home
26-08-10

Grasshopers - Steaua

În această seară, de la ora 20:30, pe stadionul Letzigrund din Zurich, Steaua are obligaţia de a se califica în grupele Ligii Europa. Oricare ar fi războaiele interne care ne macină de atâta vreme, "în lume" trebuie să nu ne facem de râs, mai ales că suntem printre puţinele echipe din România care nu a ratat niciodată calificarea în grupele acestei competiţii atunci când am jucat tururi preliminare. Mai mult, pentru al doilea sezon consecutiv, am putea accede în această fază a competiţiei doar în urma unor victorii, chestiune deosebit de dificilă pentru... alţii.

Meciul va fi arbitrat de sârbul Milorad Mazic, care a acordat în mod greşit un penalty pentru Turcia în amicalul cu România (2-0), disputat recent. Să sperăm, totuşi, într-un arbitraj corect, dată fiind miza jocului, incomparabilă cu cea din partida "tricolorilor", pe care, nu-i aşa, n-am fi pierdut-o dacă arbitrajul, râul şi ramul otoman nu ne-ar fi fost potrivnici.

Tehnicianul Ilie Dumitrescu va începe jocul cu aceeaşi formulă ca la Vaslui:

Tătăruşanu - Emeghara, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - Dorel Stoica, Bicfalvi, Răduţ - Bogdan Stancu, Tănase - Surdu.

Iată şi echipa aliniată de tehnicianul Ciriaco Sforza: Benito - Voser, Vallori, Smiljanic, Paulinho - Toko, Cabanas, Zuber, Salatic - Lang, Innocent Emeghara.

Dacă la noi vor lipsi în continuare Szekely şi Kapetanos, "lăcustele" nu se vor putea baza pe atacantul Rennella.

Înaintea meciului, Ilie Dumitrescu a afirmat că, după părerea sa, nu există o favorită la calificare în acest joc.

Victoria cu 1-0 de la Bucureşti este foarte importantă în economia calificării. Nu am primit gol acasă şi asta contează foarte mult. Grasshoppers este o echipă disciplinată tactic, foarte bine organizată. Cred că nu există favorit în meciul de la Zurich. Sunt fericit că la Bucureşti am avut puţin noroc şi nu am luat gol. Grasshopper are ocazia acum să se reabiliteze în faţa propriilor suporteri pentru acest eşec, s-a uitat şi înfrângerea de la Bucureşti, a spus tehnicianul nostru.

BAFTĂ, BĂIEŢI !!!

La ora actuală nu ne aflăm printre capii de serie, în cazul în care ne calificăm în grupe, fiind primii din urna a doua. Asta înseamnă că pot da în grupe peste adversari ca Atletico, Liverpool sau Juventus. Şansa Stelei de a prinde prima urnă şi a evita numele mari este tocmai ca una dintre aceste echipe să fie eliminată astăzi în preliminarii: Liverpool, Sevilla, Porto, Villarreal, ŢSKA Moscova, PSV, Juventus, Sporting, Fenerbahce, VfB Stuttgart, Alkmaar. Cele mai mari şanse sunt cu Sporting, care a pierdut în tur acasă cu Brondby, 0-2.


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Steaua-Dinamo, rugby, abuzuri, agresiuni - OmBun

Steaua-Dinamo, 37-7 - OmBun

Steaua-Dinamo, rugby, atmosfera - OmBun

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3