home
21-09-10

Doppia personalitá

Este ciudata aceasta metamorfoza prin care a trecut Ilie Dumitrescu, de la participarea la actiunile AISS si inscrierea in aceasta organizatie, la declaratia ”nu pot sa lucrez cu George Becali” apoi acceptul de a juca rol de palton de vremuri tulburi pentru creditor si in final, vina aruncata tot asupra suporterilor pentru demisia sa. Mai mult, declaratia ”suporterii nu-l vor determina pe George Becali sa plece de la aceasta echipa” pune capac.

Ceea ce nu ia in considerare Ilie Dumitrescu sunt cateva aspecte esentiale. In primul rand avea in fata exemplele predecesorilor sai care au venit in situatii similare cu venirea sa la echipa de fotbal si care au plecat prin usa din spate. Indiferent care a fost numele antrenorului adus in Ghencea, mereu George Becali a reusit sa-i distruga munca si implicit, imaginea.

In al doilea rand, Ilie a fost avertizat in mod clar de catre suporterii echipei asupra faptului ca acestia nu-l vor sustine din doua motive esentiale: 1. Cu totii stiau care va fi deznodamantul si 2. Niciun suporter stelist adevarat nu mai suporta ca fostele glorii ale clubului sa fie folosite de catre un camatar si umilite din cauza amestecului acestuia in TOATE problemele echipei.

In al treilea rand Ilie s-a orientat gresit atunci cand a decretat ”Demisionez. Fanii si-au indeplinit obiectivul”. Aseara, pe stadionul Steaua, au fost prezenti foarte putini suporteri, deci nu exista factorul reprezentativitate. Apoi, dintre fanii cunoscuti a fi beligeranti, adica cei pozitionati in Sud, aseara au fost extrem de putini reprezentanti, practic fiind vorba de o mana de oameni. Cu atat mai putini au fost membrii AISS, o organizatie cunoscuta drept adepta opozitiei la adresa lui George Becali si nu la adresa antrenorilor echipei de fotbal, dar care, cel mai probabil, in mintea lui Ilie, a reprezentat un obstacol in calea eficientei sale. Ceea ce doare e faptul ca Ilie se minte singur si-i da o mana de ajutor celui care este cu adevarat vinovat de plecarea sa, aratand cu degetul spre suporterii care....care....au lipsit de la meci.

Amuzant, sau poate tragic, strigatele ”demisia, demisia” s-au auzit de pe tot stadionul, asta insemnand fie o definire a unei stari de tensiune existenta inca de la plecarea lui Piturca, fie a uneia de saturatie in urma nesfarsitelor umilinte prin care trec ros albastrii in domnia lui Becali. Important este ca cererea demisiei s-a auzit cel mai virulent fix din zonele in care cei mai multi suporteri isi declara cu emfaza stelismul si ne cer sa incurajam.....ce mai poate fi incurajat la aceasta echipa atat vreme cat un natang o foloseste drept hartie igienica?

Ilie Dumitrescu isi merita soarta. Nu a invatat nimic din exemplele lui Hagi, Bergodi sau Lacatus. Nu l-a inteles nici pe Dan Petrescu. Mai mult, nu a inteles nimic din lumea fotbalului, din viata. Unul ca el trebuie sa intre mereu pe usa din fata in stadionul Steaua, iar noi sa ne scoatem palariile. Isi merita locul, nu trebuie sa ceara si nici noi nu avem dreptul sa-i negam ceea ce i se cuvine de fapt, ceea ce a castigat prin propria munca si prin daruirea pentru culorile ros albastre. Nu are nevoie ca sa fie confirmat de unul ca Becali si nici nu are nevoie de oameni care sa-i confirme ceea ce noi suporterii STIM DEJA. Din pacate, Iliuta al nostru a ales sa fie ”filtrat”, ”intermediat”, si-a ales rol de mantie, de tap ispasitor. Iar cand te cobori in albie, te mananca porcii.

Este timpul ca grupurile prezente pe stadion sa renunte, macar pentru moment, la minusculele interese si la orgoliile prostesti si sa adopte un unic scop si o pozitie comuna: salvarea echipei de fotbal Steaua Bucuresti. Boicotul total poate reprezenta o solutie buna, una nonviolenta. Sarantocii si cei de etnie rroma, platiti sa se prezinte la meciuri si sa scandeze pro Becali, nu sunt suporterii Stelei si au dovedit-o din plin in dese randuri. Cu toate acestea, nu sunt de acord cu aceasta metoda. Nu stelistii trebuie sa plece din propria casa, pentru ca e a lor, e timpul sa plece cel care declara ca nu este suporter al acestei echipe si care o distruge temeinic si constant. Important este sa se gaseasca metode prin care sa se respecte legile acestei tari.



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intrhttps://fcsteaua.ro:/i!
Pariurihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitahttps://fcsteaua.ro://>

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ :D:De simplu
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/17426/e simplu"> e simplu
https://fcsteaua.ro:/ gigi cine https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 Steaua-Astra Ploiesti 1-1 | Ste@ua23 foto 22
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

[Alte sporturi] “Cupa Steaua”-turneu amical

Joi 23.09.2010, debutează în ,, Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul” din Bucureşti, un puternic turneu amical de volei masculin. La această competiţie pe lângă echipa organizatoare CSA