home
20-09-10

Egalii "lanternei rosii"! Steaua - Astra: 1-1 (1-0)

Steaua a terminat la egalitate in Ghencea, scor 1-1, partida cu Astra Ploiesti, echipa aflata pe ultima pozitie a clasamentului. Kapetanos a deschis scorul pentru ros-albastrii in minutul 17, pentru ca ploiestenii sa egaleze surprinzator in minutul 71. Finalul a fost dramatic, ambele echipe avand mari ocazii de a inscrie.

Fara nicio victorie obtinuta in acest sezon, dar cu cinci remize la activ, Astra Ploiesti s-a deplasat in Ghencea, unde a incercat sa profite de moralul scazut al stelistilor dupa dezastrul cu Liverpool din Europa League. De cealalta parte, Steaua incerca sa obtina victoria care s-o readuca pe prima pozitie a clasamentului.

Daca in primele minute ale intalnirii cele doua echipe au preferat sa se blocheze reciproc, fara sa-si asume riscuri, abia dupa primul sfert de ora de joc au aparut si fazele de poarta. Prima a fost la o iesire hazardata a lui Miron din poarta Astrei, faza salvata de defensiva ploiestenilor, pentru ca mai apoi Brandan sa-i incerce reflexele portarului advers cu un sut frumos din lovitura libera.

Deschiderea scorului a venit in minutul 17. Cristi Tanase a centrat perfect de pe stanga, Kapetanos s-a inaltat frumos in careu si a trimis cu capul mingea in plasa. A fost prima reusita a atacantului grec din acest sezon, Kapetanos fiind si la primul meci ca titular.

Replica oaspetilor a venit tarziu, abia in minutul 34 reusind ploiestenii sa creze mari emotii la poarta lui Tatarusanu. Insa portarul ros-albastrilor s-a descurcat excelent la sutul surprinzator trimis de Fatai din marginea careului.

Bonfim putea marca si el primul gol in tricoul Stelei in minutul 36, cand o centrare din corner a fost balbaita in fata portii adverse, mingea a ajuns cu noroc la fundasul transferat in aceasta vara de la Poli Timisoara, dar sutul acestuia fara preluare a fost prins de un portar al Astrei aflat in mare forma.

Repriza secunda jocul s-a mai echilibrat. Steaua a facut usor pasul inapoi, chiar daca a urcat de mai multe ori periculos spre poarta adversa, in timp ce ploiestenii au impins tot mai mult liniile spre jumatatea de teren stelista. Minutul 60 putea aduce linistea pe banca Stelei, insa sutul lui Brandan din pasa lui Bicfalvi a fost scos incredibil din fata portii.

La doar 10 minute distanta, insa, Astra a dat lovitura in Ghencea, in urma unei faze fixe. Alexandru Matel a executat fabulos o lovitura libera de la 20 de metri, usor lateral stanga, Tatarusanu nu a putut decat sa devieze in transversala, de unde mingea a intrat in poarta, acesta fiind primul gol al lui Matel in Liga 1.

Latovlevici putea readuce Steaua in avantaj cu 9 minute inainte de expirarea timpului regulamentar, daca torpila sa din lovitura libera n-ar fi trecut la cativa centimetri de bara din stanga. Gazdele au accentuat presiunea sufocanta in fazele urmatoare, iar Stancu, Bicfalvi sau Bilasco, intrat cu cateva minute mai devreme, au trecut si ei agonizant pe langa golul victoriei.

Acesta putea fi marcat si la poarta lui Tatarusanu, Astra avand cateva ocazii clare de a inscrie intr-un final dramatic de meci. Suporterii Stelei au avut pareri impartite in prelungiri. Daca o parte a galeriei isi incuraja frenetic echipa, o alta parte a cerut cu insistenta "Demisia", fanii fiind nemultumiti de evolutia Stelei din ultima vreme.

Steaua: 12. Tatarusanu - 29. Bonfim, 22. Galamaz, 23. Geraldo, 14. Latovlevici - 26. Bicfalvi, 5. Brandan - 16. Nicolita, 28. B. Stancu (8. Radut '75), 10. Tanase - 9. Kapetanos (17. Bilasco '82). Antrenor: Ilie Dumitrescu.

Astra Ploiesti: 82. Miron - 2. Matel, 6. L. Goian, 24. Nogo, 4. Mihalache - 7. Paulinho (9. Lukacs '69), 8. Seto Takayuki, 14. Patrascu, 10. Cl. Tudor (18. Stratila '29) - 21. Fatai, 23. Miranda (11. Bornosuzov '90+2). Antrenor: Tibor Selymes.

Cartonase galbene: Tanase '38, Galamaz '70 / Stratila '52, L. Goian '75, Miranda '89, Mihalache '90, Lukacs '90+5

Arbitri: Robert Dumitru (central) - Octavian Sovre, Stelian Slabu (asistenti) - Mugurel Vadan (rezerve).

Onlinesport: Irina Maxim

La meci au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, între care şi 100 de fani ploieşteni.

Galeria Stelei i-a adresat în repetate rânduri injurii antrenorului rapidist Marius Şumudică, care a scandat, împreună cu galeria giuleşteană, injurii la adresa Stelei, la finalul meciului cu CFR Cluj, câştigat de Rapid, scor 2-0.

Înainte de începerea partidei, judoka Alina Dumitru a fost premiată cu un tricou cu numărul 3 de preşedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam.

Spre sfârşitul meciului, spectatorii de la tribuna I şi de la Peluza Nord au cerut demisia antrenorului Ilie Dumitrescu.

Mediafax

Steaua este fără victorie în ultimele cinci meciuri, printre care şi cele de la Liverpool şi Zurich. Astra are cinci egaluri consecutive dintr-un total de şase, cele mai multe din Liga I în acest sezon), fiind în continuare singura formaţie fără victorie.

Acesta a fost primul egal în Ghencea dintre cele două echipe, din 7 meciuri (6 victorii Steaua). Astra a remizat toate cele patru partide jucate în deplasare în actuala stagiune. Ploieştenii au pasat ''lanterna roşie'' echipei Pandurii, iar Steaua a ratat revenirea pe primul loc, ocupat de Oţelul Galaţi.


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Steaua-Astra, atmosfera - OmBun

Steaua-Astra, 1:1 - OmBun

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Gaz Metan CFR Craiova

STEAUA

Joi, 23 septembrie
ora 20:30
ProTV
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Program Liga 1 2010/2011
  • Clasament/Rezultate 2010/2011
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

No one likes them, we care!

.No comment https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/