home
07-08-10

Ienei: Patronul nu a respectat unele promisiuni.

fcsteaua.ro: Domnul Ienei, va sun pentru a afla ce se intampla la Steaua in momentul de fata. Suntem ingrijorati vizavi de zvonurile aparute in presa cum ca intre dl Piturca si creditor sunt tensiuni.

Emerich Ienei: Ar trebui sa fiti ingrijorati. Am fost ieri la antrenament si am aflat ca patronul este in discutie cu Piturca, despre unele promisiuni neonorate, despre atitudinea conducerii clubului, anume ca toti cei din conducere sa fie cat mai civilizati cu acei oameni care vin in tribuna sa sustina echipa. Tin sa va multumesc pe aceasta cale pentru suportul aratat la meciul contra Universitatii Craiova, meci la care m-am simtit extraordinar; nu pot sa va exprim in cuvinte cat de fericit am fost cand am vazut cum ati incurajat echipa, si asta chiar la 0-1.

fcsteaua.ro: Pai nu e vorba doar de suporteri, e vorba si de atingerea imaginii clubului, de aratat cu degetul jucatori. Azi Tatarusanu, maine Radut, saptamana viitoare Abrudan. Afecteaza randamentul echipei si linistea la echipa..

Emerich Ienei: Asa este, aveti perfecta dreptate. Suporterilor nu li se poate reprosa nimic in momentul de fata. Patronul nu a respectat unii termeni din intelegerile avute si de aici tensiunea. Ati sustinut echipa neconditionat, lucrurile au revenit pe un fagas normal. De aceea vroiam ca relatiile conducerii cu cei din tribune sa fie cat mai civilizate

fcsteaua.ro: Pai tocmai asta am vrut sa semnalam in respectivul comunicat, este vorba de o limita a decentei care a fost incalcata. Una e sa iti exprimi parerea despre satisfactia de a vedea roadele muncii echipei tale si alta e sa afirmi ca “eu trebuie sa castig titlul cu orice pret, cu arbitri sau fara arbitri”, sa critici jucatori. Asta dupa doua rezultate bune. Ce parere aveti, ce sanse sunt ca Piturca sa revina la echipa?

Emerich Ienei: Lucrurile cred ca se vor rezolva in bine sau in rau. Cat de curand. Eu sper sa se rezolve divergentele si Piturca sa isi reia munca la echipa. Ati vazut ca in scurt timp a reusit sa puna pe picioare o echipa care a jucat destul de bine, avand in vedere ca s-au adus 14 jucatori.Insa fara aportul dvs nu ar fi reusit si va multumesc inca odata tuturor celor care au fost alaturi de echipa in primele etape. De-a lungul discutiilor cu dvs mi-am dat seama ca va intereseaza binele Stelei, ca sunteti stelisti adevarati, cu sufletul alaturi de echipa si sper ca lucrurile sa se rezolve si sa fiti alaturi de echipa, pentru ca are mare nevoie de ajutorul vostru. Mi-a fost greu sa vad sezonul trecut cum Steaua a avut doar 1000 de spectatori in tribuna, un club atat de mare ca Steaua! /

fcsteaua.ro: Da domnule Ienei, problema nu consta in atitudinea suporterilor stelisti, care au demonstrat ca pot fi alaturi de echipa, si la handbal si la fotbal, problema vine de la conducere, stiti dvs bine de la cine. Ne-a fost greu sa renuntam la principii si contestarea conducerii dupa ani de umilinte si nu ma refer doar la rezultate, ma refer la interdictii, batai, lacrimogene, jigniri. Am facut-o in speranta ca situatia la nivel de conducere va fi una normal dupa venirea dvs si a dlui Piturca. Ei dupa atatea experiente neplacute reluate la nesfarsit(Zenga,Protasov,Hagi,Lacatus,Bergodi), ne ingrijoreaza orice derapaj.

Emerich Ienei: Aveti perfecta dreptate. Va repet, nu ati gresit cu nimic, va inteleg atitudinea si pasiunea, as vrea din tot sufletul sa faceti abstractie de patron. Chiar daca asa cum ati spus, declaratiile si vorbele respective tensioneaza atmosfera la echipa. Mi-as dori ca sa fiti alaturi de echipa si dupa plecarea noastra daca se va intampla.

fcsteaua.ro: Langa cine domnule Ienei, an de an aceleasi promisiuni nerespectate, aceleasi amagiri, aceleasi minciuni?

Emerich Ienei: Da din pacate.Ca fapt divers, minor pentru unii dar insemnat pentru mine, la tragerea la sorti pentru adversarul din Europa League , Argaseala se ruga sa picam cu un adversar slab. I-am explicat ca filozofia la Steaua nu inseamna sa te rogi ca sa iti vina in fata un adversar slab ci din contra, dovada valorii ti-o arati jucand cu un adversar pe masura. Asa se intampla cand nu faci parte din fenomen, nu ai cum sa intelegi ce inseamna asta. Steaua are nevoie de oameni care sa inteleaga fenomenul si sa ii respecte istoria. Va multumesc pentru telefon, tinem legatura. Va rog sa ma sunati oricand aveti nevoie de lamuriri. Imi face mare placer sa discut cu oameni ca dvs.O zi buna!

FCSTEAUA.RO

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

F.C. Brasov

STEAUA

Sambata, 7 august ora 21:00https://fcsteaua.ro:/
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

poze

- alex_28

Caricaturile lui Goe'

- Pirotehnis tu'