home
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
10-08-10

Inamicul public numarul 2

Urmatorul antrenor al Stelei, dupa tot ce s-a intamplat, nu poate fi decat un sclav.

Un nevertebrat care ar face orice pentru o canistra de benzina si cativa metri de stofa. Sau pentru doua secunde de celebritate. Sau pentru a-si razbuna anumite frustrari , sau ambitii ascunse.

Dupa toate umilintele la care au fost supusi absolut toti cei care au lucrat vreodata cu Becali, urmatorul antrenor, nu poate fi decat un idiot.
Un caracter de cea mai joasa speta posibila, care-si va nega statutul natural de om, prin apropierea de cel care, prin contact te transforma in vierme, iar prin contract te transforma in sclav.

Numai un troglodit ancestral, sau o jigodie absoluta, mai poate accepta, azi, ideea de a mai lucra sub Becali.

Indiferent daca are stele pe umeri, finale de Cupa Campionilor, sau amintiri extra-continentale cu dansatori de tango, urmatorul antrenor al Stelei nu poate fi decat un nenorocit.
Unul care a acceptat sa fie colaboratorul unui umflat gretos, santajist, care a impins fotbalul in mocirla. Prietenul unuia care-si camufla vocea de balena castratata pentru a inscena Stelei o mizerie, care sa-i aduca lui bani.

Indiferent de ce inseamna pentru Steaua pana in acest moment, urmatorul antrenor al lui Stelei, trebuie vazut ca cel care face posibila ramanerea lui Becali la Steaua, si - indiferent de cine ar fi - trebuie tratat ca atare. Sclavul voluntar al lui Becali.
Trebuie facuta abstractie de nodul de la cravata si de ifosele de mare propietar de anticariat. Si altii care au consacrat limba stiau vreo 6 limbi straine.

Noul antrenor nu va mai avea scuza altora, ca nu a stiut. Ca a incercat si ca a vrut sa faca un bine Stelei.
Cu Becali nu se poate lucra. Si toti cei care iubesc cu adevarat Steuaa, trebuie sa-l izoleze pe acest nebun. Nu sa-i confirme dictatura, prin inca 2-3 luni de balci, care se vor repeta pe exact aceleasi coordonate stiute pana la nevroza, iar si iar si iar si iar si iar....
Pana cand Steua nu va mai exista, sau va fi atat de acoperita de jegul emanat, care la randul lui va crea si inmulti exponential prozeliti, care o sa-l sustina, cum vedem, de fapt, si azi, incat se va vorbi despre ea cum se vorbeste despre Romania Mare. A fost, dar nu mai e!

Noul antrenor va fi cel care este impotriva a tot ceea ce inseamna Steaua, prin subordonarea, de buna voie, a notiunii minime de demnitate a fiintei umane, interpretarii demente a lui Becali. Noul antrenor, prin semnatura, va fi de acord cu toate dementele care-i sunt imputate lui Gigi, si care au facut imposibila vreo performanta, si care au scufundat Steua pana unde se afla astazi.

Este un paradox absolut. Este o uriasa farsa. Trebuie doar sa deschideti ochii, oilor! Cu Becali nu va lucra decat acela care se va subordona principiilor lui. Acele principii care au distrus Steuaa. Daca doar asa poate fi colaborarea, atunci ce altceva se poate astepta de la noul antrenor, decat continuare operei de distrugere a Stelei? Pentru ca postul de antrenor al Stelei lui Becali este oferit de catre acesta, numai cu o conditie obligatorie: a respectarii principiilor lui Becali! Adica acelea care au adus dezastrul! Iar daca acestea nu sunt respectate, respectivul este dat, urgent afara, cum s-a demonstrat, sau nu mai este adus antrenor, din start!

Atunci, de ce sa mai vii?

Iar daca vine, inseamna ca respecta principiile lui Becali, acelea care au adus distrugerea si care impiedica orice revenire!

Este o fractura logica vizibila din avion! Vii sa faci bine Stelei, sub comanda lui Becal, care a distrus-o, cu respectarea principiilor lui, acelea care au dus la distrugere?! Iar daca nu le respecti, nu mai vii din start.

Orice prezumtiv bine facut Stelei, cum se demonstereaz astfel, este fundamental incompatibil cu prezenta lui Becali!

Adica, oricine vine antrenor al lui Becali, contribuie la distrugerea Stelei! S-a inteles, vitelor?

Nu-l va obliga nimeni sa lucreze pentru Becali. O va face de buna-voie! Va agita niste lozinci obosite, cum ca pentru el conteaza Steaua, si vrea sa faca bine Stelei, ca Becali nu inseamna Steaua, si sa sustinem echipa spre titlul 24, aducator de glorie, pentru Steaua, si nu pentru Becali...

Astea toate sunt minciuni!

Noul antrenor al Stelei va fi spulberat moral si nu va mai avea nicio credibilitate, chiar din start, tocmai accepta sa fie noul antrenor al Stelei, adica al lui Becali.

El va gira astfel, toata fiinta lui Becali si toate faptele lui. Va acoperi violul la care Becali supune clubul Steaua, de 6 ani de zile. Va desfiinta astfel revolta celor care considera anormal tot ceea ce se intampla.

Va confirma astfel, ca Jenei e un mos senil, Piturca e un nebun care n-are caracter, Boloni e un bozgor nenorocit, Hagi e un schizofrenic, Iordanescu e un nenorocit, Lita e un cersetor, Ion Alecsandrescu e un spagar care a devalizat clubul, si ca Becali este cel care este Steaua.

Noul antrenor al Stelei, va fi cel care ii va demonstra, inca odata, lui Becali, ca poate face orice, oricum, oricand.
Ca poate face orice si nu va pati nimic.

Pentru ca intotdeauna se va gasi o jigodie istorica, operata de caracter, care sa-i mai dea o gura de oxigen dictatorului dement.

Oxigen pe care, cu fiecare aparitie, cu fiecare vorba, cu fiecare gest, Becali il ia Stelei, pe care, astfel, o omoara.

Noul antrenor al Stelei, va fi inamicul public numarul 2!

Trebuie sa fie!

Filip

P.S.: Articolul a fost publicat la orele 12, inainte sa se stie ceva de instalarea lui Ilie Dumitrescu. Toate referirile din articol se fac catre urmatorul antrenor al Stelei, inamicul public numarul 2, care la acea ora nu era cunoscut.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Ilie Dumitrescu, conferinta presa 11.08.2010 - OmBun

https://fcsteaua.ro:/
Doneaza acum!

STEAUA

Victoria Branesti

Luni, 16 august
ora 20:30
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ 32 https://fcsteaua.ro:/ foto 34 https://fcsteaua.ro:/ foto 33 https://fcsteaua.ro:/ foto 32 https://fcsteaua.ro:/ foto 31 https://fcsteaua.ro:/ foto 30 https://fcsteaua.ro:/ foto 29 https://fcsteaua.ro:/ foto 28 https://fcsteaua.ro:/ foto 27 foto 26 foto 25 foto 24 foto 23 foto 22 foto 21 foto 20 foto 19 foto 18 foto 17https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ foto 16

poze

- alex_28

Caricaturile lui Goe'

- Pirotehnis tu'

https://fcsteaua.ro:/