home
12-09-10

Circul Ghencea

Scurte observatii.

1. Se incearca scuzarea unor evidente atat de suparatoare pentru intimitatea stelistului, incat acesta prefera sa se acopere de ridicol, compromitandu-se total, prin promovarea si sustinerea tezei conforma careia RUSINEA din meciul contra 15% din adevarata Urziceni, a fost un meci CEDAT DELIBERAT de catre Steaua, ca urmare a intereselor extra-sportive ale patronului ei.

Acest lucru este FALS din mai multe motive. Becali nu ar fi facut NICIODATA o astfel de strategie, din simplul motiv ca este una foarte proasta. Iar Becali este orice, numai prost nu. Cum credeti ca s-ar fi EXPUS Becali sa faca o astfel de COMBINATIE, chiar la meciul la care toti OCHII ar fi fost (cum s-a si intamplat) atintiti pe el? La meciul suspectat de toti ca DUBIOS prin operatiunile ce au avut loc inainte? Cum s-ar fi expus CRITICII si, mai ales SUSPICIUNII, chiar la cel mai urmarit meci? Cum i-ar fi expus pe noii veniti, de la Urziceni, etichetei de blatisti si vanzatori?

Nu contest ca astfel de lucruri sunt o practica permanenta si ca unele echipe isi acopera tot bugetul dintr-un singur meci. Nu neg ca Becali a facut sau ar face, daca ar putea, astfel de lucruri. Dar ce s-a intamplat aseara NU A FOST ARANJAMENT! Nu respecta niciun criteriu si nu arata niciun semn de aranjament!

Pentru ca scenariul a fost prea absurd!

Lucrurile astea sunt acoperite de o multumime de floricele, care sa deturneze atentia de la fond. Declaratii de razboi, crearea unei atmosfere tensionate, care sa prefigureze o mare inclestare, o desfasurare palpitanta, cu ocazia, cu aparenta de lupta si de incertitudine, cu cativa care sunt “hais” si cativa care sunt “cea”, intr-un moment in care nimeni NU URMARESTE acel meci atent. Dar in niciun caz nu s-ar fi facut la meciul care ridica, dinaintea lui, mari suspiciuni. Si in niciun caz nu asa arata un astfel de meci, cu TOTI stelistii anesteziati si cu toti adversarii cu cutitele intre dinti. Cu reflectoarele pe patroni, pe antrenori si pe jucatori. NU!

Meciul cu Urziceni a fost o RUSINE, in care cel care avea toate atuurile a uitat sa se prezinte la meci, din AROGANTA si PROSTIE (pt. ca atuurile fusesera cam abuziv capatate).

Mai mult, BANII din CH. League sunt ultima speranta a lui Becali. Pt. ei va lupta ca un nebun. Numai TITLUL il va salva (financiar si, MAI ALES, ca imagine). Fara titlu, Becali e mort, anti-oilor! In niciun caz nu s-ar fi aruncat dupa maruntisuri atat de periculoase si intr-un mod atat de stangaci. Daca Becali NU IA titlul, e TERMINAT!

SA AUDA CINE TREBUIE sa auda si SA FACA CE TREBUIE sa faca!

Nu scuzati PROSTIA cu TICALOSIA! Ar fi fost bine sa fie blat, pt. Steaua lui Becali, Ilie Meserie si a chelnerului lor, dar n-a fost.

2. Tupeul provenit din lipsa de educatie si din deviante pshice (ale ambilor colaboratori) a facut sa se creda ca, aruncand intr-o oala niste ingrediente din care ALTII, in ALTA atmosfera, cu ALTE obiective, pe ALT stadion, cu ALT public, cu ALT patron, cu ALT presedinte, cu ALTI antrenori, cu ALT statut, cu ALTA istorie, cu ALTA presiune, in ALT mediu, cu ALTA varsta, ALTE circumstante, ALTE conditii si ALTE asteptari, au facut un produs finit care a luat ochii, acest lucru se va putea duplica, in mod normal, prin simplul transfer al ingredientelor (mai vestejite cu vre-o 2 ani).

Nu mai conteaza pentru pomanagii de stelisti si pentru cel de la care asteapta pomana, ca a cumpara carne, legume si condimente nu inseamna automat ca stii sa faci un consome.(ca doar aia vroia Fecali si poporul lui de oi, si nu tocana tiganeasca).

Pe scurt: NU TOTUL SE POATE CUMPARA! IARNA NU-I CA VARA! FUDULIA-I MESERIE…NOT!
Concluzia: (printre altele) Stelistii sunt niste oi asistate!

3. ILIE Fantezie a aratat (de parca nu era clar de la inceput la ce-i merge mintea aia perversa, de cand a santajat cu prezenta la sarbatoarea AISS, sustinerea sa), prin alcatuirea echipei, niste FRUSTRARI MAXIME.

