home
23-11-10

Mihai Stoica: "Am credit total la Steaua!" - VIDEO

Noul manager general al Stelei, Mihai Stoica, a sustinut prima sa conferinţă de presă. Iată cele mai importante declaraţii ale sale:

Motto-ul meu ("Mai bine mor în picioare decât să trăiesc o viaţă în genunchi") rămâne intact. Acum, modul de a discuta al patronului a fost cu totul altul. Aşa cum a spus, am credit total. Altceva, e doar o goană după subiecte senzaţionale. Eu am venit pentru că sunt convins că voi fi respectat, aşa cum am fost respectat şi în primul mandat.

Noi o să facem propuneri patronului. Eu mereu am lucrat în echipă. Vor fi propuneri argumentate, care sunt sigur că vor fi acceptate. Noi o să propunem patronului şi variantele cele mai bune pentru un transfer. Ultimul cuvânt îl va avea el. Eu m-am întors mai bine pregătit în această funcţie.

Telefonul a venit după meciul cu Gaz Metan, iar eu mă aşteptam. Am fost aproape să vin la Steaua şi acum o lună, însă am simţit o ironie în discursul lui Gigi Becali. Acum s-a discutat într-un alt registru. Am discutat cu el vineri şi am stabilit să nu ne mai certăm.

Am cunoscut şi alţi patroni şi consider că se poate lucra mult mai uşor cu Gigi. Probabil va dezvălui în continuare presei tot ce îi vom spune noi să nu spună, dar ăsta e patronul, nu îl putem schimba. Au fost condiţii legate doar de respect. Eu nu pot să pun condiţii unui patron, să îi spun ce să vorbească.

Am emoţii mai mari decât în 2002. Sunt fericit că am ocazia să lucrez, să colaborez din nou cu Steaua. Sunt sigur că o să fie o colaborare fără fisuri. Cred mult în Duckadam, Marius Lăcătuş, Vali Argăseală, cu care am lucrat înainte cinci ani şi chiar dacă am avut câteva discuţii în contradictoriu, a fost o calobarare bună. Cu Gigi am avut şi mai multe discuţii în contradictoriu. Nu ne amintim cu plăcere de discuţia aceea de la televizor. Toate săgeţile lui dinainte au fost trimise pentru că ştia că sunt uşor de provocat.

Am aşteptat de când am plecat de aici ca să mă întorc, însă nici eu mie nu îmi recunoşteam acest lucru. Am realizat după experienţa extraordinară de la Urziceni că singurul club la care aş putea să îmi continuu activitatea este Steaua. Am avut oferte mai avantajoase financiar şi de la alte cluburi, dar am ales Steaua. Am nevoie de Steaua şi, îmi cer scuze pentru lipsa de modestie, poate, şi Steaua are nevoie de mine.

E o zi importantă pentru mine. Mi-am impus aici nu să stau cinci ani, ci să stau. A fost esenţială şi situaţia din campionat de acum a Stelei. Steaua a realizat un obiectiv foarte important, calificarea în semifinalele Cupei României. Este un trofeu care lipseşte de mult timp, are o poziţie peste aşteptări şi în Liga Europa şi a contat pentru venirea mea aici şi poziţia din clasament. Nu m-ar fi sunat Gigi dacă nu era aşa.

N-am fost suporterul Stelei când am plecat din Ghencea. Nici când eram la Oţelul. Nu poţi să fii ipocrit şi să spui că te bucuri cu un ochi pentru o victorie împotriva Stelei. M-am bucurat când am câştigat. Dar, am şi realizat acum că există o incompatibilitate clară între mine şi un alt club rival Stelei.

Eu nu fac comparaţii Steaua - Arsenal, Steaua - tiki-taka, Steaua - Real Madrid. Oricum, după ultimele meciuri din campionatul Spaniei, mă gândesc cu groază ce s-ar întâmpla dacă am juca cu aceste echipe. Ne-ar da cu terenul în cap. Dar măcar să ajungem noi acolo.

