home
21-09-10

Scuze

Ce facem ? Noi. Ros-albastrii. Mandrii ca nimeni altii (cel putin in tara asta), suporteri stelisti ! Cei care ne consideram ''intotdeauna superiori''. Fata de rivali. Orice fel de rivali, loco sau ''din-afara''. Pai ce sa facem , cautam si gasim , sau nu , scuze ! Ce fel de scuze ?

Ca Hagi, Lacatus, dumitrescu, nu-s antrenori capabili pentru Steaua!
Ca ne-a gigi a preluat clubul cu o secunda inainte de faliment , ceea ce ne indatoreaza fata de el pana la moarte si dincolo de ea !
Ca Piturca l-a adus pe acelasi ,ne-a, la Steaua ! Deci e capul tuturor rautatilor ce au survenit acestei miscari !
Ca ne-a gigi are toata dreptatea sa schimbe antrenori pe banda rulanta , ca sa-si protejeze investitia!
Ca suporterii antibecalisti , sunt raspunzatori prin atmosfera creata pe stadion , de anii de rezultate submediocre ale unui club obisnuit cu marea performanta !
Ca free-gigei , samantarii , zabrautenii , sau cum vreti sa-i mai numiti, sunt de vina pentru lipsa de rezultate a protestului antibecalian !

Ca Bergodi , sau orice alt antrenor are/n-are dreptul de a interzice aceluiasi sau oricarui alt , ne-a , accesul in vestiarul echipei , pe motiv ca respectivul ne-a, trebuie sa-i corijeze pe tolomacii jucatori si sa -i dirijeze spre castigarea Balonului de Aur , cu ajutorul cunostintelor sale inexistente in materie de fotbal ! Ca doar, ne-a, crediteaza , pe banii lui face ce vrea !
Ca acesti jucatori , tolomaci sau nu , joaca mai prost , sau mai bine daca, ne-a, declara imposibilitatea cheliosilor de a sti fotbal , sau din contra , le supraestimeaza coloratilor , valoarea de piata !
Ca stoichita e un pupa-n cur autentic , ca la 2 noaptea nu avea alta treaba dacat sa preia stafeta de la palat !
Ca acelasi Stoichita , are apucaturi ciudate , dat fiind gestul de a le sopti ceva, nu-stie-nimeni-ce, la ureche jucatorilor !
Ca Piturca , acelasi apostrofat acum un cincinal in Templu , se intoarce acum , precum Mesia si ne va scoate la lumina !
Ca el e singurul care-l poate ''domoli'' pe... ne-a!
Ca nu-i asa , Jenei uita toate mitocaniile cu care l-a gratulat, ne-a, doar pentru a veni in ajutorul clubului iubit , aflat la ananghie ! La fel ca si Hagi, Lacatus si urmatorul, care va ramane un m(M)ister!
Ca , daca tot vine Mesia si nea Imi, ar fi indicat sa incetam protestele vis-a-vis de... ne-a... si sa ne facem abonamente , multe multe , ca sa vada , ieri Satana/azi Mesia , ca suntem alaturi de el si proiectul lui !
Ca Mesia , ieri Satana , nu-l intereseaza banii de la...ne-a , i-a cerut acel teren in gluma, chiar... ne-a, stie ca Mesia nu i l-ar fi luat niciodata , daca...

Ca, ne-a , e normal sa schimbe echipa tehnica, doar nu va arunca pe apa Sambetei zestrea fetelor.
Ca cum (intentionat) sa-si tina, ne-a, gura ?!! Sa nu simtim si noi aroma de champagne rose (100-2-3-400 euro sticla, 3/4) cu damf de telemea de oaie(20 RON/Kg) ?! Sa renuntam noi , la ce nu au nici francezii in meniu ?!!!
Ca daca nu s-a putut cu Mesia , nu-i nimic , planul B ! Scoatem din vitrina , curatam de naftalina , alte doua mari glorii ros-albastre : unul misterul de mai sus , altul , 2 mp de macadam ( a se citi :''tot o apa si-un pamant'').
Ca misterul nu vrea nici macar bani de la clubul iubit , sparge pusculita din anticariat !
Ca misterul vrea sa invie spiritul stelist , in care a fost crescut !
Ca Duckadam se da pe langa... ne-a , din dorinta de a-si plati datoria ....spitaliceasca !
Ca macadamul , se da singur de gol , ca defapt e un paravan intre... ne-a si antibecalisti ! si nu oricum , ci in direct la TV !
Ca Ilie si Jenei , arbitrati de eroul fluture de-o noapte de la Sevilla , se contreaza pe ideea: cui apartin singurele 3 rezultate bunicele ale echipei din acest start de campionat ? Lui mesia sau ...mister ?
Ca imposibil sa nu luam campionatul, cu ce lot avem ! Au mai venit si ''craii de la rasarit'' ?! Gata , sigur si precis , ne-a, face de banii de un Rolls la prima mana, in vara ! Bucurie mare , premonitii cu scoruri de baschet !
Ca jucatorii isi dau cu stangul in dreptul , meci de meci , din vina lui... ne-a , Piturca , mister , a samantarilor care-i apostrofeaza pe purtatorii tricurilor ros-albastre , a antibecalistilor care vin la stadion si fac galagie , sau dimpotriva ... nu au venit deloc ! Dupa cum ii convine fiecaruia!

