home
11-09-10

Multumim Unirea


Multumim!

Multumim Unirea Urziceni pentru ca ne-ai facut sa ne vedem lungul nasului (macar o parte a celor dintre noi care nu reuseau sa il vada inca).

Multumesc Unirea Urziceni!
Pentru ca astazi mi-ai dat dreptate in ceea ce priveste calitatea de antrenor al d-lui Dumitrescu. Pentru ca asta seara 11 baieti cinstiti mi-au mai oferit un dram de speranta in ceea ce priveste ONOAREA in Romania! Multumesc baieti pentru ca mi-ati dovedit ca se poate si fara sa stai capra, fara compromisuri si ca ati dovedit ca celebra zicala "capul taiat sabia nu il taie" nu este neaparat adevarata. Va multumesc ca nu ati plecat capul!

Personal tin sa multumesc d-lui Dumitrescu Ilie.
Pentru ca a tinut sa isi asume raspunderea pentru cea mai rusinoasa infrangere din istoria contemporana a Stelei. Pentru mine asta inseamna ca isi recunoaste NU lipsa de valoare ca si antrenor ci NONVALOAREA. Ii multumesc pentru imaginile memorabile pe care, prin modul in care a reusit sa puna echipa in teren, a reusit sa le furnizeze celor de la televiziunea care a transmis meciul in direct (Doamne Dumnezeule as da orice numai sa ii vad fata berbecului blocata pe grimasa de la meciul e asta seara). Pentru ca a reusit sa faca ceea ce personal imi doresc cel mai mult (a plecat oaia cu 10 minute inainte de terminarea meciului... Ilie la mai mare)!

Si tin sa multumesc anticipat tuturor celor care ma vor injura. In cazul in care inca exista si din acestia.

_Answer_
FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3