home
09-09-10

Sa mori tu, Luce?!

Mircea Lucescu i-a luat apărarea fiului său, sărind la gâtul contestatarilor lui Răzvan. „Il Luce“ a fost cel mai virulent la adresa lui Emeric Ienei, cel care i-a luat locul pe banca primei reprezentative, în septembrie 1986, dar şi la adresa lui Anghel Iordănescu. Iată ce-i reproşează lui Tata Puiu: “El n-a construit nimic, a luat mereu echipele gata făcute!”. Să mori tu? Dar tu?

Sezonul 2000-2001. Venit de doar câteva zile la Galatasaray, fiindcă Hagi şi Popescu, cei care tăiau şi spânzurau la echipă, nu-l găsiseră pe Iordănescu să preia echipa, nea Mircea disputa Supercupa Europei. 2-1 cu Real Madrid, la Monaco, şi toată lumea era la picioarele lui Lucescu senior. Exact la zece zile de la venirea sa la Istanbul şi plecarea lui Fathi Terim la Fiorentina. Totuşi, statistica trece în dreptul lui Il Luce o Supercupa a Europei. E adevărat, el era pe bancă, deşi nu avusese niciun merit în construcţia acelei formaţii.

fărăblaturi.ro

Antrenorul bătut de Balaci în 1983, în turneul din Brazilia, pentru că "Marelui Blond" i se reproşase că driblează prea mult a dovedit din nou că universul său se învârte în jurul Stelei, porcăindu-i din nou pe Emerich Jenei şi Anghel Iordănescu, deşi ultimul afirmase că Puradelu' nu trebuie demis! Iată răspunsurile oferite de DOMNII Jenei şi Iordănescu:

Vreau să spun de la bun început că n-am nimic cu Răzvan Lucescu şi nu l-am atacat în aşa fel încât Mircea să aibă reacţia pe care avut-o la adresa mea. La tot ce-am spus, am venit cu argumente. Eu am spus că Răzvan a avut un an la dispoziţie să întinerească echipa. Ce replică să-i dau lui Mircea decât să spun că o să treacă timpul şi peste el, din câte ştiu se apropie şi el de 70 de ani? Se pare că Mircea Lucescu se pricepe la toate în România, noi ceilalţi nu am făcut nimic pentru fotbalul românesc, nu avem dreptul să ne dăm cu părerea. După atâţia ani, se pare că rivalitatea Steaua - Dinamo nu a trecut. În rest, nu vreau să am o polemică cu Mircea, sunt curios cum o să se simtă atunci când o să treacă timpul şi peste el, a spus Emerich Jenei.

La rândul său, Anghel Iordănescu a ţinut să-i reamintească lui Eternicea Frustrescu următoarele:

Echipa pe care eu am preluat-o, formată, aşa cum susţine el, formată de el, echipa naţională se calificase ultima dată în 1990 la Mondial cu domnul Ienei, calificare obţinută cu o mare contribuţie a domnului Ienei. Jos pălăria pentru ce a făcut domnul Jenei în Italia '90. Eu, când am preluat echipa, am renunţat la 9 jucători: Silviu Lung, Rednic, Andone, Klein, Mateuţ, Dănuţ Lupu, Timofte, Sabău. Am preluat echipa cu un nucleu bun, am reuşit ceea ce ştie toată lumea, mai departe nu am ce să mai spun. Să nu uite Lucescu că ne-am calificat în Italia cu Jenei, iar Iordănescu dădea atunci 9 jucători pregătiţi de Iordănescu din '86 până în '89. Mircea Lucescu a avut două performanţe: calificarea la Euro 84 şi să desfiinţeze Gheata de Aur. Vorbeşte prea mult, nu face decât să-i facă rău lui Răzvan, care se poate apăra singur, e un băiat deştept şi va reuşi singur. Răzvan trebuie să rămână; cred în stabilitate, în continuitate. România se poate lupta la calificare, a spus şi Iordănescu.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Meciul Urmator Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Felicitari Tricouri Cantecehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

No one likes them, we care!

.No comment https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/