Nu vor mai fi din partea mea multe răspunsuri la atacurile unor oameni. Dar de câte ori un jucător al Stelei va fi în discuţie, voi interveni. Adrian Matei a vorbit despre Surdu. Matei ar trebui să-şi facă un control, să-şi vadă de treaba lui şi să nu se mai autopropună antrenor la Steaua.

Îmi cer scuze pentru un singur lucru. M-am bucurat excesiv. Era primul meu meci. Îmi pierdusem speranţa de a mai înscrie pe sfârşit. La Târgu Mureş însă e o problemă. Oaspeţilor, la tribuna oficială, nu li se acordă intimitate. Am fost certaţi pe toată durata meciului. Am avut o singură reacţie la adresa viceprimarului, care nu ştiam nici cine e, şi i-am spus să ne lase în pace, că nu arbitrăm noi oricum. Nu a fost niciun gest de-al meu. Mi-am sunat un prieten foarte bun din Târgu Mureş şi mi-a spus că a dat declaraţiile alea doar ca să apară în faţă.

Suntem mult prea departe în clasament de pretenţiile Stelei. Poate Rapid este principala favorită la titlu. Noi suntem mult prea departe în clasament ca să vorbim acum. Noi avem adversari şi pentru primele cinci locuri. Să vorbim acum de titlu mi se pare o chestie forţată.

Dacă nu vom câştiga împotriva CFR-ului trebuie să regândim şi strategia viitoare. Asta nu înseamnă schimbarea în vreun fel a băncii tehnice. Azi am avut o discuţie cu staful tehnic, cu Marius Lăcătuş. Au fost luate nişte măsuri care vor fi puse în practică în scurt timp. După meciuri, vor rămâne în cantonament. Cu toţii trebuie să facem sacrificii.


După cum era de aşteptat, Mihai Stoica a avut şi niscaiva mesaje pentru suporteri. Iată-le:

Comportamentul suporterilor Rapidului faţă de propria echipă ar putea fi un exemplu de urmat şi pentru suporterii stelişti. Rapidiştii au continuat să-şi încurajeze echipa chiar dacă era dominată în Giuleşti de Steaua. Nu e normal să-ţi admonestezi jucătorii când au nevoie de tine.

Discuţiile cu suporterii sunt o prioritate pentru mine. Eu provin din rândul lor. Probabil că mă voi manifesta în continuare ca un suporter. Fac un apel disperat la suporteri. Suporterii adevăraţi să înţeleagă şi să populeze la maxim tribunele cu CFR Cluj. Dacă stadionul va fi plin, băieţii ăştia se vor exprima altfel. Steaua nu poate funcţiona la parametrii maximi fără un stadion plin. Meciul este decisiv pentru rămânerea în lupta pentru titlu.


Este interesant de aflat ce va face prin club Helmuth Duckadam de-acum înainte. Până acum, se pare că tot preşedinte este. Mai mult, "eroul de la Sevilla" s-a bucurat sincer că Mihai Stoica s-a întors la Steaua.

Stoica este vechiul şi noul manager general, cu o întrerupere de trei ani. Mă bucură această decizie a lui şi a lui Gigi Becali. Aveam nevoie de un om puternic, care să facă legătura dintre vestiar, suporteri, conducere, a spus Duckadam.

La rândul său, directorul economic Valeriu Argăseală a afirmat că între el şi Mihai Stoica nu există niciun conflict. Mai avea să spună că nici n-a fost vreodată vreun conflict...

Am făcut această prezentare împreună ca să punem punct tuturor speculaţiilor. Aceasta este formula prin care vom merge mai departe. Împreună sperăm să facem ce se aşteaptă toată lumea de la noi, performanţă la Steaua, a spus Argăseală.


MM Stoica Mottoul Meu Ramane Acelasi
Încărcat de Nila179. - Discover the latest sports and extreme videos.


MM Stoica Am Credit Total la Steaua
Încărcat de Nila179. - Basketball, baseball, pro wrestling and more sports videos.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Martori si autori ai prabusirii Stelei

Nume: mediocritate. Prenume: neputinta. Pseudonim: Steaua Bucuresti. A fost indecenta bucuria stelistilor la golul lui Bilasco. Nu au jucat mai nimic astazi, iar ocaziile au aparut dupa ce au fost