home
21-09-10

Ilie ne ajuta!

Ilie face un bine Stelei. Steaua ii multumeste lui Ilie!

Inmormantarea pe care si-a comandat-o Ilie, din momentul in care a acceptat sa fie colaboratorului celui care distruge Steaua, capata noi valente. Marturisesc faptul ca m-am culcat linistit imediat dupa confirmarea live a deciziei de renuntare, si oricum, nu am realizat pe moment semnificatia reala a gestului.

Vazand pe larg toate declaratiile lui Ilie – care din momentul asta nu mai trebuie jignit de nimeni, caci EL SINGUR se jigneste mai mult decat ar putea-o face oricine – NU REGRET nimic din tot ce-am spus la adresa lui. Nimeni din toti cei care au avut o atitudine normala la adresa lui Ilie, reliefandu-i viciile de caracter uriase, nu ar trebui sa regrete nimic, caci sunt confirmati in atitudinile lor de tot ce spune si face Ilie.

Cei care indemnau la sustinere, insa, aia ar trebui sa regrete si – cel mai important – ar trebui sa invete pentru viitor. Niciun antrenor roman cu o minima moralitate si probitate profesionala nu va lucra cu Becali. Niciun antrenor stelist cu minim atribut de fiinta umana nu va mai lucra cu Becali.

Hagi, Lacatus, Piturca sunt scuzati de context. Inca mai erau ceva sperante pe atunci. Intr-un fel sau altul se spera ca se poate coabita cu Becali, ignorandu-l si izolandu-l. Ilie nu a avut aceasta scuza. Toate iesirile lui Becali demonstrau ca nimeni nu va putea EXISTA in conditii normale la Steaua. Ilie a venit urat si pleaca dezastruos de urat, acoperit de o rusine pe care el singur si-a pus-o pe el si care il va urmari toata viata.

Rar am vazut la un om atata jeg, tupeu si atata rautate ca dupa meciul cu Astra. Privirea diavoleasca din momentul in care ranjea “niciodata nu-i veti lua Steaua lui Becali”, intr-un gest dezechilibrat psihic, de “dupa mine, potopul”, sau “fara mine, atunci fara nimeni”, spune totul despre cat de mare caracter este acest om.

L-au huiduit exact aceia care l-au sustinut la inceput.

Aia care nu stiau ce inseamna Steaua si ce inseamna Ilie Dumitrescu l-au sustinut si tot ei l-au indepartat. Ceilalti am privit o catastrofa anuntata de la inceput. Cei care au fost impotriva lui s-au exprimat la inceput, dar nimeni dintre acestia nu l-a huiduit. Cei din cauza carora spune el ca pleaca sunt cei care l-au sustinut la inceput (suporterii de rezultat), dar Ilie arunca aceasta vina in carca celorlalti (care nu l-au sustinut de la inceput, dar nici nu l-au huiduit vreo-data si nici nu ar fi facut-o). Inca o dovada de caracter care arata ce fel de om poate lucra cu Becali.

Ilie s-a aratat lumii asa cum e, dezbracat de fardul jucatorului si al analistului media. Sa fii sclavul lui Becali si dupa ce nu mai esti la Steaua, urand dezastrul Stelei, prin faptul ca tu nu ai putut sa-i aduci salvarea, il califica pe Ilie intre un vierme si o bacterie.

Ilie a spus aseara “Plec 100% din cauza suporterilor” Cand a spus ca cere un singur lucru “Respect”, adica ii cere lui Becali sa nu se bage, iar Becali recunoaste ca i-a cerut sa-l bage pe Brandan pe stanga, iar Ilie nu recunoastelucrul asta, si nu-l spune, necrezand ca Becali il va face public si dand vina “100%” pe suporteri, atunci orice epitet este inutil. Echipa a facut egal acasa cu ultima clasata, dupa infrangerea rusionoasa de la Urziceni si Ilie spune ca aplecat din cauza suporterilor. Manipuland pervers in a se crede ca cei care nu l-au sustinut de la inceput, l-au injurat si i-au cerut demisia, cand de fapt cei care l-au sustinut au facut-o!

Ilie pleaca urat, mintind in fata o lume intreaga. Becali nu i-a aratat respect, bagandu-se peste el, rezultatele au fost proaste, jocul fara perspectiva, Ilie fara onoare si mincinos cand spune ca a plecat din cauza celor care nu l-au vrut si au avut obiectiv cu el, cand de fapt cei care l-au vrut si l-au sustinut, bolnavi dupa rezultate, il fac sa plece.

Ilie prosteste din nou, cum a facut-o inainte sa preia, imediat cum a preluat, si acum , dupa ce a renuntat la Steaua.

Mai mult, sa spui ca ai plecat din cauza suporterilor, la primele semne denemultumire, inseamna (pe langa labilitate psihica severa) ca “urmarirea visului” era o vrajeala. Adica a renuntata la primul hop si da vina pe suporteri.

Dupa 5 meciuri esuate (3 infrangeri si doua egaluri), era normal ca “suporterii” care l-au sustinut (aia de rezultat) sa caraie. Dar e complet deviant sa renunti la “visul”tau pt. asta. Atat inseamna Steaua pt. Ilie? Asa trepede renunta la ea? Atat merita visul care nu avea pret?

