home
21-09-10

Cand doare praful din ochi

Ieri seara, dupa ce am vazut ca dinamo s-a facut din nou de rusine, primul gand care mi-a trecut prin cap a fost ca o sa ne incurcam cu Astra. Nu ca mi-as fi dorit asta. Doar ca asta e un lucru demonstrat stiintific. Niciodata cand rivalele s-au incurcat, Steaua nu a profitat.

E foarte greu sa ne dam seama de ce se intampla acest fenomen la Steaua, de ce jucatorii nu pot sa se concentreze pentru a se distanta in clasament. Poate e o problema de mentalitate, poate jucatorii gandesc doar pe termen scurt or, in acest caz, in realitatea romaneasca, "nu e stres, ca s-au impiedicat si aia" e mult mai la indemana decat "s-au incurcat rivalii, trebuie sa batem". Multi vor sari sa spuna ca e vina antrenorului. In cazul asta ar trebui sa spuna ca e vina antrenorilor. Pentru ca, din punctul meu de vedere, intre jocul Stelei cu Dumitrescu si jocul Stelei cu Piti sau Stoichita sau Lacatus, nu e nici o diferenta.

Ametiti de promisiuni goale si transferuri aparent rasunatoare, e usor pentru unii sa nu vada buba de la echipa. In toti acesti ani in care jocul a fost slab, rezultatele au lipsit, rusinea a fost maxima, doar un lucru a fost constant: Becali! Din pacate, unii nu vad aceasta constanta.

Spre deosebire de alti antrenori, Ilie Dumitrescu nu a primit nici o sansa din partea fanilor. De la oieroparlamentar a primit doar palme, pentru ca eu asa consider toate transferurile facute din momentul plecarii lui Piturca. Cand, in plin campionat, dai afara jumatate de echipa pentru a aduce jumatate dintr-o echipa care merge prost in campionat, nu prea poti spune ca intaresti echipa.

Cei care au fost de la inceput antioier, au fost si anti Ilie pentru ca s-au simtit tradati. Si asta pe buna dreptate. Ilie, prin venirea la Steaua, si-a incalcat cuvantul dat. Dar il poate acuza cineva? E vorba de Steaua iar el e Stelist. De cei interesati de rezultate e normal sa nu vorbim. Ei, orbiti de megatransferuri, au strambat din nas inca de la prima pasa gresita data in mandatul lui Ilie. Ei, dupa multe pupe date pe poponetul lui Piturca, au fost primii care au sarit sa il injure si care i-au urat retrogradare usoara cu Craiova.

Asadar, venit ca Hagi sau Lacatus, cu gandul de a face lucruri bune, cu inima, ca doar e Steaua care l-a crescut, cu speranta de a avea ca antrenor rezultate macar la fel de bune ca cele de pe vremea cand juca, Ilie s-a trezit pus intr-o situatie foarte neplacuta. Stelist 100%(nu ca altii), el a ajuns sa fie injurat chiar de catre cei ca el, stelistii.

Pentru un antrenor care ia o echipa din mers si care trebuie sa construiasca acea echipa, sa nu aibe nici fanii alaturi inseamna preluarea postului de Sisif, nu de manager. In aceste conditii, rezultatele de pana acum sunt normale.

Dupa 1-1 cu Astra, aflat pe locul 3 in clasament, la un punct de liderul Otelul, echipa pe care o va intalni etapa urmatoare, Ilie si-a dat demisia.

Dumitrescu: "Fanii şi-au îndeplinit obiectivul, Ilie Dumitrescu a plecat, dar n-or să-i ia niciodată echipa lui Gigi Becali!"

Ilie a gresit mult. A gresit ca a acceptat sa vina la Steaua(desi asta a fost visul lui si, pus intr-o situatie asemanatoare, nu stiu cine ar refuza), a gresit ca a acceptat sa lucreze cu becali, a gresit ca nu a venit cu o mana puternica, ca Piturca, a gresit multe. Dar nu a gresit in declaratia de mai sus. Are dreptate 100%.

In aceasta seara obiectivul fanilor a fost indepartarea lui Dumitrescu, nu a ciobanasului. Daca continuam asa, becali nu va pleca niciodata de la echipa.

Te-ai gandi ca, dupa 5 ani de praf in ochi, reusesti sa iti dezvolti o anumita imunitate la respectivul praf. O gandire gresita, asa cum demonstreaza cei care au castele de nisip sub pleoape.

Ilie a plecat de la Steaua pentru ca ciobanul s-a bagat peste el la echipa(Becali a zis cu gura lui, recunoscand ca a incercat sa il puna pe Brandan mijlocas stanga pentru ca cineva i-a spus lui ca acolo joaca cel mai bine. Ca fapt divers, imediat dupa aceasta declaratie, Stoica, fostul presedinte al Urziceniului, a spus ca Brandan nu poate juca mijlocas stanga si ca postul lui e cel de mijlocas la inchidere.) dar si pentru ca fanii nu l-au vrut. Nu l-au vrut pe el cand trebuiau sa nu il vrea pe becali. Ilie, stelist pur-sange, a plecat de la Steaua suparat pe fani.

In aceasta seara am auzit de foarte multe ori "Demisia". Nu am auzit nici macar o data "becali pleaca din Ghencea".

Din pacate, praful din ochii unora i-a facut pe altii sa planga. Pe altii care chiar nu meritau.

Oricat am incerca sa ne mintim, Ilie nu a fost prins la mijloc in razboiul nostru cu Gigi. Am gresit si i-am pus noi in spate o tinta care ii apartinea altcuiva.

Ma bucur ca Ilie a plecat. Ma bucur pentru ca stiu ca se indeparteaza de becali si ca nu va ajunge in aceeasi situatie in care au ajuns Hagi sau Lacatus. Sunt trist, insa, ca a plecat cu gandul ca fanii il urasc.

Sper ca Ilie Dumitrescu sa ne ierte si mai sper ca el sa revina la echipa atunci cand Steaua va fi din nou Steaua.

Acum e timpul sa orientam armele asupra adevaratului rau de la echipa, asupra acelui creditor murdar care nu stie altceva decat sa murdareasca numele Stelei. Acum e timpul sa ne stergem la ochi si sa vedem realitatea. E dura si urata dar asta e. Daca becali nu pleaca, Steaua ajunge ca Unirea Urziceni.


Adrian


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Pariurihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/
Steaua-Astra, atmosfera - OmBun

Steaua-Astra, 1:1 - OmBun

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Gaz Metan CFR Craiova

STEAUA

Joi, 23 septembrie
ora 20:30
ProTV
TV LIVE
  • Program Liga 1 2010/2011
  • Clasament/Rezultate 2010/2011
  • https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ VideoNews Video Imagini
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

[Alte sporturi] “Cupa Steaua”-turneu amical

Joi 23.09.2010, debutează în ,, Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul” din Bucureşti, un puternic turneu amical de volei masculin. La această competiţie pe lângă echipa organizatoare CSA