home
01-06-10

Steaua l-a ofertat pe Cornel Rapa

Conducerea clubului Steaua Bucureşti a înaintat astăzi o ofertă oficială grupării gălăţene Oţelul pentru a-l transfera pe fundaşul dreapta Cornel Emilian Râpă (20 de ani).

Internaţionalul de tineret, monitorizat de cluburi din Italia şi Olanda, dar căutat şi de FC Timişoara şi Dinamo Bucureşti, înregistrează altfel prima ofertă oficială. "Este adevărat, Steaua ne-a anunţat că doreşte să-l cumpere pe Râpă, aşa că ne vom întâlni şi vom discuta condiţiile", a confirmat directorul general al Oţelului, Marius Stan. Apărătorul gălăţean este cotat la cel puţin 700.000 de euro, iar Oţelul va încerca să obţină şi 20 sau 30 de procente din următorul transfer al fotbalistului.

Râpă a jucat în 32 din cele 34 meciuri ale Oţelului în ediţia 2009-2010 a Ligii I.

Prosport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AISS, azi la SptFM, despre 7 iunie



Un reprezentant AISS va fi in direct la SptFM, azi, de la orele 17:00, la "Suporter de serviciu" pentru a discuta despre 7 iunie si evenimentul pregatit de suporteri pentru ziua de duminica.

Pentru a asculta in direct emisiunea, click AICI sau intra pe frecventa 105,8 FM.

 
31 ani de la 04-06-1979

Ziua de nastere a lui Adrian Neaga

Neaga a revenit la Steaua in vara anului 2007
Bibliografie Obligatorie 07 - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Bursucul

Dan PetrescuBursucul sau sfidarea dâmboviţeană. Dan Petrescu este direct: „Tot citesc prin presă că Panduru e stelist adevărat, Hagi la fel, şi aşa mai departe. Singurii stelişti adevăraţi suntem eu

Steaua contra Steaua

Cine-l felicita, e impotriva noastra!Felicitari, d-le Becali! Ai reusit! Ai reusit ce ti-ai propus! Ce ai urmarit de la inceput! Ai reusit sa rupi in doua fiinta Stelei, sa o iei ostatica, sa o bagi in fata dumitale, si s-o manipulez