home
16-08-10

Steaua Bucuresti 2-1 Victoria Branesti

Debutul lui Ilie Dumitrescu la Steaua a insemnat o victorie la limita pe Ghencea, impotriva unei echipe nou promovate, 2-1, dupa un joc foarte modest pentru o formatie care acum 20 de ani era regina Europei. In fata a 5000 de oameni, meciul Steaua - Branesti a demonstrat, daca mai era nevoie, valoarea arbitrajului romanesc. Stelistii au deschis scorul prin Bogdan Stancu in prima repriza, pentru ca in prima parte a reprizei secunde, Olariu sa restabileasca egalitatea din penalti. Acelasi Stancu avea sa aduca cele 3 puncte pentru Steaua prin cel mai clar penalti din ultimii ani din fotbalul romanesc.

Steaua a inceput in formula urmatoare:
Tatarusanu - Bonfim, Geraldo, Abrudan, Latovlevici - D.Stoica, Nicolita, Radut, Tanase, Stancu - Kapetanos

Steaua a controlat prima repriza, ratand deschiderea scorului de cateva ori prin grecul Pantelis Kapetanos. Cel care avea sa o faca a fost Bogdan Stancu, care a marcat dupa o actiune personala a lui Latovlevici si un assist al lui Banel Nicolita. Prima faza periculoasa a oaspetilor a fost in minutul 40, cand Tatarusanu a fost la un pas sa primeasca gol dupa un sut de la mare distanta, fiind putin iesit.

Odata cu inceperea reprizei secunde a inceput si showul domnilor in negru. Intrata in avantaj si poate prea relaxata, Steaua a fost imediat pedepsita dupa un penalti vazut numai de Sebastian Coltescu, dupa o cadere a lui Prodan la un duel cu Geraldo Alves. Olariu a executat penaltyul elegant si a marcat fara emotii.

Dupa acest gol, echipa lui gigi becali a inceput sa se arunce in atac, insa fara idei clare de joc. Totusi, Coltescu a vrut sa arate inca odata ca faca ce vrea si a mai acordat un penalti vazut numai de el la o saritura la cap absolut regulamentara a lui Kapetanos cu un fundas advers. Bogdan Stancu a executat frumos o scarita si a adus toate cele 3 puncte Stelei.

Tipic pentru un mare antrenor, Ilie Dumitrescu a scos in finalul meciului un mijlocas ofensiv (Radut) si a introdus unul defensiv (Bicfalvi). Pentru ca totul sa fie roz, urmatoare schimbare a fost scoaterea lui Tanase si introducerea lui Gardos. Si asta nu impotriva lui Real Madrid sau Barcelona. Finalul de meci a insemnat atacuri fara orizont a Victoriei Branesti si contraatacuri fara orizont ale Stelei.

Asadar, dupa 4 etape, echipa lui gigi becali si a celor prezenti la stadion astazi ocupa locul 4 in clasament, cu 10 puncte acumulate, la egalitate cu Dinamo, Gaz Metan si Otelul Galati.

Bravo baieti, suntem mandri de voi!


Ronnie


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

FC Vaslui

STEAUA

Duminica, 22 august
ora 20:00https://fcsteaua.ro:/
DigiSport
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
    Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

    Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

    [Alte sporturi] Declaratii din cantonamentul echipei de volei

    Forban, locul “cel mai drag” tuturor sportivilor stelisti care se afla in pregatire, locul care a nascut cosmaruri pentru generatii de stelisti, este locul unde echipa de volei se pregates

    [Rugby] Divizia Nationala de Rugby: RCM Timisoara – CSA Steaua 3-29 (3-15)

    Dupa infrangerea de etapa trecuta de la Constanta, CSA Steaua a invins in deplasare in cadrul etapei a IV-a a play-offului Diviziei Nationale pe RCM Timisoara obtinand punctul bonus si fiind aproape s

    poze

    - alex_28

    Caricaturile lui Goe'

    - Pirotehnis tu'