home
21-11-10

Martori si autori ai prabusirii Stelei

Nume: mediocritate. Prenume: neputinta. Pseudonim: Steaua Bucuresti.

A fost indecenta bucuria stelistilor la golul lui Bilasco. Nu au jucat mai nimic astazi, iar ocaziile au aparut dupa ce au fost eliminati fotbalisti de-ai gazdelor. Este rusinoasa aceasta victorie, este rusinos ceea ce se intampla cu aceasta grupare sportiva.

Pur si simplu este incredibila aceasta prabusire totala a echipei de fotbal Steaua Bucuresti. Rusine „machedoane” cu nume de italian pentru mizeria cu care ai acoperit acest club, pentru ca ai distrus o echipa de fotbal un simbol al Romaniei. Romanismul tau se masoara in bani si faima.

Uneori cand invingi in realitate pierzi si alteori, cand esti in frant, in realitate ai castigat. E o idee evidentiata in comedia „White people can’t jump” dar si o realitate a vietii. Explicatia e simpla, cel mai mult conteaza cum castigi si cum pierzi.

Astazi Steaua a castigat, dar a facut-o la fel ca si in alte zeci de meciuri disputate in ultimii ani, pentru ca in realitate a pierdut la toate capitolele. Imaginea dezolanta, umbra echipei campioane care nu statea la discutie cu absolut nici o echipa romaneasca si care matura si prin Europa cu adversari de valoare reuseste sa castige in ultimul minut, atunci cand adversarul mai are doar 7 jucatori de camp. Trebuie sa fii tampit sa afirmi ca este doar o intamplare deoarece clasarile din ultimile sezoane, jocul oribil si antrenorii schimbati demonstreaza contrariul, dovedesc faptul ca George Becali nu stie, nu poate si este incapabil sa conduca o astfel de echipa (orice echipa) spre performanta.

Marele vinovat al meciului de astazi este arbitrul Tudor care nu a avut inspiratia de a elimina mai mult de trei jucatori ai gazdelor. Altfel nu pot sa-mi explic cum de a fost nevoie de incursiunile lui Gardos pentru verticalizari cu mingi la firul ierbii prin centrul apararii adversarilor. Excluzandu-l pe acest minunat fundas si pe Tatarusanu, putem acuza in bloc nesimtirea unor fotbalisti cersetori care au semnat fise de post pentru joburi babane in cadrul celui mai galonat club de fotbal al Romaniei. Asta daca nu cumva au fost montati sa joace astfel incat o schimbare a antrenorului sa fie una justificata.

Plecand de la ideea de mai sus, a face o analiza tehnica a jocului inseamna a acorda atentie unor nerusinati care nu au nici o legatura cu spiritul Stelei si care nu cunosc absolut nimic despre istoria acestei echipe.

Steaua Bucuresti nu are cum sa progreseze, nu vad pe ce baza s-ar putea construi acest progres. Inaintea acestei partide ocupa locul 8, iar in locul unei victorii scontate si a unui joc bun, am asistat la unul dintre cele mai rusinoase episoade – din ce in ce mai des aparute in ultima vreme – din intreaga istorie a clubului de fotbal Steaua Bucuresti.

Are simboluri pe banca si pe un fotoliu de director, un fost tusier al fotbalului romanesc pe post de marioneta plus o multime de consilieri si clevetitori in jurul personajului sinistru care a ingropat aceasta echipa. In realitate, toti acesti actori sunt tinuti pentru a fi gasiti tapi ispasitori in caz de insucces dar si pentru a fi portavoci ale patronului. Indraznesc sa afirm ca Mihai Stoica a fost adus mai degraba ca sa scoata echipa din zona retrogradarii in acest sezon si pentru a carpi cat se poate in vederea ocuparii unei pozitii care sa duca echipa in Cupa Uefa.

„Important este ca am castigat” iata declaratia culeasa de pe buzele tuturor stelistilor, de la Bilasco si pana la Marius Lacatus. Sa le fie rusine!
!---->


"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Martori si autori ai prabusirii Stelei

Nume: mediocritate. Prenume: neputinta. Pseudonim: Steaua Bucuresti. A fost indecenta bucuria stelistilor la golul lui Bilasco. Nu au jucat mai nimic astazi, iar ocaziile au aparut dupa ce au fost