home
23-11-10

Stejarii se frang, dar nu se indoaie! Haideti la Romania - Uruguay! Veniti in Galben sau cu tricolorul, intrati gratis!

Exista o elita nobila de unde Romania n-a lipsit niciodata. De cate ori s-au intalnit cei mai buni, Romania a fost acolo. N-am stat niciodata in genunchi, indiferent de rezultat. "Stejarii" au dus tricolorul in rândul lumii de fiecare data...

Rugbistii nu fac senzatie cu "bombe sexy", umbla cu tramvaiul si nu stiu sa foloseasca cuvantul "fortuit"...

Daca v-ati saturat de selectioneri gelati care se plâng de arbitraj sau de primadone de mucava care petrec dupa infrangeri...

Sambata, de la ora 17:00, pe Stadionul "Arcul de Triumf", echipa României are nevoie de tine! "Stejarii" disputa barajul cu Uruguay, decisiv pentru a saptea calificare consecutiva la Cupa Mondiala 2011. In prima mansa, "stejarii" au remizat la Montevideo, 21-21, si au nevoie de victorie pentru a merge în Noua Zeelanda.

Daca mai aveati motive sa va simtiti mândri de sportivii nostri, veniti sâmbata pe stadion sa-i încurajam pe rugbisti! Mai mult, Federatia Romana de Rugby va invita sa veniti cu STEAGUL ROMANIEI si veti avea acces gratuit la peluza si la tribuna a II-a.

Daca nu aveti un steag tricolor pe-acasa, veniti în galben si intrati gratuit pe "Arcul de Triumf"!

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti sustine echipa nationala de rugby si va invita sâmbata la ora 17:00 sa cântam împreuna: "Desteapta-te romane" si "Hai Romania!".

Puteti achizitiona bilete pentru meciul ROMANIA-URUGUAY de la magazinul din curtea FRR (de luni pina vineri, intre 9 și 17), din librariile Diverta sau online de pe site-ul www.myticket.ro .

Pentru cei care nu vin cu un tricolor sau in galben, un bilet la peluza si T2 costa 5 lei.
La T1 pretul este 10 lei.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

produse noi sub brandul Steaua - lbj

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Martori si autori ai prabusirii Stelei

Nume: mediocritate. Prenume: neputinta. Pseudonim: Steaua Bucuresti. A fost indecenta bucuria stelistilor la golul lui Bilasco. Nu au jucat mai nimic astazi, iar ocaziile au aparut dupa ce au fost