Ca antibecalistii , spun unii , sau zabrautenii spun altii , au strigat ''DEMISIA'' (oricum , nu erau mai multi de 2-300 oricare ar fi fost) si al nostru Iliuta pune palma la cur (vorba din batrani) si pleaca , lasandu-ne un mister de descifrat :
- a plecat de frica evidentei imposibilitati de a-si indeplini propriile profetii?
- a plecat cu sufletul sfasiat de lipsa sprijinului moral, din partea suporterilor?
- a plecat in urma unei discutii , nestiute inca , cu ...ne-a?
Ca , ce a vrut sa zica , afirmand: "Fanii si-au indeplinit obiectivul, Ilie Dumitrescu a plecat, dar n-or sa-i ia niciodat echipa lui gigi becali!" ?

Astea toate , si inca multe altele ca ele , sunt doar SCUZE , dragilor ! SCUZE ale jucatorilor , SCUZE ale fostelor glorii , SCUZE ale zabrautenilor , SCUZE ale antibecalistilor !

De ce SCUZE ? Si pentru care motiv ?

Pentru ca omul are nevoie sa gaseasca o SCUZA ! Pentru a evita adevarul cand acesta este prea coplesitor! Pentru a trage de timp. Poate se intampla vreo minune si nu s-ar mai justifica efortul impus de verbul ''a actiona''! Pentru a se sustrage datoriei! A arunca pisica moarta in curtea vecinului , adica acolo ar fi problemele , nu in curtea sa !
Gasim scuze , gasim subiecte artificiale de discutie , doar pentru a nu accepta, ca acest club fanion al sportului romanesc e pe moarte! Preferam sa ne dispunem in doua tabere care se contreaza inutil , doar pentru a trece pe nesimtite pe langa moment ! Momentul in care Steaua se va scufunda!

Nu exista :''Nu inteleg ce se intampla'' ! Nu exista : ''Dar cine va veni in locul lui sa investeasca''! Nu exista : ''Ne este necesar sprijinul fostelor glorii''! Nu exista decat teama de a accepta o realitate si necesitatea adoptarii unei pozitii mai mult decat ferme !

Ajunge cu scuzele ! Ajunge cu teama ! Ajunge cu delasarea ! Clubul e pe moarte, numai un rauvoitor neaga acest adevar! Facem ceva , sau invatam pe de rost Prohodul , pentru zilele ce vor urma ? Dupa slujba ne adunam iar aici , sa cautam scuze ? Sa bocim care mai de care mai tare ? Care a fost mai stelist decat ceilalti ? O ieftina consolare in urma dezastrului la care am fost pasivi martori contemporani ?

Suntem singuri in aceasta lupta , daca ne vom decide sa o reluam, sa nu ne facem iluzii ca va sari cineva in ajutorul nostru! Pana acum , nu am aratat ca un grup unit , nu am dovedit ca suntem superiori tuturor ! Ca atare , nimeni nu-si va risca linistea pentru noi !

E momentul pentru noi , sa ne aducem aportul efectiv pentru binele acestui club , ce ne-a oferit atatea satisfactii! E momentul sa scriem istorie , sau macar sa incercam ! Pentru ca daca vom ajunge la momentul ''prea tarziu'' , vom purta definitiv , in noi, gustul amar al unei infrangeri fara lupta !

Acesta , se doreste a fi ,un articol mobilizator! Un ultim si prelung strigat de disperare si lupta, dupa o noapte de chin , nu prima si foarte probabil nici ultima, pentru mine si multi altii ca mine! Am, pentru ultima oara , incredere in voi si in iubirea voastra , in capacitatea voastra de mobilizare! Va ofer puterea mea de lupta , o astept pe a voastra , ca impreuna sa ne ridicam , superiori, pentru a curata Templul de mizerie !

Speranta moare ultima , pentru oricine , deci si pentru mine !

''VOM FI IARASI CE AM FOST SI CHIAR MAI MULT DECAT ATAT!!!''

mikutu

mikutu

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Gaz Metan CFR Craiova

STEAUA

Joi, 23 septembrie
ora 20:30
https://fcsteaua.ro:/ ProTV
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
:D:D
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/17427/:D:D"> :D:D https://fcsteaua.ro:/ e simplu https://fcsteaua.ro:/ gigi cine https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

[Alte sporturi] “Cupa Steaua”-turneu amical

Joi 23.09.2010, debutează în ,, Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul” din Bucureşti, un puternic turneu amical de volei masculin. La această competiţie pe lângă echipa organizatoare CSA