home
21-11-10

Marcel Raducanu: "Ma simt bine"

Imediat după ce s-a aflat că Domnul Marcel Răducanu urmează să suporte o intervenţie chirurgicală complicată, Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti i-a transmis fostului mare jucător urări de "Multă Sănătate", printr-un sms, pentru a nu risca să-l deranjăm în acele clipe delicate. La puţin timp, Marcelinho ne-a răspuns printr-un simplu "Mulţumesc mult!"

Sâmbătă seară, Domnul Marcel Răducanu ne-a scris încă o dată:

"Mulţumesc foarte mult! Totul este ok. A fost o operaţie grea. Dar mă simt bine."

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti îi urează şi pe această cale Domnul Marcel Răducanu MULTĂ SĂNĂTATE! Sperăm ca minunatul nostru Marcelinho să se recupereze cât mai rapid posibil după această intervenţie chirurgicală!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Acum 28 de ani: Primul transfer al lui Hagi la Steaua

Vremuri Magice...Pe 11 septembrie 1982, Gheorghe Hagi era debutat in prima divizie de catre Emanoil Hasoti, in deplasarea pierduta cu 3-0 de FC Constanta, la SC Bacau. Junior de mare perspectiva, descoperit si indruma

Steaua - oglinda decaderii

Imparatul este GOOOL !Auzi la ei, „ghinion”. Nu dragilor, e neputinta si un blestem aroman care joaca table si mulge oi. Ghinion a fost cand am avut doua bare in returul semifinalei CCE din 1988 cu Benfica sau cand ne-