe istoria, sperand ca nimeni nu-i atent!
Ba, futu-ti natia aia spurcata, tu crezi ca Steaua doarme? Tu crezi ca Steaua e Fecali cu sclavii lui?
Ma boschetarule, suporterii stelisti s-au mictionat cu drag pe cioara ta protejata, caci Lucescu doar ne distreaza si ne instiga sa-i mai dam putin la cioc, odata la cateva luni. Lucescu reaminteste constant, cat de mare e Steaua! Cine a perceput pe cine ca un dusman de moarte? Stelistii pe Lucescu, sau Lucescu pe Steaua? Cine la cine se raporteaza? Sau crezi ca lumea-i proasta si nu se prinde de manipularea ta puturoasa, futu-ti mortii matii de jeg?
Ce vrei tu sa-l faci pe Lucescu, ma? Vrei sa-l scoti cel mai mare, acreditand ideea ca e atat de mare pe cati dusmani are, si ca stelistii l-au urat, adica s-au raportat la el, recunoscandu-l astfel, ca superior! L-au urat caci le-a luat ceva, i-a invins, i-a frustrat, i-a umilit? Asta s-a intamplat? Asa a fost? Ne-a invins Lucescu? Ne-a frustrat Lucescu? Ne-a umilit Lucescu? Ne-a batut Lucescu, la vre-o miza importanta? Ne-a luat ceva (in afara de sula-n gura la toti) Lucescu? De ce minti, ma, ca stelistii, adica Steaua, l-au perceput ca un dusman de moarte, raportandu-se ei la el, ca reper?
Pai noua ni se rupe de magraonul ala, care ne-a adus doar satisfactii toata viata lui mizerabila, inecata in ura si frustrare si dominata de esecul groaznic suferit in fata Clubului Steaua! Lucescu nu e mare, Ioanitoaia! Lucescu e mic! Nu stelistii il vad ca un dusman, ci el, Cioara Batrana, vedea Steaua ca un dusman de moarte! Pe stelistii ii distreaza frustratul, adica dilimanul de serviciu, care mai apare, periodic, sa arate cat de mare e Steaua, caci numai la ea se raporteaza si numai la ea se intoarce, indiferent de cate ar obtine, caci Fenomenul Steaua l-a marcat pe viata!
Si tu, Ioanitoaia, bestie ordinara, vrei sa sucesti lucrurile, si sa arati ca Lucescu a fost atat de mare incat si-a atras ura de moarte a stelistilor, cand e fix invers! Cum sa se intample asta, cand rade sufletul in noi vazandu-l pe tigan cum crapa fierea-n el cand aude de Steaua? Cum sa-l uram, cand noi iubim toate momentele cu el? Cum sa-l uram cand Lucescu ne face mandri ca ne numim stelisti? Cum sa-l uram, cand, prin Lucescu, retraim toata momentele magice ale Stelei, cand cioara asta era dovada superioritatii noastre in fata unora pe care ii dovedeam ca viermi. Iar noi straluceam!
Lucescu, in schimb, – EL – uraste de moarte Steaua si mai moare ceva in el, putin cu putin, de fiecare data cand aude de Valentin, de Sfinx, de Iordanescu, de Jenei, de Pisti Kovacs, de Belodedici, Lacatus, Hagi, Tudorel Stoica, Piturca, de Cupa Campionilor Europeni, de dominatie cvasi-totala, de Regina Europei si de Astru al Fotbalului Romanesc si mai crapa ceva in el cand retraieste umilinte suportate de la Steaua, pe linie, iar si iar si iar si iar.
Asta ar fi prima jegosenie: Steaua si stelistii nu l-au urat pe Lucescu, ci Lucescu a urat si uraste cu toata fiinta lui puturoasa Steaua, caci Steaua nu are niciun motiv sa-l urasca, in schimb el are toate motivele din lume sa urasca Steaua, caci Lucescu inseamna pentru Steaua dovada succesului si a stralucirii si a bucuriei, iar Steaua inseamna pentru Lucescu dovada infrangerii, esecului, umilintei si durerii fara sfarsit.
