home
07-09-10

Ilie Dumitrescu: "Steaua va castiga titlul in acest an!"(update)

AISS şi redacţia FCSteaua.ro au lansat un nou proiect: un reprezentant al portalului fcsteaua.ro va fi prezent la fiecare conferinţă de presă a clubului Steaua, iar noi vă oferim ocazia să-i adresaţi întrebări tehnicianului Ilie Dumitrescu. Astfel, în fiecare zi de luni, vă aşteptăm întrebările pentru antrenorul echipei noastre şi, în măsura în care structura conferinţei de presă o permite, cele mai interesante dintre ele vor fi supuse atenţiei lui Ilie Dumitrescu. Autorul celei mai bune întrebări va fi premiat de AISS în fiecare săptămâna.

Iată întrebările voastre la care a răspuns marţi Ilie Dumitrescu:

Care este situaţia jucătorilor accidentaţi din lot? Ne referim la Cristi Tănase, Janos Szekely, Răduţ şi Cosmin Matei? În cât timp îşi vor relua pregătirea (cei care nu au reluat-o încă) şi în cât timp îi vom putea vedea din nou pe gazon?

Răduţ va intra în programul normal de pregătire, Tănase va efectua luni o rezonanţă magnetică, pentru a i se stabili un diagnostic exact, iar Janos face antrenamente normale din punct de vedere fizic, însă nu efectuează antrenamente de contact cu adversarul. Nu va putea fi folosit în perioada imediat următoare. De asemenea, Cosmin Matei nu va reveni mai devreme de trei săptămâni; în prezent, urmează un tratament de refacere.

În momentul în care va reveni, Janos Szekely va intra în vederile dumneavoastră pentru postul de titular?

Aşa cum am mai spus, niciun jucător nu este titular de drept. Janos este un jucător care a făcut multe pentru echipă, este printre puţinii care iese cu mingea la picior din presiune, din contact cu adversarul. Este un jucător foarte bun.

Care este situaţia lui Robinson Zapata? Va mai juca la prima echipă?

El se pregăteşte cu noi, în prezent este a treia opţiune, dar nu ştii ce îţi rezervă viitorul. Este un jucător important, face parte din lot şi trebuie respectat. Din punctul meu de vedere, Tătăruşanu este cel mai bun portar din ţară, aşa cum Bogdan Stancu este cel mai bun după Mutu pe postul lui.

În legătură cu Steaua II: aţi fost de acord cu desfiinţarea echipei? Aţi fost consultat înainte să se ia această decizie?

Eu cred că există un echilibru în această decizie. Jucătorii Stelei vor juca în Liga I, iar acesta este un pas înainte pentru jucători. Echipa a doua era foarte importantă pentru noi, dar, în momentul de faţă, oricând putem lua jucătorii înapoi şi să avem a doua echipă. Cred că a fost o decizie înţeleaptă a lui Gigi Becali, este un punct pozitiv, pentru că jucătorii vor acumula experienţă.

Ce deznodământ vedeţi pentru meciul cu Unirea Urziceni, în condiţiile în care Steaua a transferat cei mai importanţi jucători ai echipei ialomiţene în schimbul a mai mulţi jucători ai echipei a II-a, care totuşi nu vor avea drept de joc în meciul de sâmbătă, după spusele patronului Gigi Becali?

Va fi un meci pe care îl vom trata cu toată seriozitatea. Pentru mine, toate meciurile sunt foarte grele, dar noi vom merge să câştigăm. Nu îmi fac probleme cu cine o să joace Urziceniul, dar eu pornesc de la sistemul pe care îl pun eu în practică. O să încercăm să luăm cât mai multe informaţii despre jucătorii care vor jucă acolo. Nu cred că este vreun avantaj pentru Steaua în acest moment. După Steaua, vor juca şi alte echipe cu Unirea Urziceni, deci vor avea acelaşi tratament. Nu pot să judec eu ce se va întâmpla cu jucătorii care s-au dus la Unirea Urziceni, nu mă interesează ce se întâmplă acolo! Foarte bine a făcut Gigi Becali că a zis că acei jucători să nu joace împotriva noastră.

