home
03-11-10

Marius Lacatus: "Nu am venit la Steaua pentru o luna!"

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a afirmat, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC Utrecht, din Liga Europa, că nu se gândeşte să demisioneze, întrucât îşi doreşte să câştige titlul, ori să califice echipa în Liga Campionilor.









E o săptămână decisivă pentru calificarea în primăvara europeană. Avem nevoie de această victorie. Avem şanse să mergem mai departe doar dacă vom câştiga. Dacă nu câştigăm vom avea şanse minime. Nici egalul nu ne va ajuta. Trebuie să câştigăm, e singura şansă la calificare. Nu am venit sa antrenez Steaua pentru o lună, ci să iau titlul sau sa calific echipa în Champions League. Nu am de ce să regret că am venit la Steaua şi că mi-am lăsat familia în Spania. Nu e uşor să stai departe de familie, dar eu îmi doresc să am rezultate cu Steaua, a declarat Lăcătuş.

La rândul său, directorul sportiv Narcis Răducan, a spus că speră ca echipa noastră să îi surprindă pe olandezi cu jocul pe benzi, "omiţând" că elevii lui Marius Lăcătuş nimeresc o centrare satisfăcătoare mai rar decât la un meci din curtea şcolii.

Nu ştiu dacă există o favorită, la acest nivel nu contează asta. Băieţii sînt pregătiţi, nu sînt mari surprize, Utrecht joacă în aceeaşi formulă din ultimele partide.

Am încredere că va fi bine şi că vom face diferenţa. Sînt vitale cele 3 puncte dacă vrem să ne calificăm. Nu are importanţă cine marchează, sper ca băieţii să profite de problemele olandezilor şi să exploateze jocul pe benzi. Sper să revenim bucuroşi acasă joi seară.

Steaua are un antrenor care a avut mereu spirit de învingător, avem jucători cu multe meciuri în Europa şi ştiu să se mobilizeze.


Gluma zilei, însă, vine de la Gică Popescu:

Steaua este cea mai bună echipă din campionat la momentul actual. A arătat un joc solid, iar în meciul cu Dinamo a jucat extraordinar. În meciul de diseară, Steaua e favorită. Jucătorii români au mai multă experienţă în competiţiile europene şi sunt foarte motivaţi pentru a obţine un rezultat foarte bun. Am văzut că multă lume îi critică, dar ceea ce face Lăcătuş la echipă este din ce în ce mai bine. Eu zic că Steaua este favorită şi să treacă de grupe, a declarat Gică Popescu.

Iată şi alte declaraţii:

Janos Szekely: Este un meci decisiv pentru noi. Ne poate scoate din aşa zisa criză prin care trecem, din această perioadă mai puţin bună. Cu Bistriţa a fost un meci în care practic nu am contat. Ne este ruşine de ce am arătat în ultimul meci şi ne dorim foarte mult să spălăm această ruşine prin rezultate bune. Prima ocazie o avem la meciul din Liga Europa. Este meciul care poate face suporterii să se întoarcă alături de noi. Avem mare nevoie de fani şi ne dorim din tot sufletul să fie alături de noi. Suporterii sunt dezamăgiţi, la fel cum suntem şi doi. E normal, ei merg în orice deplasare a Stelei. Şi noi suntem foarte supăraţi, nu trecem prin momente plăcute, dar în fotbal ai şansa să speli ruşinea foarte repede pentru că avem meciuri într-un timp foarte scurt. Pentru noi toate meciurile sunt importante. Nu vrem să renunţăm la această calificare, care zic că ne este la îndemână printr-o victorie mâine. Dar cu siguranţă şi campionatul este la fel de important.

Mihai Răduţ: Este un meci capital pentru a merge mai departe în Liga Europa, pentru moralul nostru. Vom face tot posibilul să obţinem victoria. Atmosfera nu e niciodată bună după o înfrângere. Sperăm să obţinem victoria mâine seară, să ne ridicăm moralul şi să privim spre viitor. Ne dorim cât mai mulţi suporteri care să fie alături de noi la meci şi să ne ajute să obţinem victoria.

Iată clasamentul grupei K(1) înaintea partidelor Steaua - Fc Utrecht şi FC Liverpool - SSC Napoli, programate joi, de la ora 22:05:

1. Liverpool 3 1 2 0 4-1 5 puncte
2. SSC Napoli 3 0 3 0 3-3 3 puncte
3. FC Utrecht 3 0 3 0 1-1 3 puncte
4. FC Steaua Bucureşti 3 0 2 1 5-8 2 puncte.

Nesu: "Sper sa fiu primit bine pe Ghencea!"


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Conferinta de presa, 03.11.2010 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Marcel Raducanu. Copilul sufletului de stelist

Ce vraji a mai facut Samantha?Marcel Raducanu este una dintre cele mai fascinante figuri ale Clubului Steaua, reprezentand, in mod clar – pentru toti cei care l-au admirat creand – bucuria pura si absoluta a jocului de fotbal

FERICITUL FERI

Francisc ZavodaFeri, adică Francisc Zavoda I, fratele mai mare al lui Zavoda II, a fost unul dintre pilonii permanenţi ai echipei de fotbal C.C.A., în cele două distribuţii legendare ale deceniului 6 al secolul

26.500 de absenti si copiii lui Stalin

26.500 de oameni. Un stadion. O singura echipa. Steaua. Suntem foarte aproape de capacitatea maxima a arenei din Ghencea. Aceasta este nota de plata a epocii domnului becali in calitate de sef al Stel