Ilie arata de ce a putut prelua Steaua. Ce fel de caracter iti trebuie ca sa lucrezi cu Becali. Ilie arata care e diferenta dintre glorii istorice si reprezentarea lor civila. Ilie arata ca langa Becali nu poate veni decat unul care sa-i semene la caracter si care sa ingroape Steaua in continuare. Si ca, atat timp cat va mai fi Becali la Steaua, nu vom putea iesi din jeg.

Becali a fost bucuros sa se desparta de colaboratorul sau. Ilie nu se simte in niciun fel. Ilie prelungeste jegul si dupa plecarea lui, si-l mentine asupra Stelei, din razbunare maladiva. E o dovada maxima de caracter josnic, marcat de o personalitate accentuata, modul in care a denaturat TOT ce s-a intamplat la Steaua. I-a multumit lui Becali si i-a scos vinovati pe suporterii adevarati, confundandu-i voit cu cei care nu l-au sustinut.

Ilie s-a razbunat pe suporterii adevarati ai Stelei, pentru ca nu l-au sustinut din start, pt. ca ingropa Steaua in mainile lui Becali. Acum, Ilie ii arata ca martor mincinos, aruncand vina pe ei, cand, de fapt, tampenia celor care l-au sustinut este cea care l-a si provocat sa gaseasca alibiul ca sa plece. Dand si ocazia unei razbunari abjecte, ranchiunoase, pe spatele Stelei, pe care Ilie o vrea ingropata sub Becali. Daca el nu a putut, trebuie sa nu poata nimeni!

Nimeni nu a a mai avut conditiile lui Dumitrescu la Steaua. Sa distrugi doua echipe foarte bune (Steua lui Piturca si Urziceni) ca sa nu faci nimic din ele, sa distrugi imaginea jucatorului ca sa nu profiti cu nimic si sa distrugi Steaua, luand partea calaului ei, asta inseamna ticalosie si confirma tot ce s-a spus despre Ilie si faptul ca niciun om normal nu va mai veni la Steaua, ci doar nenorociti, care trebuie tratati din start ca atare.

Ilie o sa se duca sa colaboreze cu onorabilul Horia si sa-si verse veninul impotriva celor care l-au impiedicat, in mintea lui imbolnavita de cultura la kilogram si distinctie la metru de stofa, sa-si realizeze visul. Ilie il va apara cu orice ocazie pe Becali, si nu va recunoaste niciodata ca e un incompetent care a fost fortat sa plece de slabiciunile sale uriase, aratand acelasi caracter ca cel care distruge Steaua. Ilie a plecat din cauza lui si a lui Becali, dar arunca asta in spatele altora, intr-un gest caracteristic anumitor zone.

Partea buna e ca jucatorul va putea fi onorat, prin contrast, si mai bine, nu de cei care l-au sustinut la inceput si l-au huiduit la primul pas considerat gresit, ci de cei care nu l-au sustinut, caci nu puteau sa sustina drama Stelei. Ei il vor onora pe jucator, in timp ce “minunatii suporteri adevarati” vor aplauda noul sclav, acelasi Banel si aceleasi proiecte care omoara Steaua, uitandu-l pe cel pe care, chipurile, il sustineau ”da-l in saracie de sclav. Sa nu-i batem pe Astra, ma?” Asta o sa ramana pe Dumitrescu pt. ei, pe langa ranjetele ce acompanieaza toate viciile lui Ilie, de la limbaj, imbracaminte, aparitie, caracter si fapte.

Plecare lui Ilie si modul in care s-a produs, arata ce fel de caracter iti trebuie pt a lucra cu Becali si de ce acesta trebuie sa plece, ca o conditie obligatorie pt. reinvierea Stelei. Becali arata ce inseamna proiectele lui pt. Steaua.

Pentru ca ne ia in continuare drept prosti, Ilie arata ca tot ce s-a spus despre el este adevarat si justificat. I-a confirmat pe toti cei care l-au aratat cum este si o sa-i confirme si de acum inainte. Si o sa confirme si valoarea lui de om si o s-o ridice la rang de exmplu pt. caracterul celui care va mai accepta sa lucreze cu Becali.

Prin toate iesirile sale, Ilie arata cine/cum/care este caracterul care poate lucra cu Becali. Astfel, Ilie a facut, face si o sa faca in continuare, un mare favor Stelei.

Nasol moment. Misto coliva.

Gandalf

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
8 ani de la 23-09-2002

Infiintare Vacarm

Pe 23 septembrie 2002 a luat nastere grupul Vacarm.30 sept 2002 prima aparitie a bannerului pe gard
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Gaz Metan CFR Craiova

STEAUA

Joi, 23 septembrie
ora 20:30https://fcsteaua.ro:/
ProTV
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

[Alte sporturi] “Cupa Steaua”-turneu amical

Joi 23.09.2010, debutează în ,, Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul” din Bucureşti, un puternic turneu amical de volei masculin. La această competiţie pe lângă echipa organizatoare CSA