home
22-08-10

Stelisti in picioare

Steaua a obtinut o victorie frumoasa in aceasta seara. Cu siguranta, diferenta de scor este prea mare, tinand cont de ratarile uriase ale gazdelor, dar, asa cum in trecut eram obligati sa concluzionam cu amaraciune ca "fotbalul se joaca pe goluri" atunci cand ros albastrii primeau gol din prima faza periculoasa la poarta lor, la fel putem sa ne raportam acum la aceasta situatie.

Daca am scris despre atacurile haotice ale ros albastrilor dupa meciul cu elvetienii, in aceasta seara ma vad nevoit sa recunosc existenta unor radacini ale unor trasee prestabilite, a unor idei de atac.
Apararea e vraiste, stelistii isi vor rupe dintii in meciurile tari daca nu vor aduce jucatori de valoare in acea zona sau daca nu vor gasi solutii. Cu toate acestea ceea ce trebuie sa ne multumeasca este incapatanarea jucatorilor de a iesi din aparare cu mingea la picior, de a “tine” de minge.

Daca primul gol marcat a venit pe fondul replierii deficitare a gazdelor si daca al treilea a fost tot rodul unei devieri norocoase, golul numarul doi a fost o bijuterie fotbalistica. Peste tot si toate, dupa 5 ani de seceta, tesatura de pase a revenit in Ghencea. Adio mingi bubuite, adio “organizare”.

Este prea devreme sa vorbim de nasterea unui antrenor mare si ar fi pacat sa ne entuziasmam prea devreme tinand cont de amenintarea din loja. Este doar o prima victorie concludenta, una facilitata si de proasta asezare in teren a echipei adverse, ramane de vazut ce se va intampla joi si ce va fi dupa incheierea campionatului.

Probabil Becali isi va arata din nou muschii cu nerusinare dar nu are niciun merit pentru construirea acestei echipe, alegerea lui Dumitrescu s-a facut la disperare pentru ca avea nevoie de un paravan, iar jucatorii au fost adusi de Victor Piturca.
Steaua LIBERA!



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"



FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!