Este clar ca acest IMPOSTOR (un semi-analfabet, care se da cultivat) obraznic ( pt. ce i-a spus lui nea Imi ), este de o INCOMPETENTA uriasa (antrenor care NU a avut, in 10 ani, NICIUN SEZON INTREG pe banca nefericitilor pe care i-a antrenat), care, supapusa peste un CARACTER JEGOS ( “HORIA, pt. mine a fost o ONOARE sa lucrez cu tine”. “Ii voi cere sfatul lui Piti”; “Ce-ai ma, cum sa-i cer sfatul? Am zis la misto. Mai bine ma spanzur” “I-am trimis lui Piti un mesaj de incurajare iar el nu mi-a raspuns. Nu-i normal”, “Mai baieti, va descurcati. Scapa cine poate”! ), care este expresia unei EDUCATII DEVIANTE, care vadeste doar RIDICOL si BURLESC ( “ Spuneti-mi Mister”! “O sa va invete Ilie ce-i aia smecherie!”, “Vreau sa primesc respect din partea patronului! (o sa primesti la muie-n.n.)”, “ Pentru mine, Tanase e viitorul capitan. Asa trebuie sa arate un capitan la Steaua (alo, Spitalul 9? Nu va ies la numar?), “ Daca voi fi umilit, voi pleca ” (tu stii, ba, ce-i aia, umilinta?).

Multe alte pete (pe care le voi prezenta detaliat cu alta ocazie) are acest fost mare jucator, care acum , se pare ca vrea sa-si ia inapoi tot beneficiul pe ce l-a adus clubului. Problema e ca de la inceput a luat in plus. Ia si ce nu-i apartine! Jefuieste!

Titularizarea lui Onofras (un jucator de echipa de retrogradare, in niciun caz de Steaua europeana ce se vrea), la 32 de ani, dupa 3 zile la echipa, in locul lui Nicolita, arata ca ILIE se LUPTA CU UMBRA LUI PITURCA.
Alt argument logic nu exista, pt. care sa-l lasi pe Banel (cu toate viciile lui) in afara primului11, pt. a merge pe mana unui submediocru absolut de 32 de ani.
ILIE EPUREAZA TOT CE-A FACUT PITURCA! Asta arata niste COMPLEXE uriase. Ilie foloseste Steaua pentru a-si razbuna frustrarile!
Titularizarea lui Bilasco (48 de ore la Steaua) in fata lui Kapetanos (golgheterul echipei in ultimii 2 ani), arata si INCOMPETENTA (demonstrata cu varf si indesat, mai peste tot pe unde a fost), pe langa rea-credinta, nesimtire, tupeu!

Degradarea maxima si DRAMA pe care o traim este ca ORICE s-ar intampla, Steaua a ajuns sa fie subiect de SUSPICIUNE, de BATJOCURA, de TELENOVELE gretoase si nesfarsite, pentru cei care joaca tontoroiul pe spatele ilustrilor ei parinti si fabuloasei sale istorii.

ORICE ar face (moral/imoral, legal/ilegal, corect/incorect, bun/rau), NU MAi CONTEAZA, caci atat timp cat va mai fi Becali la Steaua, NU vom putea iesi din mocirla in care ne-a bagat si din care Nu se va putea iesi (cu el la Club) NICIODATA!

Orice am face, cat de bun sau valoros, din start va fi acoperit de suspiciune si compromis de ceea ce a ajuns, azi, Steaua: Stana lui Becali!

Pentru noi este DRAMA, iar pt. altii este subiect de distractie. Aici ne-a adus Becali, aici suntem si aici vom ramane cat timp va mai detine Steaua.

Am ajuns mult mai jos decat ne-ar putea aduce orice contra-perfomanta sportiva (inclusive retrogradarea).

Pt. ca, chiar daca vom obtine, prin noroc sau altfel, un amarat de titlu 24, sau alte performante, si chiar daca o vom face moral si corect, nu vom mai putea iesi din mocirla care, deja, incepe sa caracterizeze si sa defineasca Steaua.

Vor fi rezultate obtinute din mocirla, ceea ce va insemna ca stralucirea istorica a Stelei va fi (deja este) inlocuita, acum, cu o stralucire asemanatoare audientelor facute de Magda, Naomi, domnu` Dan, Capatos, Madalin. Rating (adica rezultate si performante) despre care toata lumea stie ca sunt acoperite de jeg. Ca ele insele sunt jeg. Dar, care pe stelisti nu-i deranjeaza, si le cauta disperati!

Asta va deveni Steaua in curand. Sursa de caterinca si misto pe spatele amintirii unei minuni, care ne duce-n burta, si parca a uitat sa ne mai nasca.

Bucurati-va (stiti voi cine) de spectacolul sinistru pe care-l cereti, sustineti si aplaudati! La care sunteti actori, spectatori si calai – voi – si victime, noi si Steaua.

E CIRCUL GHENCEA!



Gandalf

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmator Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Astra Ploiesti

Luni, 20 septembriehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
ora 20:30
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
foto 25
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/17321/foto 25"> foto 25 https://fcsteaua.ro:/ foto 24 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 https://fcsteaua.ro:/ foto 17 https://fcsteaua.ro:/ foto 16 https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ Hent careu foto 22 foto 21 foto 20 foto 19
https://fcsteaua.ro:/

No one likes them, we care!

.No comment https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/