home
29-09-10

Lacatus: "Nu voi schimba tactica, ci primul 11"

Cel de-al patrulea nou antrenor al Stelei în acest sezon, Marius Lăcătuş, a declarat în prima sa conferinţă de presă că nu va schimba sistemul de joc, dar că va efectua modificări în prima echipă. De asemenea, Lăcătuş a făcut un apel la suporteri să susţină echipa.

Iată declaraţiile sale complete:

Mi-a fost dor de atmosfera de pe Ghencea. Suporterii nu trebuie să mă sprijine pe mine, ci echipa.

Avem jucători de calitate, care trebuie să facă un joc precis şi să facă diferenţa. Tot lotul e valid, cu excepţia lui Baciu şi a lui Emeghara. Bine... mai sunt şi jucătorii de la Unirea, care nu au drept de joc. E un lot valoros, trebuie timp, dar timpul nu aşteaptă. Trebuie să construim repede o echipă, un grup puternic, care să abordeze într-o altă manieră jocurile.

Lumea începe probabil să îşi pună semne de întrebare în legătură cu valoarea jucătorilor, după ce pierzi cu Unirea, pierzi cu Oţelul, faci egal acasă cu Astra...eu sunt convins că au valoare, le-am zis să uite de toate meciurile trecute şi să privească numai înainte.

Nu voi schimba absolut nimic în ceea ce priveşte sistemul de joc, am avut prea puţin timp la dispoziţie să îmi impun ideile. În schimb, aproape sigur vor interveni schimbări în primul 11.

Atmosfera e destul de bună, chiar dacă rezultatele din ultimele meciuri au lăsat urme. Eu voi face tot ce depinde de mine să îi aduc, la ora jocului, la un nivel ridicat. Dacă din punct de vedere al psihicului vor sta bine, eu cred că vor face un meci bun.

E greu să lucrezi cu 29 de jucători, la iarnă aproape sigur vom face o remaniere, să rămână doar 24-25 de jucători. Nu se pune problema să am deja pe cineva pe lista neagră, nu există aşa ceva. Voi vorbi şi cu Edi Iordănescu şi cu Ilie Dumitrescu pentru a-mi forma cât mai repede o părere despre anumiţi jucători.

Napoli e o echipă care joacă foarte bine în deplasare. Au jucători ca Hamsik, Cavani, Lavezzi, ei pot face oricând diferenţa. Joacă perfect pe contraatac, dacă le oferi spaţii, ei gestionează extraordinar această oportunitate.


La rândul său, Bănel Nicoliţă s-a declarat încântat că s-a terminat cu vânzoleala pe banca tehnică:

Sperăm să-l ajutăm, să câştigăm. Ne bucurăm că avem un antrenor stabil acum. Sperăm ca începând de mâine să îi facem o bucurie. Lăcătuş te motivează în felul lui, pentru el toţi jucătorii sunt importanţi. Important acum este meciul de mâine cu Napoli. Sperăm să nu pierdem.

Nu am apucat încă să vedem imagini cu Napoli, însă sunt sigur că azi vom pune la punct toate detaliile. Sperăm să vină suporterii alături de noi şi de nea Marius, avem mare nevoie de ei. Mă bucur că a rămas Edi Iordănescu, este un băiat extraordinar, păcat că nu am putut să-l ajutăm.

Evoluez unde mă pune antrenorul, dar cel mai bine mă simt ca mijlocaş dreapta.

La Galaţi nu am avut atitudine. Trebuie să trecem peste acest meci. Cred că nea Marius ne poate da acea atitudine, să fim mai răi în sensul bun al cuvântului.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
32 ani de la 30-09-1978

Ziua de nastere a lui Robinson Zapata

Robinson Zapata a venit la Steaua in vara 2007 de la Club Deportivo Union San Felipe
CSA Steaua Turabo-BC Kiev, atmosfera - OmBun

CSA Steaua Turabo-BC Kiev, 77-59 - OmBun

Steaua-Napoli, avanpremiera - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

[Baschet] Steaua - BC Kiev in EuroChallenge Cup

Miercuri de la ora 20.00 , Steaua debutează în acest sezon al cupelor europene , în turul preliminar al FIBA EuroChallenge Cup, a treia competiţie valorică a Europei. Sportivii stelişti vor în

[Alte sporturiBaschet] Steaua – BC Kiev 77-59 (21-14; 42-27; 60-37; 77-59)

Steaua a debutat astazi in noul sezon de cupe europene, jucand in preliminariile FIBA EuroChallenge Cup impotriva ucrainenilor de la BC Kiev. Militarii au castigat cu 77-59 si nici nu se putea altcumv