Ce părere aveţi despre jucătorii tineri de la Steaua II? Aţi remarcat vreun jucător de la echipă a II-a? Dacă vreunul dintre jucători se face remarcat la Unirea Urziceni, va fi adus din nou la Steaua?

Bineînţeles!

Credeţi că în acest moment juniorii de la club mai cred în Steaua, trăiesc pentru Steaua şi visează să ajungă la echipa mare a clubului Steaua? La ce jucători din echipa mare credeţi că ar putea să se raporteaze?

Avem jucători extraordinar de importanţi: Stancu, Tănase, Bicfalvi, de exemplu. Mai sunt jucătorii veniţi de la Urziceni, cum ar fi Apostol. Sunt foarte multe exemple.

Suporterii stelişti sunt interesaţi în egală măsură de trecutul, dar şi de viitorul clubului. Aţi declarat că la Steaua presiunea rezultatelor nu permite experimente cu tinerii jucători. Cum vedeţi totuşi posibilă promovarea tinerelor talente din propria pepinieră la prima echipă ?

Eu sunt implicat la ce se întâmplă la prima echipă. La Steaua există presiune, dacă nu ai rezultate, trebuie să laşi loc noului antrenor. La Steaua nu poţi să faci experimente cu prea mulţi tineri, trebuie să alegi momentul potrivit. Este foarte greu că în momentul de faţă, când toţi fanii aşteaptă performanţă, să integrezi jucători tineri.

Din punctul dumneavoastră de vedere, care este cauza pentru care, în ultimii patru ani, Steaua nu a mai câştigat niciun trofeu?

Nu ştiu ce s-a întâmplat în trecut. Eu pot vorbi doar de ce se întâmplă acum. Am mare încredere în jucători, iar Steaua va câştiga titlul anul acesta. Atuurile noastre: valoarea lotului, exprimarea echipei şi profesionalismul de la acest club.

Este ştirea potrivit căreia Banel Nicolita urmează părăsească Steaua deoarece nu mai corespunde viziunii Dvs. despre joc?

Toţi jucătorii sunt importanţi pentru mine. Eu nu am spus aşa ceva despre Bănel. Acesta a jucat titular când eu am preluat echipa, s-a accidentat şi trebuia pun pe altcineva în locul său, dar el rămâne un jucător important. Cum mai declarat, am nevoie de toţi jucătorii. Totuşi, eu nu oblig pe nimeni stea la Steaua. Cei care îmbracă tricoul acestei echipe ar trebui să fie conştienţi de faptul că este cel important club din România, iar ei ar trebui să îşi dorească să joace aici.

De ce cu jucători de picior drept pe partea stânga? În acest fel, nu vor putea niciodată să centreze "din prima" şi adversarul are mereu timp să-i blocheze.

Nu este un aspect atât de important, iar un exemplu este jucătorul Ilie Dumitrescu. Un altul este Cristi Tănase. Nici noi nu aveam jucatori de picior stang la Steaua, în perioada în care eram eu jucător în Ghencea.

Câştigătorul concursului nostru de întrebări de saptamana aceasta este Corneliu90, pentru intrebarea "In legatura cu Steaua 2, ati fost de acord cu desfiintarea echipei? Ati fost consultat inainte sa se ia aceasta decizie?". Corneliu90 va primi ca premiu, din partea AISS, un tricou cu emblema aniversării celor 63 de existenţă a clubului:



FCSteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Unirea Urziceni

STEAUA

Sambata, 11 septembrie
ora 20:30
Antena 1
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Conducerea Tehnica
  • Conducerea Administrativa
Felicitarihttps://fcsteaua.ro:/ TricouriCantece
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 https://fcsteaua.ro:/ foto 17 https://fcsteaua.ro:/ foto 16 https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 foto 22 foto 21 foto 20 foto 19 foto 18 foto 17 foto 16
Forumhttps://fcsteaua.ro:/ Articole Presa

https://fcsteaua.ro:/