S-a inteles Ioanitoaia, curva imbatranita in rele ce esti? A doua chestiune: Stelistii au ajuns sa-l pretuiasca si sa-l respecte pe Lucescu! Fiindca esti un om in varsta, care meriti consideratie, o sa ne exprimam elegant: Cine-l respecta pe Lucescu, ma, futu-ti muianul ala deformat de cat l-ai tinut in curul tiganului? Stelistii il respecta si-l pretuiesc? Bagati-ai sarme in inima de menajera a lui Lucescu, ce stelist adevarat poate sa-l respecte pe cacatul asta, ma? Aa, ca ne mai distram cu el pe partea economica, si-i mai dam pe sistem financiar, lui, lu nora-sa aia care tot schimba, lui Nelly, in cadrul Milf si lui aia mica in cadrul teen, aia-i altceva, jidane!
Dar niciun stelist nu-l va respecta vreo-data pe acest ticalos, care a fost pus doar pe furat, inselat, mintit, pacalit, amenintat lumea, japca si necinste, toata viata lui. Un jeg fara scrupule, care a apelat la toate metodele infame ale institutiei care-l tutela, si care moare de furie ca, cu toate ticalosiile lui, nu a putut invinge Binele fotbalului romanesc, adica Steaua!
Deci, Ioanitoaia, stelistii nu l-au ridicat pe Lucescu nici inainte, urandu-l de moarte, si nu-l ridica nici acum, pretuindu-l si respectandu-l. Stelistii s-au pisat pe Lucescu intotdeauna si se vor pisa pe el si de acum inainte.
In continuare, vidanjorul lui Lucica, face niste incercari pentru care Partidul l-ar fi dat afara, de-alde Bobu si Postelnicu, nemaivorbind de un Plesita, palind de rusine in fata incercarii penibil de stravezii de manipulare a evreiasului pe care-l asteapta pamantul, cat de curand.
„Plin de calităţi, are şi cusururi, cine n-are? Uneori apără cauze pierdute, alteori pare trufaş sau chiar e. Valoarea îi conferă însă dreptul de a fi aşa celui ce merită considerat antrenorul nostru numărul 1 din ultimele decenii, LIDERUL lor.”
Ce vorbesti ba, Ioanitoaia, spurcaciune? Uite, ca asa vrei moartea de tine si inca doi-trei fomisti, Lucescu e antrenorul numarul unu! Asa crezi tu ca functioneaza? Ultimele decenii? Cam cate? Vre-o 7-8, nu? Mi-e si rusine de tupeul acestui mos mai obscen decat mii de imagini reprobabile. Deci, ca asa vrea el, Ioanitoaia, Lucescu e cel mai mare antrenor roman!
Da ce-a facut, bre, cioara asta sa fie cel mai mare, daca nu suntem indiscreti? Afara de faptul ca a desfiintat un trofeu european, si ca a fost primul si singurul antrenor de culoare din istoria lui Inter (el punand, de fapt, bazele echipei lui Mourinho) ce alte merite mai are? A castigat ceva important? A antrenat undeva sus? A fost dat afara de la Brescia, ca era sa o retrogradeze in C, a fost dat afara de la Regiana, dupa ce i-a dus pe ultimul loc, a reusit sa retrogradeze cu Hagi, Sabau, Raducioiu, fratii Filippini, in echipa, s-a chinuit sa ia un amarat de titlu, cu multe milioane, magazine la arbitri etc, cu Rrapid, a reusit sa rateze un titlu cu Galata, cu Hagi, Popescu, Emre, Okan, Sas, Bulent, Unsal, Arif, Jardel, in echipa, si are un amarat de titlu cu Besiktas si niste titluri intr-un campionat mai slab decat cel romanesc, la o echipa cu buget de 100 de milioane. O cupa Uefa, in finala careia Steaua a fost la 3 minute sa ajunga, cu buget de 10 milioane. Nici o primavara europeana, eliminati de Bragadiru, si multe-multe sute de milioane pentru niciun rezultat cu adevarat mare.
Nu mai vorbim de ce a fost inainte de `90. De sirul de infrangeri din fata Stelei, si de esecul urias din Europa, cand Dinamo nu exista, fata de Steaua. Nu mai vorbim de ratarea calificarii la Mondial in anul in care Steaua castiga CCE, dar Gabor, Rednic, Stefanescu, Irimescu, Ticleanu, si nu Lacatus, Balint, Belodedici, Stoica, Piturca, jucau. Si atunci, ce mare cacat a facut Lucescu, in afara de sa ia ochii cu tupeu tiganesc de alba-neagra?
