home
22-06-10

Ziua 11: CM Africa de Sud 2010. Calcule, calcule

Portugalia - Coreea de Nord 7-0

Minunea de acum 44 de ani (de la pauza) nu s-a mai repetat. Portugalia n-a mai avut chef de reveniri spectaculoase si a preferat sa conduca da capo al fine. E drept, nici Coreea de Nord n-a mai fost cea din meciul cu Brazilia (oare cati or mai fi fugit din lot intre timp?), dar una peste alta trebuie punctat un succes al acestor Mondiale: criteriul de departajare al golaverajului a determinat echipele sa apese pedala de acceleratie (dupa etapa de dezmortire). Asta s-a vazut in meciul Braziliei de aseara (cand la 2-0 jocul putea sa fie omorat), s-a vazut si la Portugalia azi si in general cam in orice meci in care diferenta dintre echipe a fost una mare. Fiecare gol conteaza.

Auzind ca partida cu Brazilia a fost difuzata in Coreea de Nord in inregistrare (comunistii neriscand un posibil dezastru in fata unei tari capitalist-emergente), singura intrebare care ramane dupa acest meci este: va ingadui Partidul adevarul din meciul cu Portugalia?

Chile - Elvetia 1-0

Sa fim cu ochii pe Chile! Chiar daca va trebui sa-si apere primul loc in fata unei Spanii ce nu-si permite sa dea gres, chilienii au totusi 6 puncte. E drept, au si un golaveraj mic (2-0), iar in aceste conditii orice gol al Elvetiei in ultima runda poate rasturna clasamentul, precum o poate face si orice gol al Spaniei. In orice caz, grupa e complicata: Spania nu poate evita locul 2 decat cu o victorie clara (macar la 2 goluri diferenta), iar Elvetia sa nu bata Hondurasul la mai mult de 2 goluri. In principiu, orice alt rezultat decat victoria scoate Spania din calcule, intrucat Hondurasul pare mult prea slaba pentru a emite pretentii intr-un joc fara miza pentru ei.

Spania - Honduras 2-0

Un meci fara istoric. Spania ar fi trebuit sa dea mai multe goluri - n-au facut-o si asta ar putea sa-i coste. Daca ies cumva pe locul 2, atunci in optimi vom avea primul "cutremur" al Mondialelor. Inutil de mentionat ca voi tine cu Brazilia. Asta si pentru ca de mic copil visez la o finala Brazilia - Argentina. Iar anul acesta cele 2 au culoare separate.

Sa mai vedem.

Ovidiu

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par