home
11-09-10

Dunarea Galati - Steaua II 2-3 (1-3)

E Steaua II? Nu e Steaua II? De mai bine de o saptamana tinerii de la satelitul Stelei nu stiu daca vor mai juca sau nu in liga secunda. Trecerea la Urziceni a unui numar important de jucatori din lotul echipei secunde insemna aproape sigur desfiintarea Stelei II. Unii jucatori, insa, spre surprinderea tuturor, au ales sa nu semneze cu Urziceniul.

La Unirea s-au deplasat doar 8 oameni, Batfoi, Muzac, Filip, Matei, Lupu, Tosca, Vaduva si Pazon, iar altii ca Lazar, Mustata sau Rusu au ales sa continue. Desi multi nu credeau, meciul Dunarea - Steaua II s-a jucat!

Astfel, copiii antrenati de Adrian Bumbescu s-au trezit la ora 4 dimineata si au pornit spre Galati.

Incertitudinea care a plutit in jurul echipei plus oboseala ar fi fost destul pentru a da peste cap un lot alcatuit din jucatori experimentati. In aceste conditii era greu de crezut ca o echipa de tineri ar fi reusit ceva. Totusi, Bumbescu a reusit sa isi mobilizeze echipa si Steaua II a reusit un rezultat foarte bun, invingand in deplasare cu 3-2.



Zapata (cpt.) - Mustaţă, Bejan, E. Baciu (53' G. Apostol / 81' R. Drăgan), Vătăjelu - Al. Lazăr, Ricardo, An. Ionescu, I. Năstăsie - Albu (72' I. Dumitru), Rusu.

Antrenor: Adrian Bumbescu.


Tinerii stelisti au inceput tare jocul si au deschis repede scorul, prin Rusu, in minutul 10. Atacantul care a refuzat sa joace la Unirea a primit o pasa de la Ricardo, fostul Unirist, si a inscris cu un sut de la 10 metri. Din pacate, doar un singur minut au fost tinerii stelisti in avantaj. Dunarea a restabilit egalitatea in minutul 11 prin Pribac, acesta trimitand in poarta lui Zapata o minge centrata de pe dreapta.

Steaua II nu a dat insa inapoi si, in minutul 17, Rusu a reusit sa inscrie din nou. Atacantul stelist a recuperat o minge la mijlocul terenului si a trimis de la 15 metri pe langa portarul advers. 2-1 pentru Steaua II.

Pana la pauza, stelistii au mai inscris o data. Dupa o lovitura libera batuta de Ionescu, Bejan a impins mingea in plasa din 6 metri, in minutul 31. 3-1 pentru Steaua II.

Dunarea Galati a reusit sa reduca din diferenta in minutul 71, printr-un sut tras de Cristea, de la 35 de metri, fara sansa pentru Zapta, insa pana la final nu s-a mai intamplat nimic. Dunarea Galati - Steaua II, 3-2.

Dupa 3 etape, echipa antrenata de Bumbescu ocupa locul 6, cu 6 puncte, 2 victorii si o infrangere, golaveraj 4-3.

Am asteptat mult timp ca la conducerea satelitului sa vina o fosta glorie stelista, un om de la care acesti tineri sa poata invata ceva. Cu tot stresul, toate schimbarile, oboseala, Bumbescu a reusit sa ii mobilizeze pe acest copii si sa obtina un rezultat foarte bun. Sa speram ca, in continuare, va reusi sa ii invete mai multe, sa faca din ei fotbalisti de Steaua!

"Am avut un meci greu, cu emoţii pe final. Sper să continuăm proiectul legat de Steaua II pentru că avem rezultate, echipa joacă bine şi aceste meciuri sînt bune pentru jucători. Mă bucur că fotbaliştii care au venit de la juniori s-au integrat foarte repede şi nu au avut trac", a spus Bumbescu la finalul partidei.

Cat despre faptul ca echipa a fost nevoita sa se trezeasca la ora 4 dimineata pentru a pleca spre Galati, Bumbescu a comentat la final: "Ne-am odihnit în autocar şi am obţinut o victorie frumoasă."
Ar fi un lucru interesant sa vedem ce rezultate ar obtine prima echipa daca s-ar "odihni" in autocar.


Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Unirea-Steaua, atmosfera - OmBun

Unirea-Steaua, 1:0 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3