Deci, cioara asta ratata e liderul lui Pisti Kovacs, care a castigat doua Cupe ale Campionilor, inventand fotbal si schimband pe vecie sufletul jocului! Asa zici tu, batrane? Lucescu, cu jocul lui meschin, care, oricum, nu a produs rezultate, e liderul lui Kovacs, cel care a consacrat Fotbalul Total, care i-a adus si rezultate fantastice, de care animalul ala de Lucica nu se poate apropia nici in vis!
Lucescu e liderul lui Jenei, care a castigat Cupa Campionilor! Lucescu e liderul lui Iordanescu, care a jucat o finala si o semifinala de Cupa Campionilor, care a castigat Supercupa si care a avut rezultate extraordinare la echipa nationala! Acesti trei antrenori stelisti – caci asta e toata miza lui Ioanitoaia – sunt sub Lucescu, el fiind LIDERUL lor. Cu majuscule, sa fie clar! Caci ii da dreptul valoarea!
De la tembelul asta jegos de Ioanitoaia ma asteptam la mai mult decat incercarile astea scremute, pe muzica tiganeasca, cu lant mare de aur, pe care scrie cu litere uriase: Valoare! Sau BRAND! Sau LIDER! Ca sa se stie! Asta e nivelul la care activeaza. Dintr-un articol care are, in aparenta, prezentarea calificarii lui Lucescu, in sfarsit, in primavara Sampion Lig, Ioanitoaia incearca sa rescrie istoria, falsificans si mintind, in defavoarea Stelei si in favoarea lui Lucescu, propunand niste date false, dar pe care el le prezinta cu valoare de adevar, care sunt in mod natural si incontestabil, reale. Totul pentru o Oda Desantata prin care sa-l ridice pe Lucescu si sa coboare Steaua si pe stelisti.
Ioanitoaia ne obisnuise cu lucraturi mult mai fine de manipulare si intoxicare, si nu credeam ca doar la nivelul asta ii mai activeaza sinpsele. Cuvinte cheie scrise cu litere mari, sa se vada, asa cum se vad crucile de aur pe burtile unora, pe Coasta de Azur.
Ioanitoaia e convins ca daca o sa o spuna de suficiente ori si in suficient de multe moduri, il va scoate pe Lucescu ce nu este: cel mai mare antrenor roman, liderul lui Jenei, Iordanescu, Pisti Kovacs, cel pe care stelistii il urau, dar acum, ca urmare a rezultatelor, il respecta. Adica, Ioanitoaia vrea sa falsifice istoria! Vrea sa fure 50 de ani de istorie! Si vrea sa fure si viitorul!
Vrajeala asta nu mai tine demult, Ioanitoaia, nici in cele mai paupere cartiere. Scoate alte melodii! Lucescu e un cacat si tu vrei sa-l scoti – prin fals si minciuna – un porumbel, pentru posteritate! Bagandu-i pe stelisti si pe Steaua sub el! Asta, te anuntam de pe-acum, NU-SE-POA-TE!
Si, mosule, data viitoare cand te mai chinuie talentul cu o oda baloasa, prin care sa falsifici istoria, te rugam frumos, apeleaza la pianul ala pe care s-a asezat praful, si nu te mai fa de ras cu manelele astea, caci ai si mata o varsta si nu-ti sade bine cu cikalaka, chiar daca pentru prieteni ai face orice.
Ticaloseste mai cu stil, Ioanitoaia!
Atunci, tataie, o sa fim si noi in ton cu lucratura ta nemernica si o sa-ti raspundem pe masura nivelului de furt si manipulare pe care o sa-l vomiti. Daca-i opera e opera si daca-i manea e manea.
Pana atunci, n-avem ce sa-ti facem si iti replicam la nivelul pe care ni-l propui mata.
Unicat ca Eminescuuu...

Din Pind venit-am ca sa fim, de strajă la hotar

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

produse noi sub brandul Steaua - lbj

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Martori si autori ai prabusirii Stelei

Nume: mediocritate. Prenume: neputinta. Pseudonim: Steaua Bucuresti. A fost indecenta bucuria stelistilor la golul lui Bilasco. Nu au jucat mai nimic astazi, iar ocaziile au aparut dupa ce au fost